kousman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 λοιπον θελω να παρω και εγω μια καινουργια οθονη. η χρηση της θα ειναι η εξης : 1) θα την συνδεσω με ενα παλιο pc που το εχω για ιντερνετ , download και για διαβασμα -προγραμματισμο . η συνδεση θα γινει με vga εδω 2)με ενα laptop Που εχω και θα το χρησιμοποιω για παιχνιδια , ταινιες διαβασμα και τα σχετικα . η συνδεση εδω μπορει να γινει με hdmi το ερωτημα μου ειναι γινεται να εχω συνδεσει και τα 2 στην οθονη(το ενα με vga και το αλλο με hdmi ή dvi) ή θα πρεπει να συνδεσω και να ξεσυνδεω καθε φορα το ενα απο τα δυο ? η αλλη ερωτηση ειναι αξιζει να παρω μια καλη οθονη ( ΗD ready ) ή τζαμπα τα λεφτα αφου θα τν εχω συνδεσει με το παλιο pc ? υποψιν οτι θελω να δωσω γυρω στα 150 -170 ευρω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 απλά δες πόσα topics υπάρχουν για 22αρες...
firewalker Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 H LG W2284F-PF που έχω εγώ έχει input selector. Συνδέεις και το laptot και το Desktop και με ένα κουμπί διαλέγεις τι θα βλέπεις στην οθόνη.
kousman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 αυτη η επιλογη υπαρχει σε συγκεκριμενα μοντελα ή το εχουν ολα πλεον? η πρωτη ερωτηση ειναι αυτη που με προβληματιζει δηλαδη αν θα ''σηκωνει'' το παλιο pc αναλυση που δινει η tv(Ηd READY) ή θα πρεπει να κατεβασω την αναλυση? που μπορω να το δω αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.