linuxovios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 koritsi_gia_pc με αποστόμωσες (ειδικά στο skills part - φαντάζομαι τι skills χρειάζεται ένα παιχνίδι που μπορείς να παίξεις ενώ δεν καταλαβαίνεις κορεάτικα - αλίμονο στους άσχετους που παίζουν wow κατά πώς λες). Σε αφήνω να λιώσεις στο next-gen mmorg σου και θα ξανασυζητήσουμε σε 6-12 μήνες για να δούμε την επιτυχία του. have fun ! Υ.Γ. Και για να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα, θα πρέπει να καταλάβεις ότι πέρα -και ίσως πάνω - απ' όλα τα άλλα χρειάζονται ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ για να επιτύχει ένα mmorg. Εγώ απλά δε βλέπω άλλη εταιρεία πλην της Blizzard να τις έχει.
Toufas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 ε ναι πριν βγει το wow δεν παιζαμε mmo.... αυτο τα εκανε ολα πρωτο.
linuxovios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 toufas δεν κατάλαβα ακριβώς ποιο είναι το επιχείρημά σου.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ο main είναι lvl10.Δοκίμασα τώρα και με ένα alt lvl 3 και πάλι τα ίδια.Βασικάτο ανησυχητικό είναι ότι πλέον δεν φτάνω καν στην πόρτα των dungeons λόγω crash.Καφρίλιασε απότομα ο client. Πάω για κάνα restart >;] Simply rollαρε Class Πήγαινε στο NPC που παίρνεις skills και πάτα την 2η επιλογή, μετά επέλεξε την -μάλλον- μοναδική επιλογή που θα σου εμφανιστεί.. Θα είσαι QQ και θα μπαίνεις σε Dungeons μετά.. ε ναι πριν βγει το wow δεν παιζαμε mmo.... αυτο τα εκανε ολα πρωτο. Δεν τσιμπάω, δεν θα χαλάσω ένα τέτοιο ιερό topic. /Μαρία
ScarletK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Χμμ δεν ήξερα για το job pick,thx.Πάντως τα crash καλά κρατούν.Reinstall μάλλον κάποια στιγμή. @Toufas κρατιέμαι με νύχια και με δόντια, δύο post έχω γράψει μέχρι στιγμής και τα έχω σβήσει χαχαχα. ;-) Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2009 από ScarletK
telarin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 toufas δεν κατάλαβα ακριβώς ποιο είναι το επιχείρημά σου. κάθεσαι και κριτικάρεις mmo που δεν έχεις παίξει, επειδή είδες μερικές φωτό και διάβασες 1 άρθρο, wow fanboy detected
linuxovios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Είσαι πολύ έξυπνος, αλλά μάλλον το detector σου θέλει επιδιόρθωση. wow έχω παίξει αλλά το έχω κόψει εδώ και χρόνια. Επίσης έχω γράψει πολύ καυστικά κείμενα και έχω εναντιωθεί πολλάκις στην blizzard. (Δες και την υπογραφή μου). Κατά τα άλλα είμαι fanboy. Υ.Γ. Αλίμονο αν χρειαζόταν να παίξουμε όλα τα παιχνίδια για να τα κρίνουμε. Κάποια κριτήρια που θέτεις για ένα παιχνίδι μπορεί να μην ικανοποιούνται και άρα να μην επιχειρήσεις καν να το παίξεις. Έτσι λειτουργώ εγώ. Έχω τον πήχη πολύ ψηλά και αν κάποιο παιχνίδι πληροί τις προϋποθέσεις θα το δοκιμάσω. Για να σου δώσω να καταλάβεις επιλέγω και παίζω κάθε χρόνο - σε όσο πιο pro επίπεδο μπορώ - 2-3 παιχνίδια, όχι παραπάνω. Για όλα τα άλλα αφήνω τους υπόλοιπους...
