Προς το περιεχόμενο

Ποιο router??

jonisp1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λιπών εχω το router που έδινε παλιά η tellas το speedstream 4200 το οποίο ειναι άθλιο όλο κολλάει αναβοσβήνει και τέτοια τρελα....

οποτε αποφάσισα να αλλάξω router και να παρω ενα που να ειναι και ασύρματο για να μπαίνω και απο το κινητό καμία φορα net οπότε λεω ανάμεσα σε αυτούς τους 3 :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612371

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612342

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614912

και κάποιες ερωτήσεις επειδή με τα router δεν εχω και πολλά πολλά...........

πιο απο αυτά τα 3 μπορεί να αλλάξει κεραία? το asus απο οτι βλέπω μπορεί! τα άλλα?

θα κάνουν αυτά τα router για την σύνδεση που εχω γιατι απο οτι βλέπω αυτο που εχω τώρα χρησιμοποιεί PPPoA και καμία φορέα που δεν μπορώ να μπω με PPPoA μπαίνω με PPPoE........

Και θα μπορώ να συνδέσω το κινητό για να μπαίνω net?(nokia n95 8gb εχει wi-fi)

Α! και εαν εχει κανένας κανένα απο το 3 θα ήθελα να μαθω εαν ειναι σταθερά σε θέμα σύνδεσης και τέτοια και εαν ειναι αξιόπιστα(δεν αναβοσβήνουν και τέτοια τρελα!)

ευχαριστώ κ' sorry για το πρήξιμο ε? :-P

Δημοσ.

απο αυτα τα 3 που αναφέρω κανενα δεν καλύπτει της απαιτήσης απο τα ερωτήματα μου??? εξάλλου το net εδώ ειναι 2mbps εαν αποφασίσουν να αλλάξουν κανα καλώδιο βλέπουμε μετα για πιο ακριβο router!

Δημοσ.

Ψάχνομαι κι εγώ για ασυρματο router, και μάλλον δίνω τα ίδια λεφτά με τον jonisp1 (50 ευρώ max).

Αυτό το linksys:

είχα βάλει στο μάτι. Είναι καλό; (μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει εμφανή κεραία)

Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις την Tellas τηλέφωνο να ζητήσεις το νέο ασύρματο router? Εγώ το έχω και είμαι ικανοποιημένος. Χρησιμοποιώ το wireless όταν παίζω PS3 και ρίχνω πολλά γκολ (χαχαχα).

Νομίζω ότι αν δεν είσαι νέος χρήστης πληρώνεις 3.5 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο. Δεν είμαι σίγουρος γιατί εγώ το πήρα δωρεάν.

Δημοσ.

και εγω με αυτο φοβάμαι οτι δεν θα πιάνει πολλά πράγματα έστω μεσα στο σπιτι.......(το μόνο καλο ειναι οτι δεν πρόκειται να μπαίνει κανένας γείτονας net με το δικο σου router:-P )

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:27 ----------

3.5e *12 =42

Mπα δεν θέλω αλλο router που να δίνει η tellas μου φτάνει αυτο που εχω Ίδη :-@

Δημοσ.

Τι εννοείς? Έχεις μεγάλο σπίτι και φοβάσαι ότι δεν θα πιάνει το wireless? Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα. Πόσο μεγάλο είναι το σπίτι? Εγώ προσωπικά είμαι σε γκαρσονιέρα οπότε δεν μπορώ να ξέρω πόσο μακριά θα πιάνει. :-)

Δημοσ.

Ανάλογα εαν στην εμβέλεια που λενε τα τα πιο πολα 100μετρα συμπεριλαμβάνουν και τους τείχους ναι! εαν εννοούν 100μετρα χωρίς τείχους ανάμεσα δεν ειμαι και 100% σίγουρος

Δημοσ.

Χλωμό να εννοούν με τους τοίχους. Δεν μπορούν άλλωστε, γιατί τοίχος με τοίχο έχουν μεγάλη διαφορά. Επιπλέον παίζουν και άλλα ρόλο, όπως ασύρματα τηλέφωνα κλπ.

