Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Παιζει να βρουμε κανενα κλειδακι για την βετα? Open beta ειναι
Mesqal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Open beta ειναι Indeed Παιδες το game τα σπαει ασχημα, φοβερα γραφικα και ηχος και δεν εχει και υψηλες απαιτησεις.
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 υπαρχει ελληνικο guild στον EU ? ναι Πάντως σε torrent δε το βρίσκω. Θα ξανακατεβάσω τα αρχεία να δω κατεβασε αυτό , το δοκίμασα στο pc της αδερφής μου και δουλευει. torrent link
zeniath Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 κατεβασε αυτό , το δοκίμασα στο pc της αδερφής μου και δουλευει. torrent link Άντε να δούμε. Καλή η αδερφή σου btw?
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Άντε να δούμε. δοκίμασε τουλάχιστον μέχρι level 20 που παίρνεις το class γιατι μετά απο τα 20 lvl γίνεται πολυ ωραίο Καλή η αδερφή σου btw? την απάντηση την έχω έτοιμη αλλα αστο γιατι θα φάω ban :lol: jk
zeniath Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Χαχαχαχα Edit: Τελικά το torrent έκανε install χωρίς corrupt files για να δούμε τώρα τι θα δούμε.
zeniath Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Είναι λίγο καθυστερημένοι ή μου φαίνεται; Τι μαλακίες είναι αυτές να κάνεις log in στον browser σου για να σου ανοίξει το launcher διότι αλλιώς δεν δέχεται ο launcher username και password; Ξενέρα μόνο και μόνο από την δυσκολία που σου βάζει για να ξεκινήσεις το παιχνίδι πάντως έλεος.
gio@ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 αυτο ειναι συστημα του webzen οχι του C9 και απο αυτο γλυτωνει πολλα hacks και μλκιες και για λιγα δευτερολεπτα παραπανω δεν θα χασεις τπτ εσυ χανεις που δεν θα το παιξεις
zeniath Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μεγαλύτερό μου πρόβλημα είναι τα γραφικά που έχουν τρελό flickering. Είτε έχω τα πάντα όλα ή τα πάντα τίποτα δεν αλλάζει το performance καθόλου οπότε τα έχω full αλλά το flicker είναι τραγικό. Ξέρει κανένας καμιά λύση; γιατί βαριέμαι να ψάχνω στα forums Edit: Nevermind έφαγε uninstall, κύριος λόγος τα πολλά add ons στον Η/Υ μου & το ότι δεν είναι καθόλου καλογραμμένο και από θέμα γραφικών και από θέμα gameplay. Μπορεί να είναι F2P αλλά εμένα αυτό δε μου λέει κάτι. Το ότι είναι F2P δεν πάει να πει ότι (εγώ τουλάχιστον) θα κάνω τα στραβά μάτια σε όλα τα flaws. Μπορεί για τους Korean Style fans να είναι καλό, για τα δικά μου γούστα είναι below average με ένα 3-4/10
aekoupoli Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 εγω ακομα δν εχω καταφερει να κανω login,το εκανα install κ μου βγηκε στιν επιφανεια ενα webzen hub που με παει στην σελιδα του παιχνιδιου,παταω play αλλα δν κανει τιποτα,βρηκα κ τον φακελο του c9 παταω το c9layncher βαζω τα στοιχεια μου κ λεει μονο οταν γινει οpen beta θα δουλευει ο launcher
lefteris210 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 μέχρι το 10lvl που έχω παίξει το παιχνίδι επαναλαμβάνετε συνέχεια με αποτέλεσμα να το βαριέσαι αρκετά γρήγορα. εσείς τι λέτε ? πως σας φάνηκε ?
Atallos1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Tο ολο θεμα στο παιχνιδι ειναι το PvP του που οντως ειναι εκπληκτικο αλλα το exp ειναι βαρετο grind που σε αηδιαζει
gio@ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 aekara κοιτα εδω http://forums.webzen.com/Topic306143.aspx
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 μέχρι το 10lvl που έχω παίξει το παιχνίδι επαναλαμβάνετε συνέχεια με αποτέλεσμα να το βαριέσαι αρκετά γρήγορα. εσείς τι λέτε ? πως σας φάνηκε ? πρέπει να πας τουλάχιστον level 24-25 για να έχεις μια εικόνα για το παιχνίδι , μέχρι εκεί ειναι ουσιαστικά tutorial και δεν έχεις παρει ακόμα το class(μέχρι το 20). σε μισή μέρα πας άνετα 24-25lvl και μπορείς να δεις αν σου αρέσει, να μπορέσεις να δοκιμάσεις pvp και το σύστημα εισβολών. κατα τα άλλα , το παιχνίδι δεν με έχει αηδιάσει αν και βαριέμαι το grinding(το vindictus πχ το παράτισα level 15 που μέχρι εκεί είχα πιεστεί για να παίξω επειδή έπαιζε ενας φίλος) γιατι παίρνω ΟΛΑ τα quest με αποτέλεσμα μπαίνοντας σε ενα dungeon καινούριο να έχω 6-7 quest που βγαίνουν άνετα συλλέγοντας items και σκοτώνοντας τα mobs/elite/bosses που περιέχει. προσωπικά δεν χρειάστηκα να παίξω δεύτερη φορά το ίδιο dungeon στην ίδια δυσκολία , κάτι που με βοηθά να μην βαρεθώ. θα δω πόσο παίρνει για να πας max level και θα σας πω. ακόμα και για κάποιον που βαριέται το "grinding" μια εβδομάδα για να παει max level δεν ειναι πολύ , εφόσον μετά θα απολαύσει τα pvp modes (υπενθυμίζω οτι έχει pvp gear και rankings) και εισβολές σε παιχνίδια άλλων (επίσης με μοναδικά rewards). απλά το παιχνίδι δεν ειναι για κάποιον που την έχει καταβρει τώρα και παίζει πχ wow η κάποιο άλλο μεγάλο mmo , αλλα για κάποιον που έχει βαρεθεί τα πάντα και ψάχνει κάτι διαφορετικό .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα