atsddd Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μετά από αρκετό ψάξιμο σε sites και forums σχετικά με τι συσκευή μπορώ να χρησιμοποιήσω ώστε να καταφέρνει ο υπολογιστής να εντοπίζει και να χρησιμοποιεί το WiFi (μιας και δεν έχει από τη ''μαμά'' του ενσωματωμένη WiFi card), έχω δει ότι η μοναδική λύση που προτείνουν όλοι, είναι τα airport της ίδιας της apple που όπως είναι φυσικό είναι αρκετά ακριβά. Μιας και δεν θέλω ούτε διαμοιρασμό δικτύου να κάνω, ούτε server based να στήσω, μου φένεται ότι τα airport δεν θα με οφελήσουν σε κάτι. Έχει δοκιμάσει κανείς να πιάσει WiFi χρησιμοποιώντας κάποιο απ τα wifi usb που κυκλοφορούν ευρέως?? Δεν μ ενδιαφέρει να τρέχει αποκλειστικά στο leopard μιας κι έχω ήδη εγκατεστημένα και τα vista με bootcamp. O pcs οπως λέω και στον τίτλο είναι ο Mac pro harpertown (2008)
Whiteyez Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Εψαξες σε ebay; Εγω απο ebay το πηρα πολυ πιο φτηνα και δεν ειναι official της apple, παιζει απροβληματιστα και σε 802.11n δικτυο που το εχω.Ολα αυτα βεβαια σε '09 Mac pro αλλα σιγουρα θα παιζει και σε '08.
atsddd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Εψαξες σε ebay; Εγω απο ebay το πηρα πολυ πιο φτηνα και δεν ειναι official της apple, παιζει απροβληματιστα και σε 802.11n δικτυο που το εχω.Ολα αυτα βεβαια σε '09 Mac pro αλλα σιγουρα θα παιζει και σε '08. Καμια φορα το αυτονοητο μας διαφευγει Θα κοιταξω σε ebay λιαν συντομως. Ναι η καρτα που περνουν και το 2008 και το 2009 η ιδια ειναι (τουλαχιστον σ αυτο). thnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.