Iron_man21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 αποφάσισα λοιπόν να βάλω conn-x ondsl home 2MB.μου έδωσαν στον ΟΤΕ το Sagem F@st 2404.το πρόβλημα είναι οτι δεν μου διαβάζει ο υπολογιστής το CD που έχει για την εγκατασταση .Μπορεί να μου πεί κανείς τι μπορώ να κάνω????? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:05 ---------- Έχει κανείς καμιά ιδέα???
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 δεν χρειαζεται το cd.ethernet ειναι το συνδεεις πανω και μετα μπαινεις στο μενου με την ip toy.read to manual η δες με Ipconfig απο command prompt Ποια ειναι η Ip του.αλλιως δες τις ρυθμισεις στο site tiw otenet.δεν χρειαζεται το cd
Iron_man21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 εχεις δίκιο φίλε.το είδα.ευχαριστώ.
Iron_man21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 τα καταφέραμε παιδια.είναι ετοιμο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:29 ---------- τελικά ήταν πανεύκολο.
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 μπραβο.και ισχυει για ολα τα ρουτερ.οτι ειναι ethernet δεν χρειαζεται cd.το βαζουν υποτιθεται για ποιο ευκολα αλλα στο τελος ειναι πιο δυσκολα.
karabouzouk... Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μόλις σήμερα εγκατέστησα σε έναν φίλο ένα sagem router από τον ΟΤΕ και ενώ συνδέεται κανονικά με καλώδιο και τοπικά και ίντερνετ με το ασύρματο μόνο τοπικά και από ιντερνετ τίποτα... τι επανεκιήσεις του έκανα δεν κατάφερα κάτι.. οι ρυθμήσεις είναι να παίρνει αυτόματη IP και αυτές του router φαίνονται φυσιολογικές.. Έχει συναντήσει κανείς κάτι παρόμοιο..? Τι πρωτείνεται να κάνω...?
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 δοκιμη με αλλο κλειδωμα.δοκιμη με αλλο firmware.αλους drivers στην ασυρματη καρτα.δοκιμη με αλλη ασυρματη καρτα η καποιο λαπτοπ.
karabouzouk... Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Κλείδωμα εννοείς το WPA που έχει..? Γιατί πιστεύεις ότι φταίει αυτό..? αφού συνδέεται κανονικά στο ρούτερ αλλά μονο τοπικά.. Και Drivers δε νομίζω να φταίνε γιατι πρίν συνδεώταν σε άλλο ασύρματο δίκτυο κανονικά.. Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός..! πάντως θα προσπαθήσω να βρω firmware και άλλο laptop να δοκιμάσω
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 δοκιμες κανεις.δεν ειπα οτι φταιει αυτο.επισης σιγουρεψου οτι οι Ip ειναι στο αυτοματο .μπορει καποιος να εχει δωσει λαθος Ip η λαθος dns και να γινεται αυτο.κανε Ipconfig/all οταν εισαι με ασυρματο και το ιδιο οταν εισαι με καλωδιο και συγκρινε αν υπαρχει τιποτα παραξενο
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 και ναι μπορει να εχει θεμα με το κλειδωμα να μην καθεται το wpa για αυτο ειπα βαλε αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.