Προς το περιεχόμενο

Continent of the Ninth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν μπείς διάλεξε τον Server 테르티스 μιας και εκεί παίζω και εγώ και οι περισσότεροι που μιλούν Αγγλικά. Απόφυγε να μιλάς Αγγλικά στο local chat γιατί παιζει report και ban. Μίλα άνετα με pm η αν μπείς σε κάποιο Aγγλόφωνο Guild/Clan. Στείλε μου το IGN σου να βρεθούμε in-game.

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα μας πάνε φυλακή για να παίξουμε ένα mmo. :o

Θυμάται κανείς πόσο μεγάλο είναι το client? Κάτι λάθος κάνω στο site μάλλον και

δεν μου δουλεύει το link.Οπότε το κατεβάζω κομμάτι κομμάτι, αλλά σύνολο βγαίνει

3gb περίπου και δεν με πείθει.

Δημοσ.

Ρε θα μας κλάσουν.. θα μας βάλουν και φυλακή τα κορόιδα.. :P

κανα guide για το πως το βρισκουμε δεν εχει?

Τι ψάχνεις?

@bullet2D Έπαιζα σε άλλον αλλά δεν πειράζει επειδή testαρα τα Classes..

Ξεκινάω officially τώρα στον 테르티스, πες μου IG Name να μιλήσω λίγο σε Ελλάδα γιατί με ζαλίζουν τα ιερογλυφικά. :P Ελπίζω να μετράει το Ελλαδιστάν στον Server ;)

P.S: ΠΟΛΥ MAWTAW ΤΟ GAME ΛΕΜΕ!!! ;p

Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

o 테르티스 είναι ο infamous server με τα 4 γράμματα που παίζουν οι περισσότεροι δυτικοί ε?

Για guide νομίζω το onrpg.com στα boards του είναι ό,τι καλύτερο βρήκα.Γενικά

πάντως θέλει να πονοκεφαλιάσεις λίγο.

edit: Το guide που έχει ο bullet2D στο site του είναι καλύτερο. :)

Δημοσ.

Respect στο Κορίτσι για PC που άντεξε 8ωρο (να κολλήσεις και ένσημα μην πάει χαμένη η μέρα σου!). Εγώ στο 3ωρο τα παράτησα. Παρεπιπτόντως κι εγώ το ίδιο αρχείο με σένα βρήκα (doc)... :-D

Τζίφος όμως.

Στο φίλο που κατέβασε τον client από torrent: πέτα τον! Κατέβασε τον από το site του παιχνιδιού, όπου όμως χρειάζεται να δημιουργήσεις πρώτα account :cry:

Έτσι όμως θα είσαι σίγουρος ότι θα μπεις και στο παιχνίδι.

ΥΓ. Κανένα hint για το πως μπορούμε να βρούμε κανονικό KSSN...?:o

Δημοσ.

Για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το C9, κατεβάζετε τα 3 παρακάτω Parts.

http://c9down.hangame.com/pub/PUBC9/real/k_c9/C9_Setup_0801-1.bin

http://c9down.hangame.com/pub/PUBC9/real/k_c9/C9_Setup_0801-2.bin

http://c9down.hangame.com/pub/PUBC9/real/k_c9/C9_Setup_0801.exe

Τοποθετείτε ΚΑΙ τα 3 αρχεία ή στο Desktop ή στον ίδιο φάκελο και τρέχετε το Setup.exe .

Μετά θα πάρει 1-2 ορίτσες για να κάνει το Update ο Client, και άλλα 10 λεπτάκια να κάνει τους παπάδες του το nProtect.

Στο φίλο που κατέβασε τον client από torrent: πέτα τον! Κατέβασε τον από το site του παιχνιδιού, όπου όμως χρειάζεται να δημιουργήσεις πρώτα account :cry:

Έτσι όμως θα είσαι σίγουρος ότι θα μπεις και στο παιχνίδι.

Αν σου πω πως και εγώ που ΕΧΩ account ψιλομπερδέφτηκα με τα μαμωLink τους.. Τα παραπάνω κατεβάστε, δοκιμασμένα. ;)

ΥΓ. Κανένα hint για το πως μπορούμε να βρούμε κανονικό KSSN...?:o

Μπες στο #L33t's-Island να βάλω κάνα χεράκι.. (Άραξε, κάνοντας κάνα /slap που και που.. μπορεί να είμαι away)

που κανουμε account κλπ κλπ

Ο καλύτερος οδηγός που βρήκα για τα ιερογλυφικά τους..

http://www.onrpg.com/boards/89973.html

..δοκιμασμένος.

Πραγματικά το MMO είναι Next-Gen, ανυπομονώ να με δω στο PvP διότι θέλει επιτέλους skills στην κίνηση του. (Αυτό και το Cabal έχουν το καλύτερο PvP-Sys που έχω δει ως τώρα, και μιλάμε για απαιτήσεις πάντα)

Το Grinding on the other hand το βρίσκω γελοίο (όταν μεγαλώνεις με Hack and Slash σε Insane difficulties τι να σου πουν αυτά).

/Μαρία

Δημοσ.

Μετά από ένα βράδυ με updates μπήκα τελικά σήμερα(κάνα μισάωρο).Λίγο lag στην

αρχή κτλ αλλά έστρωσε.Όντως το gameplay έχει ενδιαφέρον για mmo, αφού είναι λες

και παίζεις devil may cry.

Για κλείσιμο, κορεάτικα menu ftw !

