s2117 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ότι λέει ο τίτλος,ας αναφέρουμε μόνο παιχνίδια που είναι πολύ καλά στο multi,αναφέροντας αν το παιχνίδι παίζεται διπλό ή τριπλοτετραπλό μέσω ίντερνετ ή από μία κονσόλα! Αρχίζω με τους mario and sonic at the olympic games..Αλλά πολλή κούραση:lol:
vassilis_pap Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ότι λέει ο τίτλος,ας αναφέρουμε μόνο παιχνίδια που είναι πολύ καλά στο multi,αναφέροντας αν το παιχνίδι παίζεται διπλό ή τριπλοτετραπλό μέσω ίντερνετ ή από μία κονσόλα!Αρχίζω με τους mario and sonic at the olympic games..Αλλά πολλή κούραση:lol: Θα ήταν καλύτερα να προσδιόριζες και κατηγορία γιατί τα παιχνίδια που λες είναι πάρα πολλά. Έτσι γενικά και αόριστα όπως το θέτεις θα σου πω μερικούς τίτλους που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό. Καταρχήν τα Mario Kart Wii και Super Smash Bros Brawl είναι κλασικά. Ειδικά το πρώτο είναι εξαιρετικό και στο on line ενώ το δεύτερο έχει κάποια θεματάκια. Αν θέλεις κάτι σε στυλ επιτραπέζιου δες το Mario Party 8, χωρίς on line όμως. Αν υπάρχουν και γυναίκες στη παρέα τα Wii Fit, Wii Sports, Wii Sports Resort είναι πολύ καλά. Αν παίζεις με το κολλητό σου τα Guitar Hero, House of the Dead: Overkill, Pro 08/09, Grand Slam Tennis, έχουν πολύ καλά διπλά ειδικά το τελευταίο έχει και εξαιρετικό on line. Αν ψαχνεις κάτι πιο χαβαλεδιάρικο υπάρχει η σειρά των Rayman Rabbits (3 αν θυμάμαι καλά) και το Warioware Smooth Moves που έχουν τρελό γέλιο όλα τους. Στο Wiiware υπάρχει ένα πολύ καλό tetris με εξαιρετικό multi ενώ ρέστα στο multi αναμένεται να δίνει το New Super Mario Wii που θα βγει το φθινόπωρο. Αυτά για αρχή αν θες κάτι πιο ειδικό τα λέμε...
Olorin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 ...ενώ ρέστα στο multi αναμένεται να δίνει το New Super Mario Wii που θα βγει το φθινόπωρο... Το έπαιξα 4-πλο στην gamescom στην Κολωνία πριν 3-4 μέρες και πραγματικά τα σπάει... Το μόνο κακό είναι πως είναι σχεδόν βέβαιο πως θα πλακωθείς με όποιον και αν το παίξεις... Δεν γίνεται, όλο και κάποια βλακεία θα κάνει ηθελημένα ή όχι, θα σε σπρώξει κατά λάθος σε κανέναν γκρεμό, θα σου πάρει το μανιτάρι μέσα από... το στόμα, θα πέσει πάνω σου την ώρα που πας να πηδήξεις... όλο και κάτι θα γίνει... Φαντάσου εγώ που έπαιζα με κάτι άσχετα Γερμανάκια που πρέπει να έμαθαν το gaming με το... PlayStation!!! Αλλά είχε πολύ χαβαλέ και ειδικά για τετραπλό θα είναι ότι πρέπει... //Btw, αφού σου άρεσε το πρώτο Mario & Sonic θα σου αρέσει και το δεύτερο το οποίο επίσης έπαιξα στην Κολωνία και έχει θέμα τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς. Ειδικά αν έχεις το Balance Board θα ρίξεις πολύ γέλιο!!! //Ψάχνω να βρω τίτλους να προτείνω στο παιδί, αλλά όσοι και αν μου έρχονται -που να τους έχω παίξει και ο ίδιος τουλάχιστον- τους έχει ήδη αναφέρει ο Βασίλης... //Ααα... το βρήκα!!! To Rayman Raving Rabbids και οι συνέχειές του!!! (ναι, το ξέρω ότι το ανέφερε και ο Βασίλης, αλλά το έγραψε ανορθόγραφα, οπότε την καρπώνομαι εγώ την απάντηση...)
