Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Sagem F@st 2404

Iron_man21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αποφάσισα λοιπόν να βάλω conn-x ondsl home 2MB.μου έδωσαν στον ΟΤΕ το Sagem F@st 2404.το πρόβλημα είναι οτι δεν μου διαβάζει ο υπολογιστής το CD που έχει για την εγκατασταση .Μπορεί να μου πεί κανείς τι μπορώ να κάνω?????

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:05 ----------

Έχει κανείς καμιά ιδέα???

Δημοσ.

δεν χρειαζεται το cd.ethernet ειναι το συνδεεις πανω και μετα μπαινεις στο μενου με την ip toy.read to manual η δες με Ipconfig απο command prompt Ποια ειναι η Ip του.αλλιως δες τις ρυθμισεις στο site tiw otenet.δεν χρειαζεται το cd

Δημοσ.

μπραβο.και ισχυει για ολα τα ρουτερ.οτι ειναι ethernet δεν χρειαζεται cd.το βαζουν υποτιθεται για ποιο ευκολα αλλα στο τελος ειναι πιο δυσκολα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μόλις σήμερα εγκατέστησα σε έναν φίλο ένα sagem router από τον ΟΤΕ και ενώ συνδέεται κανονικά με καλώδιο και τοπικά και ίντερνετ με το ασύρματο μόνο τοπικά και από ιντερνετ τίποτα... τι επανεκιήσεις του έκανα δεν κατάφερα κάτι.. οι ρυθμήσεις είναι να παίρνει αυτόματη IP και αυτές του router φαίνονται φυσιολογικές..

Έχει συναντήσει κανείς κάτι παρόμοιο..? Τι πρωτείνεται να κάνω...?

Δημοσ.

δοκιμη με αλλο κλειδωμα.δοκιμη με αλλο firmware.αλους drivers στην ασυρματη καρτα.δοκιμη με αλλη ασυρματη καρτα η καποιο λαπτοπ.

Δημοσ.

Κλείδωμα εννοείς το WPA που έχει..? Γιατί πιστεύεις ότι φταίει αυτό..? αφού συνδέεται κανονικά στο ρούτερ αλλά μονο τοπικά.. Και Drivers δε νομίζω να φταίνε γιατι πρίν συνδεώταν σε άλλο ασύρματο δίκτυο κανονικά..

Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός..!

πάντως θα προσπαθήσω να βρω firmware και άλλο laptop να δοκιμάσω

Δημοσ.

δοκιμες κανεις.δεν ειπα οτι φταιει αυτο.επισης σιγουρεψου οτι οι Ip ειναι στο αυτοματο .μπορει καποιος να εχει δωσει λαθος Ip η λαθος dns και να γινεται αυτο.κανε Ipconfig/all οταν εισαι με ασυρματο και το ιδιο οταν εισαι με καλωδιο και συγκρινε αν υπαρχει τιποτα παραξενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...