minasyo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 γεια σας ειμαι κανουριος και δεν ξερω αμα το εχετε πει καπειεσ φορεσ οταν εισαι στο μσν σου ερχονται καπια λινκ που οταν τα πατας σε βγαζουν σε μια ιστοσελιδα ασπρη μετα οταν στειλνεισ κ εσυ με πιο προγραμμα το κανεισ αυτο?
antonisid Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 ετσι οπως τα χεις γραψει δε καταλαβαινω τιποτα
euklidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Oταν πατας να μπεις δινεις αυτοματα τον κωδικο του msn σου. Οποτε οταν εισαι offline μπαινουν με τον λογαριασμο σου και στελνουν σπαμ. Φυσικα αυτο γινεται αυτοματα με προγραμματακι για να μπαινουν μαζικα
Tilemaxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δεν το κάνεις εσύ, η ιστοσελίδα υποκλέπτει το account σου.
ge0rge007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Oταν πατας να μπεις δινεις αυτοματα τον κωδικο του msn σου. Οποτε οταν εισαι offline μπαινουν με τον λογαριασμο σου και στελνουν σπαμ. Φυσικα αυτο γινεται αυτοματα με προγραμματακι για να μπαινουν μαζικα Σωστός αλλά καμιά φορά προσπαθούν να μπούν όταν είσαι και εσύ μέσα οπότε και σε "πετάει" το msn για λίγο.
trolaios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 γεια σας ειμαι κανουριος και δεν ξερω αμα το εχετε πεικαποιοεσ φορεσ οταν εισαι στο μσν σου ερχονται καπια λινκ που οταν τα πατας σε βγαζουν σε μια ιστοσελιδα ασπρη μετα οταν βγεμεισ οταν εισαι μεσα σε πεταει και στελνεισ κ εσυ λινκ με πιο προγραμμα το κανεισ αυτο? απο αυτό που λες καταλαβαίνω οτι έχεις κολήσει ιό στο msn ( καθώς πάτησες σε link που σου στείλανε ) ..άλλαξε password οπωσδήποτε..
100 010 00 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 .........μετα οταν βγεμεισ οταν εισαι μεσα σε πεταει και στελνεισ κ εσυ λινκ με πιο προγραμμα το κανεισ αυτο? Απο αυτο που παιρνεις............ ψαχνω και εγω
mimidon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Απο αυτο που παιρνεις............ ψαχνω και εγω Αυτό εννοεί πιο πάνω..!
Mika Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 δεν χρειαζεται προγραμμα κολλα τον ιο και θα εισαι τζετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.