JohNy_GR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 χρησιμοποιω το kmplayer εδω και αρκετους μηνες στον υπολογιστη μου και ποτε δεν μου δημιουργησε κανενος ειδους προβλημα. τωρα τελευταια ομως (την τελευταια περιπου εβδομαδα) αρχιζει και μου παρουσιαει προβληματα με τον συγχρονισμο ηχου-εικονας. συγκεκριμενα οταν βλεπω ταινιες μετα απο περιπου μια ωρα ειναι ορατος αυτος ο... α-συγχρονισμος. ο ηχος προηγειται της εικονας (πρωτα ακουω μετα βλεπω) και ειναι κατα περιπου 1 δευτερολεπτο. τις ταινιες τις δοκιμασα και με αλλο player, το windows media player για την ακριβεια και ολα εδειχναν μια χαρα κα απολυτως συγχρονισμενα, οποτε αποκλειεται το ενδεχομενο να φταει η ταινια. μηπως ξερει κανεις περι τινος προκειται, που οφειλεται η πως μπορει να διορθωθει αυτο το προβλημα? edit: επισης δοκιμασα να παιξω αυτες τις ταινιες χωρις υποτιτλους και το προβλημα χρονισμου παραμενει. παρ'ολ'αυτα οταν παιζω ταινιες που ειχα αποθηκευσει παλιοτερα (πριν απο μερικους μηνες για παραδειγμα) δεν υπαρχει πουθενα αυτο το προβλημα ειτε με υποτιτλους ειτε χωρις. ο ηχος και η εικονα ειναι παντα συγχρονισμενα
JohNy_GR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 χρησιμοποιω το kmplayer εδω και αρκετους μηνες στον υπολογιστη μου και ποτε δεν μου δημιουργησε κανενος ειδους προβλημα. τωρα τελευταια ομως (την τελευταια περιπου εβδομαδα) αρχιζει και μου παρουσιαει προβληματα με τον συγχρονισμο ηχου-εικονας. συγκεκριμενα οταν βλεπω ταινιες μετα απο περιπου μια ωρα ειναι ορατος αυτος ο... α-συγχρονισμος. ο ηχος προηγειται της εικονας (πρωτα ακουω μετα βλεπω) και ειναι κατα περιπου 1 δευτερολεπτο. τις ταινιες τις δοκιμασα και με αλλο player, το windows media player για την ακριβεια και ολα εδειχναν μια χαρα κα απολυτως συγχρονισμενα, οποτε αποκλειεται το ενδεχομενο να φταει η ταινια. μηπως ξερει κανεις περι τινος προκειται, που οφειλεται η πως μπορει να διορθωθει αυτο το προβλημα? επισης δοκιμασα να παιξω αυτες τις ταινιες χωρις υποτιτλους και το προβλημα χρονισμου παραμενει. παρ'ολ'αυτα οταν παιζω ταινιες που ειχα αποθηκευσει παλιοτερα (πριν απο μερικους μηνες για παραδειγμα) δεν υπαρχει πουθενα αυτο το προβλημα ειτε με υποτιτλους ειτε χωρις. ο ηχος και η εικονα ειναι παντα συγχρονισμενα ---------- Προσθήκη στις 22:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:30 ---------- συγνωμη για το double-post αλλου ηθελα να το γραψω και μαλλον εμπλεξα τις καρτελες του browser
parsifal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Εγώ το μετέφερα εδώ, καθώς το crossposting απαγορεύεται από τους Όρους Χρήσης του Insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.