Προς το περιεχόμενο

Blue Screen σε Windows Vista!!

anemelos4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εμμμμ, πως ακριβως εγκατεστησες το DX10 αφου στα Svista ειναι προεγκατεστημενο:confused:! Μηπως ετσι τα επαιξαν τα windows? Μπορεις να κανεις ενα repair και να διορθωθει η εγκατασταση.

Δοκιμασα να κανω repair αλλα δεν εγινε τπτ! Το cd των vista δε το εχω!

Δημοσ.
Για να κανεις repair στα windows πρεπει να εχεις το δισκακι της εγκαταστασης αλλιως...

Στο boot menu επιλεγω διορθωση των Windows μπαινει μου λεει να επιλεξω γλωσσα και παταω repair αλλα δε μου βρισκει προβλημα!

Στο BSOD μου εμφανιζει :

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

If this is the first time you have seen this stop error screen restart your computer. If these screen appears again follow these steps:

Disable or unistall any antivirus, disk fragmetion or backup utilities.Check your hard drive configuration and for any update drivers.Run CHDSK /F to check for hard drive corruption and then restart your computer.

Technical information

*** STOP: 0x00000024(0x00190444,0x86DC5A08,0XC0000102,0X00000000)

Δημοσ.
...........

Technical information

*** STOP: 0x00000024(0x00190444,0x86DC5A08,0XC0000102,0X00000000)

Αυτο μεγαλε ειναι καραδισκος........... chkdsk /r απο recovery console θα σε σωσει μονο

edit: sorry αλλα δεν θυμομουν οτι εχεις vista......... χλωμο σε κοβω

Δημοσ.
Αυτο μεγαλε ειναι καραδισκος........... chkdsk /r απο recovery console θα σε σωσει μονο

edit: sorry αλλα δεν θυμομουν οτι εχεις vista......... χλωμο σε κοβω

Τι εννοεις? Δυσκολα τα πραγματα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...