lefteris210 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 οπότε υπομονή μέχρι το 25lvl ! εχω παρει quest sto 10lvl να μπω arena , οταν παω να μπω μου λεει οτι δεν εχω το minimun level, ποτε μπαινω?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 το ίδιο αλλα στο torchlight. χωρίς κρασάκι γιατι είμαι λίγο σαπιος, τσάι κομπλε.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Τον ξέρω τον Έλληνα ρε. Γι' αυτό πόσα ονόματα πρωτέψαμε στα P&C.
nikostz9 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 παιδια παιζει ακομα κοσμος το game ? σκεφτομαι να το βαλω απο το steam μιας που ειναι και free. Γενικα αξιζει το παιχνιδι?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Το καλύτερο Action Online Game, νεκρό στα μεγαλύτερα Ελληνικά boards.Αφιέρωμα στον Μπάμπη. Τον Μπάμπη που δεν ήτανε φλου.
Atallos1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ρε Μαρια Σκεφτομαι να παιξω ξανα c9 , τι προτεινεις για class?Θελω κατι ειτε σε assassin με γρηγορα combos ειτε κατι σε burst casterAlso , οι servers για EU που ειναι και με τι ping παιζεις?Αν εχεις καποιο tip γενικα για beginner feel free to share 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Αν θέλεις Combo, έλεγχο και προίλλα.. πας αβλεπή Assassin (ή και Shadow). Ο Sin ήταν από ανέκαθεν το main class μου.. απλά να ξέρεις τα Combo ξεπερνάνε ένα τακ σε δυσκολία από τα Legendary Dark Knight / Dante Must Die difficilties των γνωστών τίτλων. Από Burst Caster, Shade Elementalist (χωρίζονται σε 2 Subclasses, μακριά από Shine Elementalist). Άπειρα Range, άπειρο Damage, και τρελά mage Animations για να κουνάς και τα αυτιά στα φιλαράκια σου. Προσοχή γιατί στα πρώτα 25 Level είναι σχετικά slow & δείχνει boring.. μετά όμως είναι 2 φορές πιο εφετζίδικο από άλλα classes. Δεν έχω δώσει σημασία στο Ping ΠΟΤΕ από τότε που ήρθε EU. Δηλαδή στον KR τι να έλεγα. Καλό είναι να μην δώσεις και εσύ. Όταν ο άλλος είναι Βραζιλιάνος.. λογικό είναι να υπάρχει Lagάκι και στους δυο. (εκεί αν παίζεις όμως Assassin και αυτός Ranger, θα είναι ένα σκαλί παραπάνω σε καλύτερη μοίρα.. αλλά είναι Βραζιλιάνος.. γεννήθηκαν να τον ρουφάνε αυτά τα παιδιά. >.> Το μόνο Tip που μπορώ να σου δώσω με αυτό το τρόπο, είναι να μου πεις ποιο Class θα ξεκινήσεις ΤΕΛΙΚΑ και να σου στείλω άπειρα Tips από κάποιον που ξέρω πως έχει ανεβάσει Guide - θα τον χρειαστείς να πάρεις αρκετές ιδέες ή να τον ακολουθήσεις και πιστά για αρχή. Θέλει υπομονή και practice, να χάσεις αρκετά Duel και να παρατηρήσεις -χωρίς δάκρυα- τα άλλα Classes μέχρι να δεις τι να περιμένεις από αυτά. Σαν Assassin για παράδειγμα το No.1 πράγμα είναι να ξέρεις τον αντίπαλό σου. Έχει NPC μέσα στο Game που με το END key στο Kb, ρίχνεις τα CD σου και κάνεις Practice τα Combo σου ελεύθερα ή ότι άλλο θες. (PvP Manager) Θα σου πρότεινα για αρχή Berserker/Blademaster/Warrior μιας και είναι All-round classes και τα πρώτα δυο σχετικά εύκολα και πολύ διασκεδαστικά για newbies. Μακριά από Scout/Gunslinger γιατί θα έχεις κακή εικόνα για το Game, για πιτσιρίκια είναι και έχει πήξη και το τόπος. Επίσης μακριά από Illusionist (αυτό είναι το τελευταίο class μου <3) γιατί είναιπραγματικά πολύ περίπλοκο και ευαίσθητο class (δεν έχει ασχοληθεί και πολύς λαός). Να κάνεις πάνω από ένα παίκτη, να τους φτάνεις ~40Lv.. και ότι αγαπήσεις περισσότερο να το κάνεις Main.. θα έχεις ήδη πάρει μια καλή εικόνα μάνι-μάνι από τα άλλα σου Class ώστε να τα πηδάς στα Duel. Εγώ στα 47 Campαρα πάντοτε όλα τα Class μου σε όλα τα Server. Δεν σε πιέζει κανείς και τίποτα να ανέβεις - άλλοι Campάρουν από τα 25Lv και κάνουν μόνο PvP. Έχει αρκετό ανταγωνισμό, αλλά να θυμάσαι με Ευρωπαίους παίζεις.. δεν είναι δα και οι καλύτεροι Gamers. Όποιος έχει τη μεγαλύτερη καύλα για το Game Mecha.. απλά υπερισχύει.
