Προς το περιεχόμενο

500gb 5400 Vs 320gb 7200

benZiDirK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πειτε γνωμες ρε παιδια... εχω το MacBook Pro 990 και σκεφτομαι να του αλλαξω δισκο.. εχει εναν 160αρι 5400 στροφες.. Αξιζει τον κοπο να πας στα 320gb 7200rpm... ή να πας στα 500gb για την χωρητικοτητα....; Με τον 160αρι που εχω τωρα δεν εχω παραπονο σε θεμα ταχυτητας... Μια χαρα παει το macbookακι.. Εχει κανενας εμπειρια σε τετοιου ειδους αναβαθμιση...; Για να ξερουμε απο πρωτο χερι αν οντως η διαφορα ειναι αισθητη... Ευχαριστω...

Δημοσ.

ναι, στις 7200 η διαφορά είναι αισθητή...εξαρτάται βέβαια και από το make του hdd...

Δημοσ.
γιατί όχι 500gb 7200rpm? :P http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301698

Αυτο θα ηταν το καλυτερο... Απλως λογο οικονομιας πιο πολυ θα ελεγα να παω γυρω στα 60-65 ευρω.. Αν και η αληθεια ειναι πως καλυτερα να περιμενω να παρω κανεναν 500αρι με 7200 στροφες παρα να βιαστω και να παρω εναν πιο μικρο για 50 ευρω διαφορα... Λετε να βγουνε και μεγαλυτεροι δισκοι για λαπτοπ συντομα...;

Δημοσ.

προτίμησε το δίσκο με τις 7200 στροφές, η διαφορά είναι μεγάλη και αν παίζεις παιχνίδια τα level θα φορτώνουν σε πολύ λιγότερο χρόνο. Άλλωστε 320 GB δεν είναι και λίγα. Αλλιώς περίμενε ένα εξάμηνο να πέσουν οι τιμές και πήγαινε για 500 GB

Δημοσ.

εγω πηρα τον 500 στις 7200 και σε σχεση με των 320 5400 που ειχα εχει αρκετη διαφορα... αλλα αν ηταν να επιλεξω 300 στις 7200 ή 500 στις 5400 θα διαλεγα το 500 αρι γιατο χωρο...

• Super Moderators
Δημοσ.

αν πέσει το laptop νομίζω ότι το λιγότερο που θα ανησυχεί κάποιον θα είναι ο δίσκος :o

Δημοσ.

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα, κατέληξα στο να αγοράσω τον 320άρη στις 7200, καθώς για τα downloads, έχω και εγώ έναν σταθερό. Το σημαντικότερο είναι να προσέξεις ο δίσκος να ΜΗΝ έχει το free fall sensor. Το έψαξα πολύ και διάβασα αρκετές αναφορές στις οποίες δίσκοι με αυτόν τον sensor, προκαλούσαν conflict με τον ενσωματομένο Sudden Motion Sensor (SMS) του MacBook και προκαλούσαν πολλά συνεχόμενα Kernel Panics. Βέβαια, το SMS απενεργοποιείται, αλλά αφού υπάρχει, γιατί να δώσεις παραπάνω λεφτά για τον δίσκο που το κάνει και αυτός;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...