bullet2D Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 @linuxovios Γράψε μας και τι ζητάς απο ένα MMOG γιατί μιλάς πολύ αόριστα. Πρόσεχε γράφω MMOG και OXI MMORPG αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά google it asap αλλιώς μην σπαταλάς τον χρόνο μας. tip: Το Continent of the Ninth είναι Instanced Hack n Slash MMOG με PVP στοιχεία. Eπίσης η εμπειρία μου με το copmputer gaming είναι σε ίδια επίπεδα με το console gaming. Δεν έχω πρόβλημα να κρίνεις αρντητικά ένα σύντομο άρθρο πρώτης ματιάς (preview) που έκανα σε ενα Κορεάτικο MMOG που μπορεί και ποτέ να μην κυκλοφορήσει στα Αγγλικά επειδή έθιξα την αγαπημένη σου καρικατούρα που ακούει στο όνομα γουόου, αλλά μείνε μακρυά απο αυτό το thread, γιατί τέτοια posts είναι εντελώς χάσιμο χρόνου και βλακώδες. Τέλος όπως πολύ σωστά είπε και η Μαριά και όπως αφήνει να εννοηθεί στο preview το C9 δεν χαρακτηρίζεται ως NEXT GEN για τα υπέροχα γραφικά του αλλά για το καινοτομικό για MMOG σύστημα μάχης. Ξαναδιάβασε το άρθρο προσεκτικά.
linuxovios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Για να βγει και κάτι χρήσιμο από το post σου : Απορώ γιατί ασχολείσαι με βλακώδη (και όχι βλακώδες) post. Κατά τα άλλα έχεις δίκιο. Απλά να μου κάνεις τη χάρη σε 6 μήνες να ξαναγράψεις για το next gen Instanced Hack n Slash MMOG με PVP στοιχεία.
bullet2D Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Σε 6 μήνες θα έχουν "ωριμάσει" και τα επόμενα next-gen mmogs (λέγε με T.E.R.A Exiled Realms of Arborea, βρίσκεται στην Closed Beta του atm) θα ακούμε ανακοινώσεις για την Open Beta του FFXIV Online και θα διαβάζουμε περισσότερα για το Blade and Soul. Σε έξι μήνες και αν το C9 συνεχίσει τα updates (όπως κάνει τώρα στην Open Beta και όπως υπόσχεται μελλοντικά) θα κρατεί ακόμα καλά και σίγουρα θα ξαναγράψω γι αυτό.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μου αρέσει που κάθεσαι και ασχολείσαι ρε Bullet.. Τέσπα, κατά τη γνώμη μου το B&S είναι Eye-candy αλλά δεν θα είναι καλύτερο από το C9 in any way (ειδικά το Combat system του φοβάμαι).. Επίσης δεν βρίσκω λόγο γιατί κάποιος να παρατούσε το C9 για να παίξει T.E.R.A. Imho έχουν πολλά κοινά και θα είναι και τα 2 εξίσου καλά Action/Hack n' Slash MMORPG. Ωστόσο κάτι statistics που έβλεπα στο onRPG πάνω στα ongoing MMO της Ασίας. Νομίζω βλέπουμε που βρίσκεται το C9. (: Nuff said.
..MementoMori.. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Για ριχτε κανα update... Ακομα beta παιζετε? Ποτε θα βγει προς τα εδω? Πως θα παιξουμε και εμεις? Θελει αυτο το πραμα την κορεατικη ταυτοτητα ακομα?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Για ριχτε κανα update... Εδώ.. η mentor. Ακομα beta παιζετε? Υποτίθεται. Εγώ από την πρώτη μέρα που το έπαιξα πριν 3 μήνες, σαν ολοκληρωμένο το πήρα και το πιο τρελό είναι ότι σαν ολοκληρωμένο το αναφέρω και στους φίλους/γνωστούς μου. Τα Updates όμως πάνε και έρχονται ανά 5 μέρες, και μερικά είναι τρελά updates.. (Π.χ πριν 1 week βάλαν side στήλη με skill-slots -εκτελούνται με z,x,c,v,b- και θα το δεις πιο κάτω στην Inactive Char μου και στους Active) Τρέμω στην ιδέα του ότι τώρα έχουμε 9 classes και παλεύουμε στο Combat, ενώ το Game στην τελική του μορφή θα έχει 21! Θα είναι παράνοια, πραγματικά. Ο PRO θα είναι ο λιγότερο noobάς. (αν παίξεις θα με καταλάβεις..) Ποτε θα βγει προς τα εδω? Μερικοί λένε ποτέ. Εγώ λέω πως σίγουρα, λόγω τρελής επιτυχίας, το πολύ στα 4 επόμενα χρόνια θα έχει εμφανιστεί Server και στην EU. Δεν θέλω να έρθει γιατί οι Έλληνες είναι άσχετοι και δεν το