Στο δικό μου σπίτι πάντως στα 10 μέτρα με 2 τοίχους και μία ντουλάπα ανάμεσα (έχω και ασύρματο τηλέφωνο) έπιανε, αλλά είχε αποσυνδέσεις που μου έσπαγαν τα νεύρα.

Δημοσ.

Eγω μαλον θα πάρω κάποιο με αποσπομενη κεραία......το πολλή πολλή εαν δεν πιάνει και εκείνο θα παίσει moda μετα στην υπόθεση :-P

Δημοσ.
απο αυτα τα 3 που αναφέρω κανενα δεν καλύπτει της απαιτήσης απο τα ερωτήματα μου??? εξάλλου το net εδώ ειναι 2mbps εαν αποφασίσουν να αλλάξουν κανα καλώδιο βλέπουμε μετα για πιο ακριβο router!

Ολα είναι σχετικά.Σίγουρα και τα 3 έχουν αποσπώμενη κεραία,σίγουρα θα μπορέσεις να συνδέσεις το κινητό σου ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή στο δίκτυο,απο εκεί και πέρα δέν εχω ιδέα τι γίνεται απο θέμα σταθερότητας.Τα tp-link όπως έχουν αναφέρει και άλλοι είναι γνωστά επειδή είναι προσιτά σάν λύση,φυσικά με οτι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Ψάχνομαι κι εγώ για ασυρματο router, και μάλλον δίνω τα ίδια λεφτά με τον jonisp1 (50 ευρώ max).

Αυτό το linksys:

είχα βάλει στο μάτι. Είναι καλό; (μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει εμφανή κεραία)

Λένε οτι είναι ενα rebranded Wag200g άλλα με εσωτερική κεραία.Αν είναι έτσι,θα έλεγα οτι είναι αξιόλογο κομμάτι (wag200 user γαρ)

Δημοσ.

a.100 μετρα χωρις τοιχους.β.κανενα απο τα 3 .γ.και να αλλαξεις κερεα δεν θα κερδισεις πολλα.τα 100 mw του output power δεν αλλαζουν οποτε ενα και το ιδιο θα ειναι πανω κατω.με κατευθυντικη κερεα ναι αλλα παλι με omni περισσοτερα db δεν σωζεται ο κοσμος.τωρα για αγορα ειτε Linksys wag200 ειτε Linksys wag160n ειτε thomson 585.και πλεον με pppoe παιζουν τα περισσοτερα dslam εκτος απο κατι dslam που μαλλον ανηκεις και εσυ που παιζουν Pppoa/vc και με g.dmt .αλλα ακομα και αυτα παιζουν με Pppoe.αλλα ολα πανε sto adsl2+ και Pppoe.tp link μπορει να ειναι φτηνα αλλα κανεις Provider δεν δινει ρυθμισεις και ουτε τα εχει δοκιμασει και ενας Provider δεν λεω ποιος που τα εκανε δοκιμη μαυρο χαλι σε θεματα σταθεροτητας.μην κοιτατε το φτηνο διοτι θα παρεετε κατι που θα το κρατησετε αρκετα χρονια που θα παιζουμε με adsl οποτε παρτε κατι καλο για να μην σπατε τα νευρα σας.καποιοι δεν δινουν για ρουτερ 60 ευρω και δινουν 500 για μπουζουκια η για καρτα γραφικων.

Δημοσ.

ok poulinos ευχαριστώ για της πληροφορίες οποτε λες καλλίτερα εαν ειναι να περιμένω κανα μήνα για να μαζέψω κανένα 100ευρο και να πάρω ενα ακριβό ε? Για προτινε καπιο εαν μπορεις στα 80-100 ευρο

Για αυτο εδω πια ειναι η γνώμη σου γιατι απο οτι ξερω η level one ειναι καλη εταιρία σε θεμα δικτυακών http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616488

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...