Προς το περιεχόμενο

Τα καλύτερα διπλά για Wii

s2117

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δοκίμασα το grand slam tennis και πράγματι τα σπάει πάντως,αν και στην αρχή θέλει προπόνηση για να το συνηθίσεις

Με τσακίζει βέβαια η τενοντίτιδα,αλλά δύσκολα ξεκολλάς:-D

Φιλε αυτό ειναι και το μόνο του μειονέκτημα! Ειναι λίγο ζόρικο στην αρχη. Αλλά μη μασας μόλις το συνηθίσεις είναι πραγματά πολύ καλό. Α! και μη κάνεις κανά λάθος και το παίζεις χωρίς κάποιο από το Nunchuk ή WiiMotion+. Είναι άλλο παιχνίδι (προς το χειρότερο εννοείται).

Δημοσ.
wiimotion δεν έχω...να βάλω nunchuck λες??εξ αρχής ή να το συνηθίσω λίγο πρώτα και μετά??

Nunchuk από την αρχή χωρίς δεύτερη κουβέντα!!!

Εγώ με σκέτο το wii-mote δεν μπορούσα ούτε νίκη να πάρω...

Τουλάχιστον έτσι τον στέλνεις εσύ τον παίκτη όπου θες και στο κάτω-κάτω αν χάσεις τον πόντο έχεις μόνο τον εαυτό σου να κατηγορείς...

Δημοσ.
Καλά ρε φίλε αφήνεις έξω το grand slam tennis? Έλεος...

Μακράν καλύτερο από όσα αναφέρεις. Για πλάκα κιόλας...

Δεν ειμαι fan των αθλητικων games συν οτι δεν εχω παιξει το συγκεκριμενο παιχνιδι...ελεος...

Δημοσ.

Εντάξει μια άποψη έκπληξης εκφράσαμε, δεν σε βρίσαμε. Σόρυ κιόλας.

Ρε παιδιά, δεν σας βλέπω online για grand slam tennis. Πότε μπαίνετε? Τί ώρες?

Δημοσ.
Εντάξει μια άποψη έκπληξης εκφράσαμε, δεν σε βρίσαμε. Σόρυ κιόλας.

Ρε παιδιά, δεν σας βλέπω online για grand slam tennis. Πότε μπαίνετε? Τί ώρες?

Εγω παντως σου εχω κανει friend request εδω και πολυ καιρο.Σου εχει ερθει τιποτε?

Βεβαια μεχρι τελη Σεπτεμβρη δε μπορω να μπω online,αλλα θυμαμαι οτι ειχα κανει σε 3-4 ατομα απο δω invite και κανενας δεν εκανε accept.

Τι διαολο, βρωμαω? :lol::lol::lol:

Δημοσ.
wiimotion δεν έχω...να βάλω nunchuck λες??εξ αρχής ή να το συνηθίσω λίγο πρώτα και μετά??

Nunchuk από την αρχή χωρίς δεύτερη κουβέντα!!!

Εγώ με σκέτο το wii-mote δεν μπορούσα ούτε νίκη να πάρω...

Τουλάχιστον έτσι τον στέλνεις εσύ τον παίκτη όπου θες και στο κάτω-κάτω αν χάσεις τον πόντο έχεις μόνο τον εαυτό σου να κατηγορείς...

S2117 όπως λέει και ο Olorin η γνώμη μου είναι να το ξεκινήσεις εξαρχής με όλο το πακέτο wiimote+nunchuk+motionplus. Στη περίπτωση που δεν έχεις motionplus και δε διαθέτεις τα 20 € που χρειάζονται τι να πω πάσο...

Πιστεύω όμως πως το gameplay με το πλήρες πακέτο μεταμορφώνεται (προς το καλύτερο εννοείται) και ειλικρινά νομίζω δεν αξίζει να το παίζεις με τις υπόλειπες επιλογές. Με το motionplus στο single ίσως δυσκολεύει λίγο (αν και δεν είμαι σίγουρος γιατί ειλικρινά δεν άντεξα να το παίξω πολύ χωρίς αυτό) αλλά σε διαβεβαιώνω πως αξίζει το κόπο. Ρώτα και το polakis21 ο οποίος εκτός από Grand Slam ξέρει και κανονικό τένις να σου πει τη γνώμη του :-D:-D:-D

Δημοσ.

polakis21 σε ρωτάω λοιπόν,για πες:-):-):lol::lol:

Πράγματι με nunchuck ειναι πολύ καλύτερο αν και μπερδεύομαι λίγο στην αρχή:lol:

Το motionplus αξίζει γενικώς δηλαδής??:-(

Δημοσ.

Το motion plus εννοειται οτι αξιζει.Αλλωστε δεν ειναι και πολυ ακριβο(αν εξαιρεσεις οτι για καθε wiimote θες κι απο ενα :P )

Παντως επιβαλλεται να το αγορασεις διοτι ολοενα και περισσοτερα παιχνιδια πλεον οχι μονο θα το αξιοποιουν αλλα θα το θεωρουν απαραιτητο.

Δημοσ.
Γινεται να εχω σε ενα wii remote και nunchuck συνδεδεμενο και motion plus ?

Φυσικά... άλλωστε πολλά παιχνίδια που υποστηρίζουν το Wii MotionPlus απαιτούν και Nunchuk...

Δημοσ.

Φίλε μου εννοείται ότι το grand slam tennis πρέπει να το παίξεις μόνο με nunchuk και motion+!

Δεν υπάρχει το παιχνίδι χωρίς αυτά! Με αυτά, το παιχνίδι είναι ότι πιο κοντινότερο στο πραγματικό τέννις. Μπορεί να μην είναι η 1:1 τέλεια κίνηση, αλλά τείνει προς τα εκεί. Για παράδειγμα για να στείλεις την μπάλα δεξιά δεν πρέπει να τελειώσεις την κίνηση του forehand πχ όπως στην πραγματικότητα με την ρακέτα πάνω από τον ώμο, αλλά πρέπει να τελειώσει η κίνηση με το wiimote να κοιτάζει δεξιά ας πούμε και μπροστά. Λίγο κουλό σαν κίνηση τέννις, αλλά ακόμα δεν φτάσαμε στην απόλυτη κίνηση για να κάνεις ότι ακριβώς θέλεις...

Πιστεύω όμως ότι θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...