Προς το περιεχόμενο

Continent of the Ninth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://reset-vg.com/previews/c9.html

Παραπάνω είναι μια παρουσίαση της Open Beta φάσης του πρώτου πραγματικά next-gen mmorpg της 3D γενιάς των διαδικτυακών παιχνιδιών. Μετά τα 2D και ψευδοτρισδιαστάτα παιχνίδια του χώρου ήρθαν τα τρισδιάστατα όπως το Everquest, Final Fantasy XI και αργότερα Lineage II και WOW και αυτό το καλοκαίρι αρχίζουν σιγά σιγά να παρουσιάζονται τα πρώτα επόμενης γενιάς mmorpg με αφετήρια το εν λόγω παιχνίδι. Δείτε τις φωτογραφίες και απολαύστε το νέο καμάρι της Kορέας. Περισσότερα για το παιχνδί στο παραπάνω άρθρο.

Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες για την Open Beta ας μου στείλει pm.

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα δεί ένα σχετικό video κάπου εδώ στο ινσόμνια και μου είχε τραβήξει τρομερά την προσοχή με το σύστημα μάχης του που ξεφεύγει απο το πρωτόγονο κλίκ 11223222112233.

Ευρώπη θα το δούμε άραγε; Μακάρι.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, το παιχνίδι είναι... από άλλο ανέκδοτο!

Ο Peter Jackson το σκηνοθετεί; Τα screenshots είναι σαν teasers για το Χομπιτ ή κάτι αντίστοιχο :-)

Μέχρι να έρθει Ευρώπη, ας το χαζεύουμε να κατεβάζουμε όρεξη.

Δημοσ.

Ποσταρα γι αυτο το παιχνιδι στο ιδιο thread με το WoW και ειπα οτι εδω στη δυση οι επιλογες μας απο MMO ειναι εξαιρετικα περιορισμενες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά? Έχει μπει κανείς να το δει?

Τα πάντα είναι στα Κορεάτικα και δεν μπορώ να μπω στην pre-retail έκδοση του.. ='(

/Μαρία

Δημοσ.

Έφτυσα αίμα να βρω το καταραμένο KSSN.. και ΤΙΠΟΤΑ! Μα το Chuck Norris θα απαγάγω Κορεάτη!!

Ενώ έχω το Client, εγκατεστημένο, με Guide για το πακιστανικό Register και όλα τα παρελκόμενα.. δεν μπορώ να βρω ένα KSSN για να τελειώσω το Acc και να μπω επιτέλους IG! :-(

Γιατί τέτοιος σαδισμός πια αυτή η Κορέα.. Γιατί.. Στα Open Beta τους θέλει να μπαίνει ο κοσμάκης, προς τι οι διακρίσεις κάθε φορά!

Και στη τελική (μετά από τα 10 Generators και κόλπα με yahoo/google που δοκίμασα), βρήκα η κακομοίρα ένα .doc με theft χιλίων τριακοσίων KSSN και ήταν ΟΛΑ παρμένα από αμερικανάκια! ΈΝΑ προς ΈΝΑ! Και ενώ το κάθε KSSN αντιστοιχεί σε 3 Account εγώ από τα 1300 που βρήκα δεν βρήκα ούτε μισό χρησιμοποιημένο! Κοινώς το συγκεκριμένο .doc το βρήκαν τρεις χιλιάδες εννιακόσια Αμερικανάκια πριν τελειώσω τις διακοπές μου!

WHY GOD ! WHY ARE YOU DOING THIS TO ME !?

Koritsi_Gia_Trailers Anticipated Τίτλων και μόνο..

Δημοσ.
Έφτυσα αίμα να βρω το καταραμένο KSSN.. και ΤΙΠΟΤΑ! Μα το Chuck Norris θα απαγάγω Κορεάτη!!

Ενώ έχω το Client, εγκατεστημένο, με Guide για το πακιστανικό Register και όλα τα παρελκόμενα.. δεν μπορώ να βρω ένα KSSN για να τελειώσω το Acc και να μπω επιτέλους IG! :-(

Γιατί τέτοιος σαδισμός πια αυτή η Κορέα.. Γιατί.. Στα Open Beta τους θέλει να μπαίνει ο κοσμάκης, προς τι οι διακρίσεις κάθε φορά!

Και στη τελική (μετά από τα 10 Generators και κόλπα με yahoo/google που δοκίμασα), βρήκα η κακομοίρα ένα .doc με theft χιλίων τριακοσίων KSSN και ήταν ΟΛΑ παρμένα από αμερικανάκια! ΈΝΑ προς ΈΝΑ! Και ενώ το κάθε KSSN αντιστοιχεί σε 3 Account εγώ από τα 1300 που βρήκα δεν βρήκα ούτε μισό χρησιμοποιημένο! Κοινώς το συγκεκριμένο .doc το βρήκαν τρεις χιλιάδες εννιακόσια Αμερικανάκια πριν τελειώσω τις διακοπές μου!

WHY GOD ! WHY ARE YOU DOING THIS TO ME !?

Koritsi_Gia_Trailers Anticipated Τίτλων και μόνο..

motivator6650984.jpg

j/k :P

Δημοσ.

Στην Κορεα, τα ΑΦΜ τους (Η αλλιως Korean Social Security Number) ειναι συνδεδεμενα με διευθυνσεις κατοικιας και τα ονοματα τους σε μια τεραστια ανοιχτη database. Αρα, λιγο δυσκολο... Τουλαχιστον ετσι εχουν ενα σιγουρο τροπο να banαρουν κακοβουλους παικτες.

Δημοσ.

Κι όμως!! Την βρήκα την άκρη (μετά από 8 ώρες ψαξίματος και δοκιμών) και τώρα πια είμαι μια νόμιμη *cough cough* Κορεάτισα και πελάτισσα της hangame! :D

Πρέπει μόνο να κατεβάσω το client από το site (κατεβαίνει), γιατί αυτό που είχα κατεβασμένο (από Torrent) μου βγάζει ένα προβληματάκι.

Koritsi_Gia_PC

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...