Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 κάτι μου λέει ότι οι περισσότεροι μπερδεύουν το MSDN με το MSDNAA... Στο MSDN AA (Academic Alliance) υπάρχουν διαθέσιμες προς το παρόν 2 εκδόσεις Windows 7:Windows 7 Professional (x86) - DVD (English) Windows 7 Professional (x64) - DVD (English) και λογικά μόνο με τις Professional θα μείνει...
grigas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Η RTM που κατεβάζω αυτή τη στιγμή από το msdn aa είναι η Pro RTM. η Ultimate προς το παρόν διατίθεται μόνο σε RC. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2009 από grigas
parsifal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δεν πρόκειται να δοθούν ποτέ 7 Ultimate RTM στο ΜSDNAA, για τον ίδιο λόγο που από Vista δίνονταν (και εξακολουθούν να δίνονται) μόνο τα Business. Η ύπαρξη της RC έκδοσης των 7 στη λίστα του MSDNAA/ELMS δεν παίζει κανένα ρόλο, δόθηκε public ούτως ή άλλως για λόγους testing.
giogr4 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Πιστεύετε θα βάλουν τα 7 Professional RTM (Greek) ή έστω κάποιο Language Pack στο MSDN AA(Academic Alliance);
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 τα πρώτα σίγουρα θα μπουν...για language pack δεν νομίζω
parsifal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Οι παρακάτω καταχωρήσεις δε σου βγαίνουν διαθέσιμες; Αν όχι, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον MSDNAA program administrator της σχολής σου. Ίσως κατά το configuration της υπηρεσίας, δε συμπεριέλαβε όλα τα Seven-related downloads...
stathakis21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 οι ελληνικες εκδοσεις των windows στο MSDNaa απ οτι εχω προσεξει δεν ανεβαινουν στο σαιτ της Μ$ αλλα στους servers της σχολης...
mourlos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 στο δικο μου MSDNAA (Βελγιου) υπαρχει μονο η enterprise εκδοση των Win 7.
giogr4 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Οι παρακάτω καταχωρήσεις δε σου βγαίνουν διαθέσιμες; [ATTACH]19925[/ATTACH] Αν όχι, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον MSDNAA program administrator της σχολής σου. Ίσως κατά το configuration της υπηρεσίας, δε συμπεριέλαβε όλα τα Seven-related downloads... Δεν το βλέπω στο δικό μου, όπως δε βλέπω και άλλα που φαίνονται στην δική σου λίστα...
million_voices Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 entrprise=ultimate? τι διαφορες εχουν? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:36 ---------- Παιδιά μια ερώτηση. Είναι η final ή rc; απο msdn ειναι final
giogr4 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 entrprise=ultimate? τι διαφορες εχουν? Δες εδώ το συγκριτικό: http://windows.microsoft.com/el-GR/windows7/products/windows-7/compare-editions
giogr4 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δεν το πρόσεξα! Κοίταξε και εδώ: http://www.microsoft.com/windows/enterprise/products/windows-7/default.aspx
Haros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Βασικά απ'όσο γνωρίζω η enterprise είναι ίδια με την ultimate απλά με άλλο licence...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα