Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βασικά απ'όσο γνωρίζω η enterprise είναι ίδια με την ultimate απλά με άλλο licence...

απο οτι εψαξα λιγο ειναι η ultimate χωρις media center και συμβατοτητα με καποιες εφαρμογες unix η κατι τετοιο

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
απο οτι εψαξα λιγο ειναι η ultimate χωρις media center και συμβατοτητα με καποιες εφαρμογες unix η κατι τετοιο

καμία σχέση.

είναι ακριβώς ίδιες.

απλά η ult είναι η retail και η enterprise είναι για vl ΜΟΝΟ (ούτε καν oem).

Δημοσ.

Κατεβάζω και γω την pro από msdnaa. Λέτε την ultimate να μη την δώσουν αργότερα?

Σημ: έχω ήδη μια rc ultimate των 7, μπορώ να εγκαταστήσω τα pro απο πάνω ή πάλι format κτλ?

Δημοσ.

να ρωτησω κατι γιατι δεν εχω καταλαβει:μπορουμε να κατεβασουμε απο το msdnaa πολλες φορες το ιδιο η παρομοιο λογισμικο?δηλαδη να κατεβασω τωρα τα 7 pro και αν βγουν τα ultimate (που δεν νομιζω )θα μπορω να κατεβασω και αυτα?

Δημοσ.

τα win 7 έχουν κυκλοφορήσει επίσημα ή μόνο RTM προς το παρόν?

η professional RTM έκδοση του MSDN-AA έχει διαφορές από την κανονική professional?

Δημοσ.
τα win 7 έχουν κυκλοφορήσει επίσημα ή μόνο RTM προς το παρόν?

Επίσημη κυκλοφορία στη Retail αγορά θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου. Αυτήν τη στιγμή, μόνο pre-order μπορείς να κάνεις από τα καταστήματα.

η professional RTM έκδοση του MSDN-AA έχει διαφορές από την κανονική professional?

Καμμία απολύτως. Είναι ο τελικός κώδικας όπως θα τον πάρουν στα χέρια τους οι καταναλωτές. Απλά, το ενδεικτικό RTM (Release To Manufacturing) δηλώνει τη διαθεσιμότητα σε developers, software houses, κατασκευαστές hardware κλπ. ώστε να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη software και drivers στην τελική τους μορφή πριν το general availability του Λ/Σ. Να «στρωθεί το έδαφος», τρόπον τινά...

Δημοσ.

ξερετε κατι γιαυτο που ρωταω παραπανω?θελω να τα κατεβασω και φοβαμαι μηπως εχω μια μονο ευκαιρια να κατεβασω μονο μια εκδοση win 7

• Super Moderators
Δημοσ.
Κατεβάζω και γω την pro από msdnaa. Λέτε την ultimate να μη την δώσουν αργότερα?

Σημ: έχω ήδη μια rc ultimate των 7, μπορώ να εγκαταστήσω τα pro απο πάνω ή πάλι format κτλ?

να ρωτησω κατι γιατι δεν εχω καταλαβει:μπορουμε να κατεβασουμε απο το msdnaa πολλες φορες το ιδιο η παρομοιο λογισμικο?δηλαδη να κατεβασω τωρα τα 7 pro και αν βγουν τα ultimate (που δεν νομιζω )θα μπορω να κατεβασω και αυτα?

δεν πρόκειται να δωθεί η Ultimate από το MSDNAA...

Δημοσ.

Ρε παιδιά μόνο εγώ έχω πρόβλημα με το iso από το MSDNAA ή έχει και κανείς άλλος;!

Όταν ξεκινάει η εγκατάσταση εκεί που θα έπρεπε να τα αποσυμπιέζει τα αρχεία μου πετάει error 0χ80070017. Δηλαδή ότι κάποια αρχεία λείπουν ή είναι κατεστραμμένα. Έχω κατεβάσει το iso δύο φορές, το έχω γράψει σε 4-5 dvd με 2-3 διαφορετικά προγράμματα στην πιο χαμηλή ταχύτητα αλλά δεν είδα προκοπή...

Any suggestions?!

Δημοσ.
Ρε παιδιά μόνο εγώ έχω πρόβλημα με το iso από το MSDNAA ή έχει και κανείς άλλος;!

Όταν ξεκινάει η εγκατάσταση εκεί που θα έπρεπε να τα αποσυμπιέζει τα αρχεία μου πετάει error 0χ80070017. Δηλαδή ότι κάποια αρχεία λείπουν ή είναι κατεστραμμένα. Έχω κατεβάσει το iso δύο φορές, το έχω γράψει σε 4-5 dvd με 2-3 διαφορετικά προγράμματα στην πιο χαμηλή ταχύτητα αλλά δεν είδα προκοπή...

Any suggestions?!

Δοκίμασε να κάνεις ότι αναφέρει εδώ μήπως τα κατεφέρεις έτσι.

Δημοσ.

Checksums για τις αγγλικές εκδόσεις Professional:

x86

MD5: D8F675AAEB48057452666B0CD686D7F5

SHA1: 697FA06554502FB21D30275273B25747299C020D

x64

MD5: 7b7af5fe3a01e9fd76de4dacb45a796b

SHA1: 50127304441a793ee51b3f501289f6599a559e9f

Μπορείς να υπολογίσεις το checksum του δικού σου ISO και να συγκρίνεις με τα παραπάνω με διάφορα free utilities. Εγώ χρησιμοποίησα το ExactFile.

Δημοσ.

Κατεβάζοντας κάποιος την Ultimate ISO έκδοση χ86/χ64 και ανοιγοντάς την με PowerIso/UltraIso, διαγράφει από το φάκελλο sources το ei-cfg αρχείο και ξανασώζει το ISO.

Έτσι έχει ένα ISO με όλες τις εκδόσεις στα ελληνικά;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...