vassilis_pap Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Γεια σου ρε Olorin με τα κονέ σου! Πες μας και άλλα για το New Super Mario Wii να μας φτιάξεις!!! Διπλό έπαιξες? Γιατί καλό το 4πλο αλλά που να βρεις τρεις συμπαίχτες (και τρία ακόμα χειριστήρια, είναι και πανάκριβα παναθεμά τα!). Μονο??? Κυριολεκτείς για το κακό που λες ή το λες απλά για να τονίσεις το χαβαλέ που γίνεται? Τίποτα άλλο από Ν. είδες? Για να ξενερώσω τελείως τους "hardcore" το WiiFit Plus σου λέει κάτι? Τα PC Games πως τα είδες σε σχέση με τα ξαδερφάκια τους στέκονται ακόμα ή τα έχουν γραμμένα οι εταιρείες πια τελείως? Να υποθέσω θα έχεις λεπτομέρειες στο περιοδικό ε? Α! και για να μη το ξεχάσω μπορεί εσύ να μη σκέφτηκες άλλα καλά multi για το wii σκέφτηκα εγώ όμως 2 και είπα να τα προσθέσω. Λοιπόν Boom Blox (και τα 2 το ίδιο καλά είναι) και τα μυαλά στο μπλέντερ. Εξαιρετικά και με επιλογή για co-op που εγώ πάντα τη τιμώ όπως της αξίζει...
s2117 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ωραία ευχαριστώ πολύ!! Βασικά αν έχετε καμιά ιδέα θα θελα κανά παιχνιδάκι που να μπορεί να παίξειcoop 2 παίχτες από ένα σπίτι και αντίπαλοι 2 από άλλο..Γίνεται αυτό σε κανένα?Πχ κανά τένις σκεφτόμουν μήπως γίνεται ή σε κανένα με ξύλο ή fps..Αλλά και όλες οι άλλες ιδέες καλοδεχούμενες
Olorin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Γεια σου ρε Olorin με τα κονέ σου! Πες μας και άλλα για το New Super Mario Wii να μας φτιάξεις!!! Διπλό έπαιξες? Γιατί καλό το 4πλο αλλά που να βρεις τρεις συμπαίχτες (και τρία ακόμα χειριστήρια, είναι και πανάκριβα παναθεμά τα!). Μονο??? Κυριολεκτείς για το κακό που λες ή το λες απλά για να τονίσεις το χαβαλέ που γίνεται? Τίποτα άλλο από Ν. είδες? Για να ξενερώσω τελείως τους "hardcore" το WiiFit Plus σου λέει κάτι? Έπαιξα 5-6 πίστες σε 4-πλο και άλλες 2-3 σε 3-πλο... Όταν όμως έπαιξα 3-πλο, ο ένας ήταν αρκετά χαμηλού επιπέδου οπότε έχανε γρήγορα τις ζωές του (καμιά φορά τον "βοηθούσαμε" και εμείς...) και στην ουσία βγάζαμε την πίστα οι άλλοι δυο... Μονό δεν το έπαιξα, αλλά υποθέτω πως θα λειτουργεί σαν ένα πολύ καλό μεν, αλλά συνηθισμένο 2D platform... Στο 4-πλο πάντως, ίσως έφταιγε το ότι το παίζαμε όλοι για πρώτη φορά, ότι δεν γνωριζόμαστε ή ότι ήμασταν σε ένα αχανές εκθεσιακό κέντρο αντί για τον καναπέ του σπιτιού μας, αλλά δεν υπήρχε η πραγματική συνεννόηση... πηγαίναμε όλοι μπουλούκι και πολλές φορές πήγαινες να κάνεις ένα άλμα, τράκαρες σε κάποιον άλλον και έπεφτες στο κενό... Φαντάσου σε περιπτώσεις που υπήρχαν και εχθροί, πλατφόρμες που εξαφανίζονταν κ.