Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου υπολογιστη

buggie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα λογω after sale service και εγγυησης εγω προσωπικα δυσκολευομαι να παρω καρτα γραφικων ( γενικα τα ευπαθη hardware εννοω ) απο αλλο καταστημα εκτος πλαισιου :-)

Aντε και eshop. :P

Kανα κουτακι η κατι απλο που αργοτερα δε θα χρειαστει να το αλλαξω ευκολα μπορει να επαιρνα και απο εκει.

edit

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ...ΝΕΟ καταστηματα pc1.gr:-)

aa2i05g6hrvdeyqhxclf.jpg

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΦΘΗΝΟ ΦΘΗΝΟ ΦΘΗΝΟ:lol::lol::lol::lol:

μην πεις τους παιδια χα χα χα χα χα :lol::lol:

Δε πιστευω να ειναι καποιου δικου σου το καταστημα και να τα παιρνεις για να κανεις διαφημιση:P

Δημοσ.
Βασικα λογω after sale service και εγγυησης εγω προσωπικα δυσκολευομαι να παρω καρτα γραφικων ( γενικα τα ευπαθη hardware εννοω ) απο αλλο καταστημα εκτος πλαισιου :-)

Aντε και eshop. :P

Kανα κουτακι η κατι απλο που αργοτερα δε θα χρειαστει να το αλλαξω ευκολα μπορει να επαιρνα και απο εκει.

edit

Δε πιστευω να ειναι καποιου δικου σου το καταστημα και να τα παιρνεις για να κανεις διαφημιση:P

ειδα διαφημιση απο skroutz.gr.

Δημοσ.
ΦΠΑ ειναι μεσα?

Αν πατησεις στο check-out δεν φαινεται να βαζει ΦΠΑ στη τιμη, οποτε μαλλον ναι.

Τι στο καλο, στα τελευταια κομματια εχει πιο χαμηλες τιμες απο τα 2 μεγαλα μαγαζια

και στα παλαια εχει πιο υψηλες? ...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να 'μαι παλι νομιζω τωρα ειναι η καταλληλη ωρα να κανω την αγορα λοιπον εχω κατασταλαξει σε καποια θεματακια αλλα θελω την βοηθεια σας!

Η αγορα θα γινει κατα προτιμηση απο πλαισιο

Να σας θυμησω οτι το κοστος ειναι μεχρι 600 ευρω (με ηχεια,οθονη.πληκτρολογιο,ποντικι) και θα το χρησιμοποιησω για ταινιες εργασιες και ιντερνετ, παιχνιδια δεν βλεπω να παιζω...

Οποτε σκεφτομαι για μια υλοποιηση οπου η motherboard να εχει μια αξιοπρεπη οn board καρτα γραφικων.

Amd με τις AM3 ειναι μονοδρομος νομιζω ακουω προτασεις

Σε cpu σκεφτομαι AMD AMD Athlon II X4 620

Σε κουτι CoolerMaster Elite 334 Black Case

Ram κατι σε 2gb ddr 3 ειναι αρκετο νομιζω! ακουω προτασεις

τροφοδοτικο ειμαι μπερδεμενη...ειμαι αναμεσα σε Chieftec 500W 24pin , OCZ Stealthxstream PSU (500W, OCZ500SXS) , CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W PSU (RS-500-PCAP-A3)

Σε HD σκεφτομαι Western Digital Caviar Black 640GB HDD (32MB Cache, 7.200 rpm, Sata, WD6401AALS)

dvd-r LG GH22NS30 Black DVDRW +/- (Sata, Bulk)

Monitor μου φαινεται μια χαρα η Samsung SyncMaster T220 22"

αν και τωρα δεν την εχει το πλαισιο αλλα δεν ειναι προβλημα την αγοραζω απο αλλου..

Απο ηχεια κατι φθηνο και καλο 2.1 συστημα

και το ιδιο πληκτρολογιο ποντικι επισης....