αξίζουν. Θέλω να έρθει για να αποδειχθεί ότι οι Έλληνες είναι άσχετοι. ΑΝ ποτέ κάποιος παρατήσει αυτό το Game ή δεν μπει καν στον κόπο να το παίξει, θα είναι επειδή δεν το αντέχει.. επειδή δεν το κατέχει. Πάντα υπάρχει και το PvE πάντως, περνάς εξίσου καλά και ξέρω άτομα που ασχολούνται μόνο με αυτό. Πως θα παιξουμε και εμεις? Στην σελίδα 3 αναφέρω τα βασικά. Προσοχή: ΜΗΝ κατεβάσει κανείς το Client μέσω Links γιατί τα Updates είναι πολλά και ακόμη και αν είναι δυνατόν να γίνει θα κρατήσει αιώνες. Το Download του Client πραγματοποιείται εύκολα μέσω του Official C9 Site. http://c9.hangame.com/ (Χρειάζεται Account) Θελει αυτο το πραμα την κορεατικη ταυτοτητα ακομα? Yeap, πάντα. Οι φίλοι μου που είχαν έρθει και είδαν το Game στην 32άρα μου είχαν αρκετό motivation για να καταφέρουν όλοι ξεχωριστά να φτιάξουν Account με τη βοήθειά μου. Αν γουστάρεις και εσύ, έλα από το #L33t's-Island @GrNet να σου πω μερικούς τρόπους. Δεν μπορώ να αναφέρω εδώ τους τρόπους γιατί υποτίθεται ότι είναι illegal stuff αυτά. Το ΜΟΝΟ που πρέπει να προσέξουν όσοι μπουν στην διαδικασία, είναι κάτι που σκέφτηκα και θα τους προτείνω παρακάτω.* Πάντως αυτό το KSSN έχει κάνει το Game almost Noob-proof από μεριάς παικτών από άλλες χώρες. Μιας και θέλει μια άλφα προσπάθεια και τσαγανό να μπεις, δεν έχουν μπει τυχαίοι Έλληνες/Αμερικάνοι/Ρώσοι κτλπ και έχουμε ένα καλό και respectful Community. Btw.. aRgOoDaki - Shaman 20Lv (Inactive) aRg0oDaki - Assassin 41Lv Στην παρακάτω λείπω από την Pic για ευνόητους λόγους. aRgOoDaky - Fighter 22Lv XLR8 - Ranger 35Lv Τα Chars μου. *= Οι πρώτοι 2 αριθμοί του πρώτου μέρους υποδηλώνουν το έτος γεννήσεως. Ενώ έψαχνα δεν ξέρω πως μου φώτισε και έψαξα για KSSN μεγάλου Κορεάτη, αυτό να κάνετε και εσείς. Εάν δε το κάνετε να ξέρετε ότι υπάρχει περίπτωση ο Κορεάτης πιτσιρικάς που του usάρατε το KSSN να μπει να παίξει, θα δει ότι είναι πιασμένο το KSSN και θα το κάνει Report στο Administration με περισσότερα proof (πέρα από το όνομά του ) ότι του ανήκει.. τότε είναι που δεν ξαναβλέπετε το account σας. Αν ο Κορεάτης είναι γέρος, του πούστη πια να είναι Gamer.
hxaa1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 εδω και 3 μερες παιζω...ωραιο game αν και λιγο μονοτονο(dungeons,xp,pvp,dungeons,xp,pvp........) αλλα θα τη παλεψουμε... τι λεει εσεις guys παιζετε ακομα?αντε γτ δεν αντεχω αλλα ορνιθοσκαλισματα...μεχρι και στον υπνο μου θα βλεπω στο τελος κορεατικα γραμματα να με κινιγανε lol
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 < Σύνελθορ.. 3 New classes installed in C9 The race is called Witchblade which is a charming female with tempting curve and distance in her eyes. She not only has powerful energy using her ice-cold and sexy charm to overwhelm the enemies, but also excellent battle effectiveness using both magic and sword. In addition, C9 also introduces the secondary job of Witchblade, besides unleashing the image of female character. Players need to reach a certain level so that they can further choose from secondary job. Witchblade has three secondary jobs, they are Warden who is able to exert pre-eminent power by using magic in middle-distance combat, Slayer who is good at close battle for quick action and prominent sword skill, as well as Night Rogue. Race Gameplay Video Warden Gameplay Video Την έλιωσα λίγο.. πολύ ευχάριστο race, και πολύ ενδιαφέροντα τα secondaries.. Καιρός ήταν να δούμε κάτι καινούριο, και το dual wield ήταν sexy επιλογή.. πολύ swift combat..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα