Megas219 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Καλημέρα παιδιά, Ψάχνω τις εξής ελληνικές σειρές: Η εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη Χαίρε Τάσο Καρατάσο Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του Έχετε καμιά ιδέα που μπορώ να τις βρω; Ιδιαίτερα με ενδιαφέρει η πρώτη...δεν έχω δει το γαμη....μένο το τέλος! ευχαριστώ!
Mika Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 ποιος σταθμος τις εδειχνε; φανταζομαι θα τις εχουν καπου στο αρχειο τους , οχι;
Megas219 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 η Ερτ1 υπήρχε τότε μόνο (αν θυμάμαι). Αν τις έχει, τις δίνει;
nektarios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 ίσως να βρεις κάτι εδώ: http://www.ert-archives.gr/wpasV2/public/index.aspx
pournaras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Το πρωτο κι εγω θα ηθελα να το ξαναδω, παρεα με το "Ο θανατος του Τιμοθεου Κωνστα", αλλα... τον Ανδροκλη μωρε κι εσυ... που τον ξεθαψες
Megas219 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Σε ένα άρθρο για την ιστορία της ελληνικής tv πέτυχα τον Ανδροκλή και σκέφτηκα ότι θα μ αρεσε να το ξανάβλεπα, έστω και μερικά επεισόδια. Στα online αρχεία της Ερτ υπάρχουν λίγα πράγματα... Αν έχετε καμια άλλη ιδέα...
asxeth Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Η εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη και ο Ανδροκλής υπάρχουν... τα έχει ένας θείος μου... αν ψάξεις λίγο θα τον βρεις και αν είσαι τυχερός και σε δεχτεί στο σπίτι του θα στα δώσει... ψάξε σε ένα σπίτι με μπλε και άσπρους τοίχους. ΥΓ. Τι γράφω βραδιάτικα...
Mr_Terror Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Η εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη το ειχε βγαλει η ραδιοτηλεοραση σε 9dvd.Δυστυχως εχω χασει τα 3 πρωτα dvd και ψαχνω να τα βρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.