Eλπιζω να μην ξεχασα κατι

Ευχαριστω εκ των προτερων :-)

Δημοσ.

Σε cpu εμαινω σε AMD Athlon II X4 620 δεν ξερω...ειναι τετραπυρηνος αν και εχει 100mhz λιγοτερα.

Μητρικη συμφωνω αυτην σκεφτομουνα (Asus M4A785TD-V EVO (AM3, DDR3, 785, VGA, 90-MIBAC0-G0EAY0KZ)

Σε κουτι ποια η διαφορα του 335 απο 334 περα απο εμφανιση δεν βλεπω καποια ουσιαστικη διαφορα..

Ram συμφωνω με τις μνημες που μου προτεινες.

Τωρα τροφοδοτικο μου φαινεται μικρο το 400αρι αν κανω μια μελλοντικη αναβαθμιση κανενα δεν ειναι αξιοπιστο απο αυτα που προτεινα?

Σε HD περα απο τα 32 σε 16mb buffer ποια ειναι αλλη διαφορα υπαρχει?Η διαφορα τιμης ειναι μικρη δεν θα ειναι ελαφρα ποιο γρηγορος αυτος με τα 32mb?

dvd-r LG GH22NS30 Black DVDRW +/- (Sata, Bulk)

Monitor αν δεν παω σε Samsung SyncMaster T220 22"

λεω να παω καλυτερα σε Samsung SM-2343NW TFT Monitor 23 που εχει και 2048χ1152 αναλυση...τι λετε?

Απο ηχεια πληκτρολογιο ποντικι συμφωνω προς τα εκει θα κινηθω...

Δημοσ.

Λοιπον ειμαι ενα βημα πριν την αγορα και νιωθω οτι καπως τα εχ πιο ξεκαθαρα τωρα

Και πλαισιο και pc1 κανουν τζαμπα την συναρμολογηση σωστα?

Αν παω σε πλαισιο η συνθεση ειναι(xωρις την οθονη)

Ενω αν σκεφτω απο pc1 με την προυποθεση οτι κανουν και αποστολη εκτος Αθηνας αυτο(xωρις οθονη ηχεια γιατι δεν ειχε κατι αξιολογο οποτε Logitech X-210 μονοδρομος σε αυτα λεφτα α και dvd-rw γιατι ξεχασα οποτε θα βαλλω το LG

LG GH22LS50 SECURE DISC DVD REWRITER BLACK BULK , 21.50 ευρο)

Απο οθονη δεν βλεπω κατι τοσο αξιολογο στα λεφτα της Samsung T220 οποτε μαλλον προς τα εκει θα κινηθω εκτος αν εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα...

post-111774-129063033998_thumb.jpg

post-111774-129063034001_thumb.jpg

Δημοσ.

Γειά σας!Να πάρω και εγω σειρά;Να μην ανοίγω και τζάμπα καινούργιο θέμα.

Λοιπόν σκοπεύω να αγοράσω και εγώ υπολογιστή άμεσα και θα ήθελα τη βοήθεια σας και τις προτάσεις σας.Διαθέτω γύρω στα 750 ευρώ,άντε και 800.Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται πληκτρολόγιο,ποντίκι,λειτουργικό(θα του βάλω windows 7,64bit) τα οποία τα έχω ήδη καθώς και οθόνη η οποία θα αγοραστεί ξεχωριστά.Ο υπολογιστής θα χρησιμοποιείται για σχεδιαστικά προγραμμάτα(ΑυτοCad κτλ,για ταινίες(hd άρα θέλω σίγουρα και blue-ray player!)και τηλεόραση αλλά και για παιχνίδια.Απλά να πω πως έχω καταλήξει σίγουρα σε σκληρό 500άρι(όχι περισσότερο) μιας και έχω 2-3 εξωτερικούς ήδη.Περιμένω τις προτάσεις σας!

edit:τελικά άνοιξα νέο θέμα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...