Luciddream Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Τα mp είναι το λιγότερο που θα πρέπει να υπολογίζεις στην αγορά μιας ψηφιακής μηχανης. Σίγουρα θα σου πρότεινα (όπως το έχω κάνει και σε άλλους εδώ μέσα) την σειρά IXUS της Canon. έχω την IXUS 95 IS, 175 euro πλεον στο πλαίσιο, δεν ξέρω απο φωτογραφικές μηχανές την πήρα μετά απο πρόταση μιας πωλήτριας, ξέρω όμως οτι για ερασιτεχνική χρήση, η μηχανή απλά τα σπάει... η μπαταρία κρατάει άπειρες μέρες, η μεταφορά στο pc είναι πολύ απλή, έχει πολλές λειτουργίες (π.χ macro, fast motion shoot), το μόνο που με δυσκόλεψε σε κάποια φάση ήταν το πώς να βγάζω μια φώτο στο σκοτάδι με flash και να μην κάνει focus σε αντικείμενα που δεν ήθελα να βγούν.. (ενώ κράταγε σκοτεινά αυτά που ήθελα..) τελικά υπάρχει ένα mode που βγάζει φοβερές λήψεις ακόμα και σε σκοτάδι χωρίς flash, απλώς πρέπει η φωτογραφική να μένει σταθερή. +1 απο μένα και αφου σκέφτεσαι και για 250 ευρώ, ίσως να βρείς κ κάποιο μοντέλο πιο καινούριο. υ.γ έχω και κάμερα canon HV-20 high def, η κάμερα αν και έχει φάει ακόμα και χιόνι και τούμπες σε snowboard, είναι σκυλί... Canon ftw !! edit: δεν ξέρω τι συμβαίνει τώρα, αλλα δές και άλλα μαγαζιά εκτώς απο πλαίσιο κτλ... πριν 2 χρόνια είχα αγοράσει την κάμερα 200 ευρώ πιο φθηνά απο ότι την είχε το πλαίσιο, σε πολύ γνωστό μαγαζί φωτογραφικών μηχανών κτλ.. εκεί σίγουρα θα τα βρείς όλα πιο φθηνά, απλά δεν ξέρω πόσο πιο φθηνά τώρα π έχει γίνει πολύ γνωστό.. τα άλλα με pm
FarCry Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Ωραιο θεμα εβγαλε η Panasonic DMC-FZ38 Παρεπιπτοντως πολυ καλη φαινεται η μηχανη. Την εχεις δει στα χερια σου πως ειναι απο χειρισμο, ευκολιες κ.τ.λ; τη συγκεκριμενη οχι γιατι μολις βγηκε. το προηγουμενο μοντελο ναι. γενικα ο χειρισμος σε μηχανες πανασονικ ειναι παρομοιος. ευκολος θα ελεγα. δεν ειναι πολυ βαρια. οταν την πιασεις θα καταλαβεις ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:53 ---------- το μόνο που με δυσκόλεψε σε κάποια φάση ήταν το πώς να βγάζω μια φώτο στο σκοτάδι με flash και να μην κάνει focus σε αντικείμενα που δεν ήθελα να βγούν.. (ενώ κράταγε σκοτεινά αυτά που ήθελα..) τελικά υπάρχει ένα mode που βγάζει φοβερές λήψεις ακόμα και σε σκοτάδι χωρίς flash, απλώς πρέπει η φωτογραφική να μένει σταθερή. +1 απο μένα και αφου σκέφτεσαι και για 250 ευρώ, ίσως να βρείς κ κάποιο μοντέλο πιο καινούριο. χρειαζεσαι assist lamp για να το κανεις αυτο. σε μηχανες που δεν υπαρχει ειναι αρκετα δυσκολο να κεντραρεις εκει που θες σε καταστασεις μαυρα μεσανυχτα http://www.dpreview.com/learn/?/key=AF_assist_lamp για το δευτερο απλα αφηνεις το κλειστρο περισσοτερη ωρα να παρει αρκετο φως που κανονικα θα επαιρνε απο το flash.
greenmachine Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Διαβασα κριτικες για την ψηφιακη που προτεινει ο φιλος απο πάνω (Panasonic DMC-FZ38), και πρέπει να τα σπαει! Νέα διλήμματα τώρα DMC-TZ7 vs fz38..Αν και η τελευταια δεν εχει κυκλοφορησει επισημα στην Ελλάδα, την βρήκα εδώ http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=186702 Κουλό? Και σε τόσο καλή τιμή?
vrodinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Διαβασα κριτικες για την ψηφιακη που προτεινει ο φιλος απο πάνω (Panasonic DMC-FZ38), και πρέπει να τα σπαει! Νέα διλήμματα τώρα DMC-TZ7 vs fz38..Αν και η τελευταια δεν εχει κυκλοφορησει επισημα στην Ελλάδα, την βρήκα εδώ http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=186702Κουλό? Και σε τόσο καλή τιμή? Νομιζω οτι υπαρχει εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.