gv Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 κάνα πρόγραμμα δηλαδή που να κάνει κάτι τέτοιο και το οποίο κοστίζει πολλλάάάά για να το αγοράσω ... > 1250$
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Αν είναι αρχείο εικόνας μπορείς να το κάνεις με το Photoshop. Και με το Gimp γίνεται αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Βέβαια αυτό που έχω στο μυαλό μου σαν γρήγορη λύση στο photoshop, προυποθέτει οι υπογραμμίσεις και το κείμενο να έχουν διαφορετικό χρώμα. Όπως πχ στην εικόνα που έβαλες, να αφαιρέσεις ο,τι είναι μπλε μόνο. Αλλιώς θα σου βγουν τα μάτια με τις γομίτσες και τις σφραγιδούλες να τα σβήσεις ένα ένα.. Μπορείς λοιπόν στο photoshop να πάρεις το εργαλείο select -> color range, και να επιλέξεις μόνο τις μπλε περιοχές. Στη συνέχεια, παίρνεις με το σταγονόμετρο άσπρο απο το χαρτί, και με ένα πινέλο βάφεις όλη την επιφάνεια. Το άσπρο θα περάσει μόνο στις περιοχές που έχεις επιλέξει, δηλαδή ο,τι είναι μπλε, και θα το καλύψει. Δεν ξέρω αν υπάρχουν και προγράμματα βέβαια για τη συγκεκριμένη δουλειά που τα θες. Και να μη το έχεις πάντως το photoshop, αν κατεβάσεις ένα demo θα κάνεις τη δουλειά σου. Αν σε ενδιαφέρει αυτός ο τρόπος ή κολλήσεις πουθενά πες να σου πω λεπτομέρειες!
accipio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Συμφωνώ για το Photoshop, το έχω χρησιμοποιήσει με επιτυχία σε τέτοιες ακριβώς περιπτώσεις - και αφαιρεί όχι μόνο τις υπογραμμίσεις αλλά και τις (ανεπιθύμητες φαντάζομαι) σημειώσεις και γενικά ό,τι έχει διαφορετικό χρώμα από το κείμενο. Δε μας λες και ποιο είναι το πρόγραμμα που κάνει 1250$;
gv Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Συμφωνώ για το Photoshop, το έχω χρησιμοποιήσει με επιτυχία σε τέτοιες ακριβώς περιπτώσεις - και αφαιρεί όχι μόνο τις υπογραμμίσεις αλλά και τις (ανεπιθύμητες φαντάζομαι) σημειώσεις και γενικά ό,τι έχει διαφορετικό χρώμα από το κείμενο.Δε μας λες και ποιο είναι το πρόγραμμα που κάνει 1250$; το scanfix 4.2 το color range το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ με επιτυχία αλλά το scanfix είναι ΦΟΒΕΡΟ
melenegiorgo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Γενικα καποιο προγραμμα OCR δεν θα σε κάλυπτε?
accipio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 το scanfix 4.2 το color range το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ με επιτυχία αλλά το scanfix είναι ΦΟΒΕΡΟ Όντως... έτρεξα το Web Demo και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Για όποιον σκανάρει συχνά κείμενα (όπως εγώ) είναι απαραίτητο, αλλά η τιμή του είναι απλησίαστη!
nick#18 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 δοκιμασε το photofilter εχει μια επιλογη που του λες ενα χρωμα και του λες αντικατεστησε το με αλλο και οπου υπαρχει αυτο το χρωμα στην εικονα το αλαζει...στο photoshop υπαρχει κατι τετοιο και δεν το εχω ανακαλιψει ακομα?
gv Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 δοκιμασε το photofilter εχει μια επιλογη που του λες ενα χρωμα και του λες αντικατεστησε το με αλλο και οπου υπαρχει αυτο το χρωμα στην εικονα το αλαζει...στο photoshop υπαρχει κατι τετοιο και δεν το εχω ανακαλιψει ακομα? χρονοβόρο .. υπάρχει το color range ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:56 ---------- Όντως... έτρεξα το Web Demo και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Για όποιον σκανάρει συχνά κείμενα (όπως εγώ) είναι απαραίτητο, αλλά η τιμή του είναι απλησίαστη! http://www.accusoft.com/scanfixappdemo.htm αυτό δεν κατέβασες ?
accipio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δεν κατέβασα το πρόγραμμα, απλώς έτρεξα αυτό το Web Demo.
nick#18 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 χρονοβόρο .. υπάρχει το color range Μα πως χρονοβορο? αφου του λες απο αυτο το χρωμα σε αυτο και το κανει μονο του..
.:VenoM:. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δοκιμασε το Nitro Pdf , μπορει να σου πάρει ωρα για να το κάνεις όμως.
gv Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μα πως χρονοβορο? αφου του λες απο αυτο το χρωμα σε αυτο και το κανει μονο του.. Φίλε το δοκίμασα .... κάντο και μόνος σου μηπως κάνω κάτι λάθος, στο παρακάτω αρχείο http://rapidshare.com/files/272369412/Demo2.jpg.html
nick#18 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 οτι καλητερο μπορουσα.... http://rapidshare.com/files/272667144/Demo3.jpg.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.