ssof Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Πολύ ωραία δουλειά , μπράβο ! Καλορίζικο , πολλά hits σου εύχομαι.
antonisid Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Εχει βασικα μια διαφήμηση AdSense απ'οτι βλεπω στο πανω μερος , αλλα δε θεωρω οτι ειναι κακο αυτο. Η υπερβολη με χαλαει εμενα...
johnny21a Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ε βαλαμε 1-2 διαφημισεις μπας και βγει κανενα έξοδο γιατι η δουλεια δεν εχει κανεναν να την χρηματοδοτει, και τα έξοδα για το domain name να βγουν παλι επιτυχια θα ειναι! Παντως αν σας ενοχλει η διαφημιση παιδια να μου το πειτε να προσπαθησουμε να τις βγαλουμε!
antonisid Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Νομιζω σε παιρνει να βαλεις κι αλλες.Επισης προσπαθησε να στοιχησεις με το λογκο καλυτερα την διαφημηση που χεις στο πανω μερος .Φαινεται σαν ξεμπαρκη εκει περα...Μεγαλωσε την δηλαδη να φαινονται 2 διαφημησεις και βαλε την στο ιδιο υψος με το λογοτυπο .
johnny21a Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Να την μεγαλωσω λες ? Εγώ σκεφτηκα μηπως τελικα την βγαλω εντελως, δε νομιζω τελικα να βγαζει κανεις και πολλα απο το adsense
giorgos147 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Να την μεγαλωσω λες ? Εγώ σκεφτηκα μηπως τελικα την βγαλω εντελως, δε νομιζω τελικα να βγαζει κανεις και πολλα απο το adsense Αν το δουλέψεις σωστά, βγάζεις. Όχι πολλά, αλλά βγάζεις.
johnny21a Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Κοιτα μονο τα έξοδα να καλυψω μου φτανει δεν περιμενω να πλουτησω απο αυτο
antonisid Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Υπαρχουν ατομα που ζουν απ το AdSense....λιγα ομως Αν εχει πολυ κινηση η σελιδα σου τοτε θα βγαζεις χρηματα απο ανεξαρτητους διαφημηστες κι οχι απο AdSense.
dermitzos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Υπαρχουν ατομα που ζουν απ το AdSense....λιγα ομως Οι δημιουργοί τους...
johnny21a Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Αυτοι δε ζουν απλα... καλοπερνανε!!!
pan34 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 ωραιο site.Για τιs διαφημισειs μην το σκεφτεσαι αν ειναι να βγουν τα εξοδα
blu-ray Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δεν είναι άσχημο, καλή προσπάθεια. Το πιο σημαντικό φίλε μου είναι οι ειδήσεις δηλαδή το περιεχόμενο. Δεν μου αρέσουν τα εικονίδια στο navigation (ψιλοχάλια είναι κατά τη γνώμη μου). Επίσης στο "Όλες οι κατηγορίες ειδήσεων" δεν μου αρέσουν τα κεφαλαία γράμματα. Τέλος και το πιο σημαντικό είναι ότι λείπει το logo της ιστοσελίδας σου αφού σκέτο το yournews δεν είναι ωραίο (επίσης ένα καλό logo είναι η ταυτότητα μιας ιστοσελίδας). Βελτίωσε το, δούλεψε το και κατά τη ταπεινή μου γνώμη αν θες να πάει καλά το σιτε θα πρέπει να το βελτιώνεις αρκετά συχνά (προγραμματιστικά κυρίως) και να βάζεις ωραίο και σωστό περιεχόμενο. Αυτά ελπίζω να βοήθησα λίγο.
johnny21a Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Οκ thanks για τις παρατηρησεις, το logo λογικα αυριο θα ειναι ετοιμο
markosf1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 το σάιτ είναι .. πολύ ωραίο ! καλή επιτυχία ! όλα τα σάιτς αυτού του τύπου , κάνουν ένα copy - paste και αναφέρουν την πηγή , αλλά λίγα είναι αυτά που έχουν επιτυχία ! καθώς είναι και αμέτρητα ... δεν γίνεται να τα επισκεπτόμαστε όλα
4jJjJiZ3IV71C3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ καλό το site,φυσικά bookmarked. Αν θέλεις κάτι από γραφικά κάποια στιγμή στείλε μου μήνυμα μιας και ασχολούμαι με Photoshop,ίσως μπορώ να σε βοηθήσω φίλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.