Προς το περιεχόμενο

Continent of the Ninth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κατι key gen για το KSSN που κυκλοφορουν, δουλευουν ή να παιξω AION και να μην μπω καν στον κοπο?

Ξέχνα τα, χρειάζεσαι πραγματικό KSSN και μάλιστα 15+ χρονών. Πάντως εγώ και το Koritsi_gia_pc παίζουμε στον server που ανάφερα παραπάνω, όποιος μπεί ας μας στείλει pm.

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
KSSN Korean social security number να φανταστώ; Αρκετά παράνομο μου ακούγεται αυτό :P

Πρεπει να ειναι εντελως παρανομο, αλλα εχω τον πισινο μου καλυμενο. Δεν εχω κατεβασει τιποτα :P

Θα περιμενω το ΑΙΟΝ λοιπον, και ελπιζω καποια στιγμη να ερθει και νομιμα στην Δυση το C9.

Δημοσ.
KSSN Korean social security number να φανταστώ; Αρκετά παράνομο μου ακούγεται αυτό :P

Το "να φανταστώ" μου άρεσε..

Κατι key gen για το KSSN που κυκλοφορουν, δουλευουν ή να παιξω AION και να μην μπω καν στον κοπο?

Άχρηστα όλα.. δεν πρέπει να μπεις στον κόπο γιατί πολύ απλά παράγουν KSSN only και όχι το όνομα το οποίο αντιστοιχεί στο ΚSSN.. άρα δεν μας κάνει.

Πρεπει να ειναι εντελως παρανομο, αλλα εχω τον πισινο μου καλυμενο. Δεν εχω κατεβασει τιποτα :P

>It's highly unlikely that the Korean government would even be aware you'd done it, and even if they somehow were made aware, it would be extremely unlikely they would want to waste the money to persue it. Also, your safe in canada, the Canadian government have no juristiction over an offence that has broken Korean laws and thus the only thing Canada could do is comply with Korea and send you there for trail, should Korea request that. The Canadian government would be very unlikely to comply should this ever happen.

But this is all hypothetical, in reality, it is extremely unlikely, maybe even impossbile that something would come of it and in my opinion, you're entirely safe to do so.

Απάντηση από το Yahoo Answers σε μια ανήσυχη γκόμενα που παρανόμησε και αυτή.. Εγώ βρίσκω τόσο γελοίο το ότι ανησύχησε όσο και το ότι της απάντησαν κόσμια και δεν της κάναν καζούρα.

Τις 2-3 μέρες που ψαχνόμουν σιγά σιγά με το KSSN πέρασε από το μυαλό μου να βρω κωδικό των τηλεφώνων της Κορέας και να αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα random civilians. I was freaking desperate, τύψεις για την "υποκλοπή" θα νιώσω...... :P

/Μαρία

Δημοσ.

Απάντηση από το Yahoo Answers σε μια ανήσυχη γκόμενα που παρανόμησε και αυτή.. Εγώ βρίσκω τόσο γελοίο το ότι ανησύχησε όσο και το ότι της απάντησαν κόσμια και δεν της κάναν καζούρα.

Mιλάμε για Yahoo Answers, το 100% των μυνημάτων εκεί φιλτράρονται και απαγορεύονται οι βρισιές. Tώρα αν άνοιγε η ίδια γκομενίτσα παρόμοιο thread στο onrpg ή mmosite forum, θα είχε όντως πλάκα. Με άλλα λόγια τα βρίσκουμε και τα χρησιμοποιύμε OK (και εδώ που τα λέμε σιγά την προσπάθεια που θέλει) δεν χρειάζεται κιόλας να το καυχιόμαστε και να το διατυμπανίζουμε, κάτι τέτοιο είναι εντελώς ηλίθιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως για το αρχείο καλό είναι το game αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι

και mmo πρώτης γραμμής.Έχει ένα αρκετά όμορφο σύστημα μάχης

και ωραία γραφικά αλλά μέχρι εκεί.(emotes έχει btw?)

Τα πάντα είναι instanced προς το παρών(?!), και τα dungeons αλλά και η πόλη(αλά AoC διαλέγεις στο Log in το "cluster" ας πούμε που θα παίξεις-δεν ξέρω αν μπορείς να αλλάξεις ingame παρεπιπτόντως).Δεν σου δίνει και τόσο πολύ την αίσθηση ενός μεγάλου ενιαίου κόσμου.

Το lvl design είναι σχετικά μέτριο, μου θύμισε λίγο το DnD online οπού ενώ ήσουν υποτίθεται έξω στο δάσος είχες περισσότερο την αίσθηση ότι είσαι σε ένα ψηλό δωμάτιο.(απουσία λόφων,βουνών,γενικά το αίσθημα της *άπλας*,traveling-αφού κάνεις teleport μέσα.Ο ουρανός είναι ψιλοάθλιος + το korean grinder νερό , στο οποίο πέφτεις μέσα και απλά πας στον πάτο και περπατάς σαν να μην τρέχει τίποτα,έχει fall dmg πάντως.)