λπ... Πάντως, σαν ιδέα ήταν πολύ έξυπνο (δεν καταλαβαίνω πως δεν το είχε σκεφτεί κανείς μέχρι τώρα) και πιστεύω πως μια παρέα που της αρέσουν έστω και αμυδρά τα platforms θα το διασκεδάσει... (εντάξει, το να πάρεις 4 wii-motes είναι υπερβολικό κι εγώ μόνο δυο έχω, αλλά δεν έχεις κανέναν άλλο φίλο με Wii???) ------------------ Γενικά πάντως η παρουσία της Nintendo δεν ήταν τόσο έντονη όσο περιμέναμε... Ούτε press conference είχε, ούτε καν χώρο στην business area για συνεντεύξεις με δημοσιογράφους (είχε κάτι κουβούκλια, αλλά υποτίθεται ήταν μόνο για επαγγελματικές συζητήσεις με εταιρείες) Για να καταλάβεις, το μεγαλύτερο μέρος του περιπτέρου της, το καταλάμβανε το... Wii Sports Resort που έχει ήδη κυκλοφορήσει!!! Από τα υπόλοιπα, έπαιξα αρκετά το Zelda: Spirit Tracks στο DS (ελπίζω να προλάβω να ανεβάσω αύριο το hands-on), ενώ το Wii Fit Plus δεν το πρόλαβα δυστυχώς γιατί είχε αρκετό κόσμο συνήθως... //Α, είδα και έπαιξα βέβαια και αρκετά παιχνίδια για Wii και DS που δεν ήταν φτιαγμένα από τη Nintendo, όπως το Scribblenauts για DS που με εξέπληξε και για Wii τα Mario & Sonic at the Winter Olympics, Resident Evil Darkside Chronicles, Monster Hunter Tri, Tatsunoko vs. Capcom, Spyborgs κ.α.... Τα PC Games πως τα είδες σε σχέση με τα ξαδερφάκια τους στέκονται ακόμα ή τα έχουν γραμμένα οι εταιρείες πια τελείως? Να υποθέσω θα έχεις λεπτομέρειες στο περιοδικό ε? Λίγα πράγματα για PC... Πέρα από τα δυο Blizzard-έικα όπου γινόταν πραγματικά χαμός και οι ουρές για ένα 15λεπτο demo έφταναν τις 4+ ώρες αναμονής(!!!) (ήδη έχω ανεβάσει hands-on του StarCraft II και αύριο ετοιμάζω και Diablo III...), και μερικά ΜΜΟRPGs (Aion, το expansion του Age of Conan κ.λπ.), δεν υπήρξαν πολλά ιδιαίτερα PC exclusives. Βέβαια αρκετοί από τους πιο διάσημους κονσολικούς τίτλους θα βγουν και για PC, αλλά πλέον ακόμα και στα μεγάλα ονόματα σε FPS και RTS, οι βασικές εκδόσεις θα είναι οι κονσολικές, ενώ αυτές των PC θα είναι κυρίως ports... //Για το Boom Blox, αν και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, δεν έχω καταφέρει ακόμα να το παίξω, αλλά το έχω στα υπόψιν για αγορά... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:55 ---------- Ωραία ευχαριστώ πολύ!!Βασικά αν έχετε καμιά ιδέα θα θελα κανά παιχνιδάκι που να μπορεί να παίξειcoop 2 παίχτες από ένα σπίτι και αντίπαλοι 2 από άλλο..Γίνεται αυτό σε κανένα?Πχ κανά τένις σκεφτόμουν μήπως γίνεται ή σε κανένα με ξύλο ή fps..Αλλά και όλες οι άλλες ιδέες καλοδεχούμενες Και μόνο που είπες tennis και 2 vs. 2, η απάντηση είναι αυτόματα Grand Slam Tennis... //Απλώς να κάνετε πρώτα λίγη προπόνηση πριν μπείτε για online για να μην ρίξετε το εθνικό μας ranking...:-D //Δεν ξέρω αν υπάρχει επιλογή για 2 vs. 2 και στο Virtua Tennis 2009, αφού το συγκεκριμένο το έχω μόνο για PC όπου δεν έχει καν online mode... //Τώρα για 2 vs. 2 σε άλλο είδος, δεν μου έρχεται κάτι άλλο...
s2117 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Στο Wiiware υπάρχει ένα πολύ καλό tetris με εξαιρετικό multi για να το παίξω αυτό πρέπει να έχω κάνει softmod?
polakis21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μακράν το Grand Slam Tennis παιδιά... Μακράν το κορυφαίο διπλό σε Wii για μένα...
