boba_sicuanita Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Καλησπερα σε όλους, Μετά απο καιρό αποφάσισα να πάρω καινούργιο υπολογιστή και σήμερα προχώρησα στην παραγγελία του.(intel core i7, 4gb ram e.t.c.) Ήθελα να πάρω και την Creative Soundblaster x-fi αλλά ο φίλος μου που έχει το κατάστημα μου είπε ότι η motherboard GIGABYTE που θα φοράει ο υπολογιστής μου διαθέτει onboard κάρτα 8 καναλιών και οτι καλύτερα να δοκιμάσω αυτήν και αν δεν μου κανει να παραγγείλω την Creative.Έχει δίκιο καθώς στην περίπτωση που μου κάνει θα γλιτώσω 80 ευρώ. Το θέμα ειναι ότι έχω LOGITECH Z-5500 DIGITAL ηχεία και δεν τα έχω ακούσει σε Creative x-fi που σημαίνει οτι δεν μπορώ να ακούσω την διαφορά. Ακούω πολυ μουσική και ασχολούμαι με Gaming και ήθελα παντα να έχω μια καλη καρτα ήχου για να φτάσω τον ήχο στις μέγιστες δυνατότητες. Τι να κάνω να πάρω την Creative? Η να μείνω στην Οnboard?Υπάρχει διαφορά? Υ.Γ.Ξέχασα να αναφέρω οτι ασχολούμαι ερασιτεχνικά με παραγωγή μουσικής και ως DJ.
Kazeta Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Οι εξωτερικες καρτες ειναι παντοτε καλυτερες απο τις onboard, οποτε καλο θα ηταν να επενδυσεις σε μια. Τωρα για την επιλογη σου να ξερεις πως δεν υπαρχει πλεον μονο η Creative αλλα υπαρχει η Asus και η Auzentech. Αν θες καρτα περισσοτερο για παιχνιδια πας creative αλλα αν σε ενδιαφερει η μουσικη τοτε κοιτας καπου αλλου. Αν τα θες και τα δυο και εχεις οικονομικη ανεση τοτε Auzentech ειναι απλα η καλυτερη προταση της αγορας. Εγω διαθετω τα Ζ5500 με την X-Fi gamer και μπορω να σου πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο την αποδοση της στην μουσικη και ειναι πολυ καλυτερη απο την ενσωματωμενη. Βεβαια δεν θα ελεγα οχι σε μια Prelude:-D!!
boba_sicuanita Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 ΟΚ,Ευχαριστώ παιδιά θα το κοιτάξω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.