Το ζάλισα λίγο ξέρω, απλά το αναφέρω για να μην νομίζει κανείς ότι είναι ο μεσσίας των mmo delivered from Korea και το καλύτερο

πράγμα μετά την ζάχαρη. :devil:

Ο client είναι όντως σταθερός, τα μόνα crash που έχεις να περιμένεις είναι αν δεν το

σηκώνει το pc σου καλά.(συγκάτοικος:-))

Αν έχεις όρεξη να παίξεις ένα korean grinder με "διαφορετικό" σύστημα μάχης

από τα top mmos (χτυπιέσαι πέρα δώθε σαν τον Dante) και με ένα ίσως πολύ καλό pvp(gameplay) τότε you 've got my wishes to break teh law.

Επεξ/σία από ScarletK
Δημοσ.
Το "να φανταστώ" μου άρεσε..

Ε δεν ήξερα και απο χθές τι είναι το kssn. Βοήθησε το ss που είναι κλασσική social security αναφορά :-)

Το παιχνίδι είναι μεν free... Αλλα θέλει ξόδεμα $$ στο site για (τύπου chantra στο Archlord) currency? Υπάρχει κάτι τέτοιο; Γιατί εκεί αν ήθελες αν ανέβεις έπρεπε να σκάσεις πολλά $$ σε chantra για να μη σε βγεί η πίστη..

Δημοσ.

Hmmm, το θέμα είναι ότι και να βρεις working kssn, δε ξέρεις αν πραγματικά είναι! Τις προάλλες βρήκα ένα το οποίο πέρασε το αρχικο registration, εν τέλει όμως δε δούλεψε.

Τελικά πιστεύω πως η απαγωγή ενός Κορεάτη είναι η πιο εύκολη λύση, όπως είχε γραφτεί και σε προηγούμενο post... ;)

Δημοσ.

Eιναι πολυ δυσκολο και παρεδωσα τα οπλα.....Εβαλα πανω απο 400 kssn και δεν εγινε τπτ....Θα κανω υπομονη μεχρι να βγει (αν βγει)....Mεχρι τοτε ας παιξω αιον!.. ;) (και ROM )

Δημοσ.

next gen ΜΜΟ δε σημαίνει απλά καλύτερα γραφικά ούτε μάχες αλά mortal combat imo. Από τέτοια next-gen γέμισε ο τόπος. Θα βγαίνουν στην αγορά, θα μένουν τρεις και ο κούκος και τελικά θα πεθαίνουν μετά από 1 χρόνο.

Κανένα σοβαρό MMO δεν μπορεί να θεωρείται next-gen λόγω των γραφικών του. Και αυτό, γιατί αν το MMO είναι πραγματικά καλό θα έχει 3-4 ωφέλιμα χρόνια ζωής ώστε να συγκεντρώσει μεγάλο community και να γίνει progress στο παιχνίδι. Για το παιχνίδι που θα πληρώνω συνδρομή κάθε μήνα για να παίζω και θα αφιερώνω το χρόνο μου, έχω πολύ περισσότερες απαιτήσεις και τα γραφικά είναι πολύ χαμηλά στη λίστα μου.

Προσωπικά έχω καταλήξει ότι next-gen ΜΜΟ θα δούμε μόνο από την Blizzard στο επόμενο MMO που θα κυκλοφορήσει. Εκεί θα τεθούν τα standards.

Εντάξει, το παλικάρι μόνο απο console gaming γνωρίζει με αυτά που γράφει. Για κονσόλες μπορεί και να είναι καλό. Προσωπικά έχω άλλες προτεραιότητες και τα δικά μου κριτήρια είναι 1000% πάνω από τα δικά του.

Δημοσ.
next gen ΜΜΟ δε σημαίνει απλά καλύτερα γραφικά ούτε μάχες αλά mortal combat imo.

Ποιος σου ψηθήρισε στο αφτί ότι θεωρείτε Next-gen για τα φανταστικά γραφικά του? :rolleyes:

Combat system.-

Aπό τέτοια next-gen γέμισε ο τόπος.

Srsly, when? :P

Αν πάρουμε υπόψιν ότι next-gen = καλά γραφικά σε MMO (your irony από πάνω).. Sorry αλλά AoC & L2 are not enough. C9 is.. αλλά δεν γέμισε τον "τόπο". :P

Θα βγαίνουν στην αγορά, θα μένουν τρεις και ο κούκος και τελικά θα πεθαίνουν μετά από 1 χρόνο.

Well μιας και είσαι στο topic του C9, θα σε πληροφορήσω πως στη BETA Phase του μπήκαν μερικές χιλιάδες αλλοδαποί (όπως εγώ και ο bullet2D + Αμερικανάκια + Russians κτλπ) με υποκλοπή κορεάτικου ΑΜΚΑ (easy deal..), και ΠΟΣΕΣ ακόμα χιλιάδες Κορεάτες.

Στο υπογράφω και στο κάνω και τατουάζ, το C9 ήρθε για να μείνει..

Κανένα σοβαρό MMO δεν μπορεί να θεωρείται next-gen λόγω των γραφικών του. Και αυτό, γιατί αν το MMO είναι πραγματικά καλό θα έχει 3-4 ωφέλιμα χρόνια ζωής ώστε να συγκεντρώσει μεγάλο community και να γίνει progress στο παιχνίδι. Για το παιχνίδι που θα πληρώνω συνδρομή κάθε μήνα για να παίζω και θα αφιερώνω το χρόνο μου, έχω πολύ περισσότερες απαιτήσεις και τα γραφικά είναι πολύ χαμηλά στη λίστα μου.

Ελπίζω να είναι μέσα στην λίστα σου και το PvP που δεν θα μπορείς να πάρεις στο C9.. θέλει τέτοια τεχνική που, αν στη λίστα σου είναι "Μου αρέσει να παίρνω PeeVeePee" τότε θα βγεις αμέσως.

Και το παραπάνω αποδεικνύει πως δεν είναι ακόμη 1 random point & click combat system για άσχετους.. (Του WASD mainly)

Εντάξει, το παλικάρι μόνο απο console gaming γνωρίζει με αυτά που γράφει. Για κονσόλες μπορεί και να είναι καλό. Προσωπικά έχω άλλες προτεραιότητες και τα δικά μου κριτήρια είναι 1000% πάνω από τα δικά του.

1 Site με ένα User Review. Αν δε σε εξυπηρετεί δεν είναι ανάγκη να προσβάλλεις, Google is larger than that.

Προσωπικά έχω καταλήξει ότι next-gen ΜΜΟ θα δούμε μόνο από την Blizzard στο επόμενο MMO που θα κυκλοφορήσει. Εκεί θα τεθούν τα standards.

Για πότε μιλάς? Oh wait... για ποτέ? :P

Όσο εσύ περιμένεις/ψάχνεις το next-gen MMOG, εγώ πάω να το λιώσω.. :P

Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

Αντιμετώπισε κανείς πρόβλημα με τα dungeons τις τελευταίες μέρες?

Βασικά από την στιγμή που μπήκε το patch πριν 5-10 μέρες δε θυμάμαι.Δεν με

αφήνει να μπω.Διαλέγω dungeon και πετάει μια σειρά μπλε γράμματα.

Έλεγα ότι είναι server load λόγω patch(όντως βλέπεις παραπάνω κόσμο τώρα) και το παράτησα.Σήμερα πάλι τα ίδια, συν του ότι άρχισε τα error ο client.

Παίζει να άνοιξα κάνα περίεργο option ή τίποτα?Δε βοηθάει και το menu.

meh...

Δημοσ.
Αντιμετώπισε κανείς πρόβλημα με τα dungeons τις τελευταίες μέρες?

Βασικά από την στιγμή που μπήκε το patch πριν 5-10 μέρες δε θυμάμαι.Δεν με

αφήνει να μπω.Διαλέγω dungeon και πετάει μια σειρά μπλε γράμματα.

Έλεγα ότι είναι server load λόγω patch(όντως βλέπεις παραπάνω κόσμο τώρα) και το παράτησα.Σήμερα πάλι τα ίδια, συν του ότι άρχισε τα error ο client.

Παίζει να άνοιξα κάνα περίεργο option ή τίποτα?Δε βοηθάει και το menu.

meh...

Πόσα level είσαι παιδί μου? (ακριβώς)

(Δεν είναι ούτε Server load, ούτε "κόλλημα" or something. Εκτός του ότι εγώ χθες βράδυ έλιωσα λίγο.. δεν ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να παίξει τέτοιο πρόβλημα στο C9. Απλά παραείναι unprofessional even in beta.. ;))

/Μαρία

Δημοσ.
Πόσα level είσαι παιδί μου? (ακριβώς)

(Δεν είναι ούτε Server load, ούτε "κόλλημα" or something. Εκτός του ότι εγώ χθες βράδυ έλιωσα λίγο.. δεν ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να παίξει τέτοιο πρόβλημα στο C9. Απλά παραείναι unprofessional even in beta.. ;))

/Μαρία

Ο main είναι lvl10.Δοκίμασα τώρα και με ένα alt lvl 3 και πάλι τα ίδια.Βασικά

το ανησυχητικό είναι ότι πλέον δεν φτάνω καν στην πόρτα των dungeons λόγω

crash.Καφρίλιασε απότομα ο client.

Πάω για κάνα restart >;]

post-124289-129063024366_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...