:mrgreen:

ps. Η πλάκα όταν φτιάξεις account είναι ότι μετά για λίγο αναρωτιέσαι τι συνέβη, έγινε δεν έγινε.(στρογγυλό φουσκωτό ανθρωπάκι=good news)

Επίσης το ότι φοβάσαι να κάνεις το οτιδήποτε μετά στο site, λες και θα υπάρχει επιλογή

που θα λέει σβήσε μου το account, πέταξε μου το kssn και κόψε μου το ρεύμα ^^

Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω.. Στο Registration ένιωθα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο! Ότι υπάρχει κάπου ένα Tick το οποίο λέει: "Είμαι Ελληνίδα, έχω κάνει υποκλοπή του ΑΦΜ σας και αυτή τη στιγμή πάω να σας εξαπατήσω". Είχα ιδρώσει λες και έκανα disarm μια ticking bomb :P

Πάνω στο Game.

Pros:

1) Το PvP όντως σπέρνει, είναι μεγαλύτερη διαδικασία.. όντως απαιτεί επιδεξιότητα.

2) Τα γραφικά είναι άπιαστα! 10/10 Πιστεύω πως ο ουρανός είναι πιο αληθοφανής και από Crysis.

3) Τα skills/classes είναι πολύ ενδιαφέροντα, όλα.

4) Τα Quests είναι εύκολα, ακόμα και στα Κορεάτικα ;)

5) Όμορφα mobs, και ΠΟΛΥ ωραία τα bosses που πρόλαβα ως τώρα. Το ένα ήταν τόσο μεγάλο όσο το 3ο μεγαλύτερο raid boss του Lineage2, και ακόμα είμαι newbie! ;)

6) Town/NPCs/Shops/Arenas, όλα νόστιμα.. καλές επιλογές.

Cons:

1) Κάτι ΠΟΛΥ ξενέρωτο, για εμένα τουλάχιστον! Έχει Stamina System την π***να μου! Έχει μια μπάρα η οποία δεν σε αφήνει να Grindάρεις από μια φάση και μετά, η οποία γεμίζει daily!

2) Νομίζω πως βαδίζω σε γραμμές τραίνου γαμώτο. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για το πως να ξεπεράσω τους noobάδες τους Κορεάτες που παίζουν πιο πριν από εμένα. Εκτός από το Vitality system που μου βιάζει ένα μεγάλο ability -Grind/Quests-, τα Gold βγαίνουν με συγκεκριμένο τρόπο (με κάθε dungeon clear, παίρνω συγκεκριμένα φράγκα όπως όλοι!) και δεν μπορώ με κάποια λόμπα να βγάλω περισσότερα. Tα XP-Places είναι Game-selected! WTF? Αν XPάρω όπου και όσο XPαραν όλοι σε μια περιοχή πως σκατά θα τους προλάβω?

Στο L2 π.χ, ντυνόμουν ανάλογα και πήγαινα σε καμιά γωνιά σε IMBA mobs και τα ξεκινούσα με HnR (Hit and Run).. έτσι μπορεί να έκανα boosted-XP (και πολλοί άλλοι τρόποι).. εδώ το Game δεν αφήνει το μυαλό σου να δουλέψει ώστε να XPάρεις με τη κρίση σου.. :-(

3) Η μουσική του δεν με τρέλανε.. την βαρέθηκα και ανοίγω συνέχεια winamp. Κακό στοιχείο για ένα Game που περνάς μερικές ώρες μαζί του.

Γενικά πάντως το Con που με τρελαίνει είναι το ότι το μόνο πράγμα που είδα να ζητάει Skills στο έπακρο.. είναι το PvP. Δηλαδή στο PvE και στις επιλογές RP εγώ και οι φίλοι μου θα ήμασταν ΠΑΝΤΟΤΕ όλοι ίσοι.. με λίγα λόγια πρέπει κάποιος να είναι πολύ φελλός για να μείνει με διαφορά πίσω σε αυτόν τον τομέα.

Τέσπα, μισή μέρα παίζω άλλωστε.. ίσως (λέμε ίσως..) να κάνω και λάθος και στα μεγάλα Level να αλλάξει κάτι. (Στον solo τομέα πάντα, γιατί να τη χέσω την ομαδικότητα και τα guilds αφού πάλι δεν διαφέρεις)

/Maria

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για τις απαντήσεις -και την ενθάρρυνση! Είχα αποφασίσει να εγκαταλείψω τις προσπάθειες.

Θα σε 'αναζητήσω' στο κανάλι που λες. Ωστόσο επειδή στα irc (όπως και τα rss) δηλώνω... "n00b-άς", ζητώ μία πίστωση χρόνου :lol:

Από τα λίγα Κορεάτικα που έμαθες (:-)) ξέρεις πότε τελειώνει η open beta?

Δημοσ.
Ωστόσο επειδή στα irc (όπως και τα rss) δηλώνω... "n00b-άς", ζητώ μία πίστωση χρόνου :lol:

Μπες στο Room και θα σε κάνω εγώ ξεφτέρι. Δεν είναι δα και μαθηματικά..

Από τα λίγα Κορεάτικα που έμαθες (:-)) ξέρεις πότε τελειώνει η open beta?

Κούκλε ακόμα βάζουν τρελά Updates, ο client κατεβάζει αβέρτα (πρώτη φορά το βλέπω αυτό) ενώ παίζουμε.. Το καλό είναι πως είμαι 16Lv και τα XP places φτάνουν μέχρι MAXXX 45Lv, με λίγα λόγια μπορεί να μας βιάζει το Stamina System.. αλλά μέχρι να ανοίξουν τα άλλα areas οι φλώροι οι Κορεάτες μας περιμένουν να τους φτάσουμε. ;)

Πάντως ποτέ δεν crashαρα.. ποτέ δεν βρήκα Bug.. ποτέ δεν βρήκα Lag.. Εγώ όχι σαν Beta, αλλά σαν official Game το βλέπω πια..

/Μαρία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...