vassilis_pap Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ωραία ευχαριστώ πολύ!!Βασικά αν έχετε καμιά ιδέα θα θελα κανά παιχνιδάκι που να μπορεί να παίξειcoop 2 παίχτες από ένα σπίτι και αντίπαλοι 2 από άλλο..Γίνεται αυτό σε κανένα?Πχ κανά τένις σκεφτόμουν μήπως γίνεται ή σε κανένα με ξύλο ή fps..Αλλά και όλες οι άλλες ιδέες καλοδεχούμενες Στο τένις Grand Slam Tennis μακράν... Είναι μάλλον το καλύτερο τένις που έχει κυκλοφορήσει ποτέ ανεξαρτήτου πλατφόρμας. Ρώτα και το polakis21 που κόντεψε να βγει νο1 στο κόσμο ;) Αν θέλεις κάτι πολυυυυυύ πιο light τα WiiSports/Resort έχουν τένις και πινγκ πονγκ αντίστοιχα που είναι καλά για κανα χαλαρό παιχνιδάκι. Στο ξύλο Super Smash Bros Brawl πάλι μακράν. Ομολογώ δε μου έρχεται κάποια καλή εναλλακτική αλλά μάλλον δεν έχει και πολύ νόημα. Υπάρχουν βέβαια τα Mad World και No More Heroes τα οποία είναι πολύ καλά αλλά δε ξέρω καν αν έχουν multiplayer. Στα fps πρώτη επιλογή λογικά πρέπει να είναι το The Conduit το οποίο και καλό είναι και πολύ καλό on line έχει (αλλά καθόλου τοπικό). Από εκεί και πέρα υπάρχουν και τα COD:World at War, Medal of Honor: Heroes 2 που είναι αρκετά καλά (με on line και αυτά) ενώ αναμένεται και το COD 4 το οποίο έχει κάνει θραύση στις άλλες πλατφόρμες που έχει βγει. Να σου θυμίσω μόνο και τα Metroid Prime 3 και Metroid Prime Trilogy τα οποία αν και δεν έχουν καθόλου multi είναι μάλλον τα καλύτερα στη κατηγορία αυτή. Για υπόλοιπες ιδέες κοίτα τα προηγούμενα ποστ... για να το παίξω αυτό πρέπει να έχω κάνει softmod? Αν δε θες να το πληρώσεις, ναι θες λογικό νομίζω είναι . Αν πάλι θέλεις αρκεί να συνδέσεις το wii σου στο internet και να αγοράσεις μια προπληρωμένη κάρτα των 10 € (δε είναι απαραίτητη πιστωτική - χρεωστική) @Olorin Ωραίος... Με όλα αυτά με έψησες για το New Mario Bros Wii (όχι ότι ήθελα και πολύ πάντως!). Σίγουρη αγορά για μένα. Το Boom Blox να το δοκιμάσεις το συντομότερο. Ειδικά με παρέα λέει πολύ.
s2117 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Με σοφτμοντ βαριέμαι να ασχοληθώ οπότε μπορεί να αγοράσω κανένα από αυτά τα μινι παιχνιδακια..Πόσο έχει το καθένα περίπου?Ξέρεις αν δέχεται paypal? Σόρυ για το οφτόπικ,οποιαδήποτε ιδέα σας έρθει ακόμα πείτε
vassilis_pap Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Με σοφτμοντ βαριέμαι να ασχοληθώ οπότε μπορεί να αγοράσω κανένα από αυτά τα μινι παιχνιδακια..Πόσο έχει το καθένα περίπου?Ξέρεις αν δέχεται paypal? Σόρυ για το οφτόπικ,οποιαδήποτε ιδέα σας έρθει ακόμα πείτε Αξίζει να αγοράσεις κάποια από αυτά. Είναι πραγματικά καλά. Πέρα από το tetris να έχεις υπόψη και τα World of Goo, και Lost Wind (χωρίς multi) τα οποία είναι πολύ καλά. Συνήθως κοστίζουν 10€. Οι αγορές γίνονται με τα λεγόμενα wii points. Το καθετί στο on line shop κοστίζει κάποια wii points. Για να βάλεις wii points στο λογαριασμό σου χρεώνεις είτε τη πιστωτική/χρεωστική κάρτα σου είτε αγοράζεις κάποιες προπληρωμένες με ορισμένο αριθμό wii points επάνω τους. Αυτές υπάρχουν στα περισσότερα μαγαζιά (πχ πλαίσιο, eshop κλπ). Για paypal δε ξέρω ας απαντήσει κάποιος που να είναι πιο σίγουρος. Εγώ ότι αγορές έχω κάνει τις έχω κάνει με προπληρωμένες. Ελπίζω να βοήθησα.
s2117 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Έπαιξα το punch out αλλά με απογοήτευσε...Σε gameplay ειναι νομίζω κλάσεις ανώτερο το απλό μποξάκι του wii sports..Μήπως έχετε παίξει κανένα άλλο μποξ ή έστω με άλλο ξύλο που να είναι αντίστοιχα καλό ή καλύτερο από το μποξ του wii sports?
dr_thodt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 House of The Dead: Overkill (local) Resident Evil: The Umbrella Chronicles (local) Tatsunoko Vs Capcom-ntsc-j (local) Mario Kart Wii (local/online) Super Smash Bros. Brawl (local/online) Warioware: Smooth Moves (local) Rayman Raving Rabbids (local) Αυτα ειναι τα καλυτερα ΙΜΟ.
polakis21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Καλά ρε φίλε αφήνεις έξω το grand slam tennis? Έλεος... Μακράν καλύτερο από όσα αναφέρεις. Για πλάκα κιόλας...
s2117 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκίμασα το grand slam tennis και πράγματι τα σπάει πάντως,αν και στην αρχή θέλει προπόνηση για να το συνηθίσεις Με τσακίζει βέβαια η τενοντίτιδα,αλλά δύσκολα ξεκολλάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.