Προς το περιεχόμενο

Continent of the Ninth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή να καταλάβω κάτι, εμπλέκεστε σε identity theft (KSSN=korean national identification number) που αποτελεί ποινικό αδίκημα σε πληθώρα χωρών και νομικών συστημάτων, προκειμένου να παίξετε ένα MMO και κατηγορείτε άλλους posters για fanboyισμό;

lol ?

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπείτε λίγο mirc να νιώσουμε και εμείς new gen game ^^

κατά άλλα και offtopic

ενα παιχνίδι είναι όπως και όλα τα άλλα τώρα γιατί τέτοιες αντιμαχίες πιστεύω είναι βλακείες :shock:

αντι να ενωθουμε σαν ελληνες gamers μαλώνουμε για κουταμάρες

αυτά και άλλα πολλά στις ειδήσεις του Star :shock: :lol:

Με αγάπη πάντα :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mετα απο αρκετο ψαξιμο επεσα σε ενα κορεατικο βιντεοclub:lol: καααπου εκει ειχε φορτσα μοστρα ολους τους πελατες,ονομα και Kssn.Αν και τα περισσοτερα εiχαν 3 account(max per kssn,οπου πετυχα ενα με το malaka0:lol:)

Bρηκα κ ενα με 2 account,φτιαχνω το λογαριασμο αλλα μετα......τιποτα,βγαινει ενα μυνημα,τι λεει ενας θεος ξερει.

Κανεις ξερει τι παιζει?

Επεξ/σία από derasto
Δημοσ.
Δηλαδή να καταλάβω κάτι, εμπλέκεστε σε identity theft (KSSN=korean national identification number) που αποτελεί ποινικό αδίκημα σε πληθώρα χωρών και νομικών συστημάτων, προκειμένου να παίξετε ένα MMO και κατηγορείτε άλλους posters για fanboyισμό;

lol ?

Είναι posts που ούτε από insomniac δεν τα περιμένω, αλλά πάντα σκάνε μύτη.. :P

Εμένα μάγκα που με βλέπεις, ΑΝ περνούσε από το χέρι μου.. θα χάριζα και την Ακρόπολη στους Κορεάτες για να παίξω όλα αυτά τα MMOGs ανενόχλητη.

Το KSSN και τα Proxy σε μάθανε. Με το που γυρίσω σπίτι μου παίζει και να μάθω Hangul..

P.S: Ο λόγος που δεν κάνω FULL Guide για να μπει Ελλαδιστανίτης στο Mabinogi: Heroes, είναι επειδή υπάρχουν περίεργοι τύποι σαν και εσένα και στην τελική αντί για "ευχαριστώ" μπορεί να φάω και προσβολές στη μάπα.. :P

Mετα απο αρκετο ψαξιμο επεσα σε ενα κορεατικο βιντεοclub:lol: καααπου εκει ειχε φορτσα μοστρα ολους τους πελατες,ονομα και Kssn.Αν και τα περισσοτερα εiχαν 3 account(max per kssn,οπου πετυχα ενα με το malaka0:lol:)

Bρηκα κ ενα με 2 account,φτιαχνω το λογαριασμο αλλα μετα......τιποτα,βγαινει ενα μυνημα,τι λεει ενας θεος ξερει.

Κανεις ξερει τι παιζει?

Δώσε Screenshot και copy/paste το Error (στην πιθανή περίπτωση που είναι στα Κορεάτικα), μέχρι αύριο το μεσημέρι..

Δημοσ.
Εδώ είμαστε :

Πάτα το button δίπλα από το account σου για να δεις αν είναι Available.. Τόσα spaces συμπλήρωσες στο πιο εύκολο κόλλησες πανάθεμα σε.. :-)

Άντε καλό παιχνίδι ! C9 ABOVE ALL !

Δημοσ.
Πάτα το button δίπλα από το account σου για να δεις αν είναι Available.. Τόσα spaces συμπλήρωσες στο πιο εύκολο κόλλησες πανάθεμα σε.. :-)

Άντε καλό παιχνίδι ! C9 ABOVE ALL !

Μα το εκανα,δεν εβγαλε καποιο προβλημα στο ονομα,αυτο το βγαζει οταν κανω και καλα

"submit" την φορμα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τουλαχιστον μεχρι πριν 15 μερες που αφησα το παιχνιδι ηταν αδυνατη η διμηουργια acc αφου ζηταει πλεων επιβεβαιοση απο κορεατικο κινητο τηλεφωνο...απο οτι ξερω πουλανε ετοιμα acc γυρω στα 25 ευρω αλλα δε ξερω ποσο αξιοπιστα ειναι ...κατα τα αλλα το παιχνιδι αξιζει και ιδιετερα μετα απο καποια updates εγινε ακομα ποιο ενδιαφερων...μιλαω εκ πειρας εχοντας φτασει το βασικο μου char 50 lvl(που ειναι το maximum αυτη τη στιγμη...) ισως ανεβασω screenshots στο αμεσο μελλον να μοστραρω και το καινουριο γιαλιστερο οπλακι μου...xD

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

lvl 50 hunter/assasin

20100402214111.png

20100402211645.png

20100402204726.png

(sry gia ta mavra koutakia alla uparxei logos p mpikan...:P)

Επεξ/σία από hxaa1
Δημοσ.
Θυμιζει παρα πολυ το LOTR Conquest

ωραιος Character αλλα σπαθι και τοσο δεν δειχνουν καθολου ωραια μαζι.

Ναι δεν εχεις και πολλες επιλογες...βασικα και εμενα δε μου πολυαρεσε αυτο το τοξο γιατι ειναι πολυ χοντροκομενο αλλα ετυχε που το dropara και ειχε και top bonus οποτε το κρατισα...

για οσους ενδιαφεροντε βρηκα αυτο το link http://www.sogameway.com/index.php?main_page=buyaccounts&gid=105 που λεει οτι πουλανε accounts που λειτουργουν.Δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα και δε παιρνω κανενα στο λαιμο μου ...απλα

το ειδα και οφειλα να το πω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αμάν με αυτό το kssn πουθενά δεν μπορώ να βρώ ψάχνω 4 ώρες...:mad::mad::mad:

Και ξέρει κανείς τι γίνεται με το τηλέφωνο που ζητάει μετά?

Πάντος φένεται ωραίο παιχνίδι.Θέλω να παίξω....!!!!:shifty:

Δημοσ.
Αμάν με αυτό το kssn πουθενά δεν μπορώ να βρώ ψάχνω 4 ώρες...

Και ξέρει κανείς τι γίνεται με το τηλέφωνο που ζητάει μετά?

Πάντος φένεται ωραίο παιχνίδι.Θέλω να παίξω....!!!!

το kssn δεν ειναι θεμα...αυτο που καθιστα αδυνατη τη δημιουργια acc ειναι η τηλεφωνικη επιβεβαιωση...

σωστος...στο συγκεκριμενο site μπορεις να βρεις οτιδηποτε σε σχεση με μεταφρασεις guides κτλ...(δυστιχως μονο ingame einai χρησιμο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...