Atallos1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Για Shade Ele με βλεπω αλλα θελω κατι που να μην το βαρεθω ευκολα , τουλαχιστον να με κρατησει στην αρχη Αυτο ειναι κυριως το θεμα μου Και ενα μπουσουλα στην αρχη για να μην παρω οτι να ναι skills που δεν χρησιμιποιησω αργοτερα ποτε και εχω χαλασει τσαμπα skill points Για Melee/Fighter style δεν τρελαινομαι , εκτος απο κατι γρηγορο οπως ο SIn Εκτος κι αν τα spells των caster ειναι impossible να τα πετυχεις Θα μου πεις πρεπει να τα δοκιμασω ετσι κι αλλιως για να ξερω , ισχυει Χωρις να ψαξω πολυ δεν βρισκω καποιο up to date guide για το τι εστι το καθε class σε Pvp/Pve κτλ
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Άστο το PvE. Αν κάτι σε ζορίσει, απλά κάνε Party με ένα ακόμη άνθρωπα και καθάρισες. Ποτέ μην επενδύσεις στο PvE για τίποτα, πόσο μάλλον για μη επιστρέψιμα SP! Είσαι γάτος που ήδη ξέρεις πως πρέπει να τα προσέξεις τα SP. Να ξέρεις πως υπάρχουν πολλά Playstyles.. ας πούμε ~3 Legitimate Skillbuilds σε κάθε Class (+ κάποια DMG/CD/AOE-wise διαφορούλες ανά ανέβασμα skill). Το ποιο θα είναι αυτό που θα ακολουθήσεις, έχει να κάνει με το πως θέλεις να παίξεις εσύ.. και τι σου ταιριάζει. Αυτό που σου λέω ισχύει, δεν είναι παπάτζα και είναι μόνο καλό που υπάρχει (ελευθερία επιλογών, ποικιλία, δεν είναι ίδιος ο ένας Ele με τον άλλον κτλπ). Το αρνητικό είναι πως φυσικά κάποιες επιλογές μπορεί να είναι ΑΠΛΑ κακές. Ο μόνος τρόπος να τις διορθώσεις, όταν με το καλό τις αντιληφθείς, είναι να αγοράσεις Skill-reset από το Cash shop (με αυτό το τρόπο βγάζει και κάνα φράγκο η "φουκαριάρα" η Webzen). Εδώ έχεις έναν Shade Ele: Τις παίζει με το 2ο Main μου. Κερδίζει.. αρκετά λάθη ο Warden. http://elysian.boards.net/index.cgi?board=shaman&action=display&thread=58 Εδώ από όλα τα Guides που βρήκα, είδα τις πιο αποδεκτές ιδέες. Απουσιάζουν αρκετά Skill δυστυχώς. Αυτά που γράφει (πέρα πως θα έδινα 1-2 level ακόμα στο Soul Chaser για τη πίεση και μόνο / αφαιρείς από το Passive του Flat MP - όταν ανέβεις το θυμάσαι) είναι όλα σωστά και based για PvP Shade Ele. Να θυμάσαι.. φαντασμαγορικά Skill όπως το Meteor σου, στο PvP Build συνήθως παίρνουν μονάχα 1 Level, μην χαλαστείς. Απέναντι σε κάποιον που νιώθει είναι easily-dodgeable, και αξίζει πολύ περισσότερο να κάνεις σε Low-CD skills επένδυση, τα οποία κάνουν connect μεταξύ τους ευκολότερα. Επηρεάζεται πολύ και από τις γενικές γνώσεις που έχει κάποιος στο Action Gaming (τύπου Devil May Cry). Πάντως μετά από κάνα χρονάκι (εννοώντας ~4 καθαρούς μήνες Gameplay) θα αξίζει να κουμπώσεις ένα Skill-reset και μετά τα κάνεις όπως ΕΣΥ θες και σου ταιριάζουν, για την ώρα ακολούθησε του Nimthirial που σου έστιελα.. ο οποίος με τη σειρά του ακολούθησε Κορεάτη παρόλο που ο ίδιος έχει βγάλει Guides για άλλα classes.
nicoc89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 απο αυριο θα ξαναρχίσω και εγώ λογικά γιατι μου ήρθε όρεξη. το είχα παρατήσει γιατι ήθελα να κάνω berserker την μία και sin την άλλη και δεν το έκαναν release το class και τα πήρα στο κρανίο (όταν βγήκε)--το blade and soul πότε θα βγει ρε γμτ? και άλλο delay , μας βγάλανε την πίστη@Koritsi_Gia_PC το έχεις δοκιμάσει ?αν ναι, εντυπώσεις ?
Atallos1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ξεκινησα μια Shaman , αν δεν βαρεθω μεχρι το 20 εχει καλως Ναι λογικο ειναι να υπαρχουν διαφορα playstyles , αν υπηρχε μονο ενα δεν θα ειχε και νοημα γιατι ολοι θα ηταν το ιδιο Οσον αφορα τα skills κτλ , για αυτο σου ζητησα guide , γιατι ειμαι σιγουρος οτι καποιο skill που θεωρω εγω καλο να το θεωρει καποιος αλλος μαλακια και δεν λεει να κανω τα skill πουτανα , δεν ειμαστε για resets και αν γινει ετσι απλα θα ξενερωσω Βρηκα το παλιο account που εχω 30αρηδες Warden και ( δεν θυμαμαι το name ) Scout/Ranger/κατι με bow wielding τελος παντων Δεν ξερω αν αυτοι αξιζουν να ασχοληθω Ελπιζω αυτη την φορα παντως να παιξω περισσοτερο γιατι το LoL κουρασε
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Αν έχεις βρει παλιό Account έχεις μέσα και Promoted Character το οποίο σημαίνει πως με το πρώτο click πας 20Lv με όλα τα Class Change για Main Class και μαζί έρχονται Setάκι TOP Rare Gear/Weapon για το Class σου. Άρα και γαμώ.Μην το συγκρίνεις με το LoL και εσύ Νικολάρα παραπάνω ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ TITLE της NCSOFT!Καλό ξεκίνημα μάγκες, και ότι χρειαστείτε εδώ.. 1
Atallos1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Κατσε αν ειναι ετσι αλλαζει το θεμαΠως τσεκαρω αν ειμαι eligible για να εχω promoted characters/
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Επιλογή μέσα στο αρχικό μενού του Character selection. Απλά "διάβασε" όλη την οθόνη με τα πολλά Slots. Υ.Γ: Να ξέρεις κακώς σε ξεσήκωσα. Κράτα το για την επόμενη φορά. Θα δυσκολευτείς ΠΑΡΑ πολύ να ανακάμψεις την εμπειρία και κυρίως τα physics του game mechanism αν πηδήξεις τόσα level. Έχεις παλιό Acc αλλά προορίζεται για παλιούς παίκτες.Sorry αλλά you have to trust meh.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Αν και νεκρό το C9 εδώ Ελλαδιστάν, ίσως κάποιες ψυχές το εκτιμήσουν.Το καλύτερο Theatrical Video στην Ευρώπη, ομόφωνα.Έχει κάποια καρέ, πολύ μοναδικά.. και δεν έχει να κάνει μόνο με το σπάνιο Gameplay. Έχει Theme. Αφήστε feedback, είναι ο ΜΟΝΟΣ Έλληνας που προσπάθησε. Και στα Fora έγινε ντόρος, πολύ θετικός αλλά και φυσικά δεν έλειψε και ο αρνητικός, και επιπλέον ένα BAN από MMORPG έμαθα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα