johnny21a Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Παιδια θα ήθελα να μου πειτε πως σας φαίνεται το site που εφτιαξα. Ειναι για ενημέρωση ποικιλης υλης και μπορει οποιος θελει να γραφει αρθρα. Οποιαδηποτε ιδεα για βελτιωση και οποιαδηποτε κριτικη ειναι φυσικα ευπροσδεκτα. Το περιεχόμενο είναι λίγο ακόμα αλλά είναι αρχή και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ, αλλα το team εχει αρχισει να μεγαλωνει... Εδω ειμαστε : http://www.yournews.gr
AzaZyL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Πραγματικά πολύ καλό site. Μπράβο. Καλή αρχή. Εγώ θα το επισκέπτομαι πάντως (εάν μπαίνουν και πολλές ειδήσεις)..
million_voices Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 ωραιο concept,αν θες ομως δες λιγο τα χρωματα σου, λιγο ποιο χαρουμενα
johnny21a Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Οκ παιδια ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας. Και φυσικα οποιος εχει ορεξη και χρονο φυσικα μπορει να συμμετεχει ως συντακτης. Απλα για τα χρωματα το προτιμησα ετσι για να ειναι εντελως ουδετερο, να φερνει λιγο σε εφημεριδα/περιοδικο.
antonisid Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μια χαρα..μ αρεσει! Λιγο μονο στα δεξια μου φαινεται αδειο..ειναι σα να θες να γεμησεις τον χωρο αλλα διορθωνεται αυτο.Νομιζω χρειαζεσαι κι ενα λόγκο ομως.Ποιο cms χρησιμοποιείς?
johnny21a Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ναι το logo ειναι στην διαδικασια της κατασκευης περιμενω τον γραφιστα να το τελειωσει. Wordpress με πολυ customization στο template που εχω βαλει
greenmachine Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ωραίο site, αλλά άποψη μου είναι να προσπαθήσετε να εστιάσετε κάπου, γιατί τέτοια portals γενικού τύπου αφθονούν πλέον, και είναι δύσκολο να τα ανταγωνιστείτε..Επίσης, θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε κάποια μέρα ένα site όπου τα κείμενα θα προέρχονται απο την κοινότητα του, και όχι απο αναδημοσιευσεις
johnny21a Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Φίλε greenmachine συμφωνο απόλυτα μαζι σου σχετικά με τις αναδημοσιεύσεις, γι'αυτο και δινουμε την δυνατοτητα στο site να μπορει ο καθενας να γράφει αυτο που θέλει, απλα αναγκαστικά στην αρχή πρέπει να μπεί καποιο υλικο. Οσο για το θεμα της εξειδικευσης ειναι κατι που το εχουμε σκεφτει και θα το αποφασισουμε στο μελλον, αν δηλαδη δουμε οτι μια κατηγορια, π.χ. τεχνολογια προσελκυει το μεγαλυτερο ενδιαφέρον τοτε πιθανοτατα να το εστιασουμε εκει. Ευχαριστω για τις παρατηρησεις σου
dermitzos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ωραίο site... συγχαρητήρια... επιτέλους ένα site που να μην είναι γεμάτο με διαφημίσεις...
giorgos147 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ωραίο site... συγχαρητήρια... επιτέλους ένα site που να μην είναι γεμάτο με διαφημίσεις... Και εμένα δεν έχει καμία Ωραία δουλειά! Μόνο λίγο πιο φωτεινά χρώματα+άλλο logo που από ό,τι βλέπω το έχεις ήδη στις "υποχρεώσεις".
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Κι εμένα μου άρεσε! Το design μ'αρέσει πάρα πολύ, είναι όντως ξεκούραστο και ξεκάθαρο. Επίσης μου αρέσει πολύ η ιδέα να συμμετέχει όποιος θέλει σαν συντάκτης. Καλή επιτυχία εύχομαι!
johnny21a Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Thanks guys, πραγματικά χαίρομαι που σας αρέσει, μου δώσατε κουράγιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.