Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Exchange

SOTIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους

Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να μεταφέρω τα mailbox από exchange 2003 σε δικτυακό δίσκο έτσι ώστε να μην γεμίσει ο δίσκος του server.

Ξέρω ότι αν κάνεις move mailbox σου ζητάει σε ποιόν exchange θέλεις να τα μεταφέρεις.Εγω δεν έχω δεύτερο server αλλά θέλω να τα μεταφέρω , 'οπως προανέφερα , σε δικτυακό δίσκο.

Δημοσ.

Καλημερα,

Βασικα για να μεταφερεις ολο το mailbox store σε αλλο σημειο θα πρεπει πρωτα απο ολα να το κανεις dismount. Μετα αντιγραφεις και τις 2 βασεις στο σημειο που θες και πας στα properties του store στο tab database και του δινεις τη νεα διαδρομη για τις 2 βασεις. Στη συνεχεια mount και λογικα θα πρεπει να εισαι ok. Προσοχή ομως, μην κανεις cut τις βασεις ( να εχεις το option του rollback ). Επισης δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες αυτος ο δικτυακος δισκος που λες..... Προσωπικα θα προτιμουσα να αγορασω νεο array για το server ή να αλλαξω το array που ηδη εχει με καινουργιο σετ δίσκων, μεγαλυτερο....

Sorry που δεν εξηγω αρκετα τα βηματα, αλλα αν δεν βγαζεις ακρη απο αυτα που γραφω, καλυτερα να μην το κανεις μονος σου .....

Δημοσ.

Sorry που δεν εξηγω αρκετα τα βηματα, αλλα αν δεν βγαζεις ακρη απο αυτα που γραφω, καλυτερα να μην το κανεις μονος σου .....

Σιγα ρε, τι διαλο, γραμματα ειναι?

Απο Exchange Managment Console ειναι παιχνιδι ακομη και ενας μαθητης δημοτικου το κανει απλα:

Exchange Managment Console->Server Configuration->Mailbox->Firts Storage Group Mailbox Database δεξι κλικ -> Move Database->To path που εχεις το δισκο σου..

Aν και αυτο που θες να κανεις ειναι γελοιο απο πλευρας ευκολιας εννοειται οτι εχεις κανει πληρες backup

Κωνσταντινος Κωστ...της

Αποφοιτος 27ου Δημοτικου Σχολειου Περιστεριου

Σχεδον Καλως Πεντε

Δωρεαν κλησεις απο κινητο

Δημοσ.

Φαντασου οτι οι περισσοτεροι χρηστες θα ειχαν σταματησει ψαχνοντας να βρουν το exchange management console :P ....

Επίσης αυτό που λες δεν υπάρχει στον 2003, από 2007 και μετα παίζει το move database path . Αν και δεν εχει σημασια, απλα ειναι 2 κλικ παραπανω και manual το copy ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...