Phantolino Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ Windows 7 prof x64 και Kmplayer version 2.9.4.1435. Το pc διαθέτει επεξεργαστή Amd Athlon 64x2 5600+ στα 2,8 GHz με 4GB RAM και κάρτα γραφικών ASUS EAH2600 pro (256MB). Μαζί με την εγκατάσταση των windows seven άλλαξα και την οθόνη σε μια μεγαλύτερη, 24" (από 19") της LG (full HD) και χρησιμοποιώ 1920χ1080 ανάλυση. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι όταν βάλω κάποια ταινία να παίξει σε full screen mode στο kmplayer. Κολλάει η εικόνα, ενώ ο ήχος συνεχίζει κανονικά. Κάποια στιγμή ξεκολλάει η εικόνα, "τρέχει" και συγχρονίζεται με τον ήχο. Αρχικά θεώρησα ότι φταίει η κάρτα γραφικών μου σε συνδυασμό με την ανάλυση της οθόνης και ότι δεν επαρκεί προφανώς η RAM της. Δοκίμασα όμως να παίξω την ίδια ταινία με WMP σε full screen και όλα μια χαρά! Πρίν αλλάξω την κάρτα γραφικών (μιας και δεν μοιάζει λογικό τώρα), θεώρησα σωστό να σας ρωτήσω τί παίζει. Άν έχετε κάποια πρόταση/λύση, please be my guest... Ευχαριστώ για το χρόνο σας δοκιμασε να αλλαξεις απο το KMPlayer να βλεπει external codecs ή το αντιθετο αν το εχεις κανει ηδη, απο default ο player χρησιμοποιει δικους του codecs και ισως φταιει αυτο.
Mitseas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 fixed! Κολλάει ελάχιστα όταν αλλάζω σημείο στην ταινία μόνο, αλλά πρώτον έχω κι άλλα προγράμματα να τρέχουν τώρα και δεύτερον είναι για λιγότερο από 1 sec. Ευχαριστώ πολύ!
Tzimmys Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Φίλε το πρόβλημα είναι στα 7 64 bit και τον player. Περιμένουμε να βγει καινούρια έκδοση και να λυθεί το πρόβλημα.
Mitseas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Πάντως με την αλλαγή στη ρύθμιση των codecs που έδωσε ο Phantolino δουλεύει ικανοποιητικά.
Mitseas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ικανοποιητικά, αλλά και πάλι κάνει τα κολλήματά του. Είχες δίκιο Tzimmys ;-)
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Σε εμένα το πρόβλημα (κόλλημα εικόνας ενώ συνεχίζει να παίζει ο ήχος) δείχνει να διορθώθηκε αφότου έκανα εγκατάσταση τους τελευταίους Catalyst 9.12 (έχω Ati κάρτα γραφικών) και γύρισα τον Renderer στο Overlay Mixer (default). Περιέργως τώρα δεν απενεργοποιείται το aero. Δεν έχω πειράξει internal και external codecs ρυθμίσεις. Έχω win 7 64bit και την τελευταία έκδοση του KMPlayer (2.9.4.1435). Επίσης δε ξέρω αν έχει σημασία αλλά έχω εγκατεστημένα και τα K-lite codec packs (το 64-bit και το απλό full).
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Σε εμένα το πρόβλημα (κόλλημα εικόνας ενώ συνεχίζει να παίζει ο ήχος) δείχνει να διορθώθηκε αφότου έκανα εγκατάσταση τους τελευταίους Catalyst 9.12 (έχω Ati κάρτα γραφικών) και γύρισα τον Renderer στο Overlay Mixer (default). Περιέργως τώρα δεν απενεργοποιείται το aero. Δεν έχω πειράξει internal και external codecs ρυθμίσεις. Έχω win 7 64bit και την τελευταία έκδοση του KMPlayer (2.9.4.1435). Επίσης δε ξέρω αν έχει σημασία αλλά έχω εγκατεστημένα και τα K-lite codec packs (το 64-bit και το απλό full). Έχει βγει η 2.9.4.1436 (beta) Εγώ με ati κάρτα γραφικών σε w7 32bit δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Παρατήρησα ότι για κάποιο λόγο τα μικροπροβλήματα τελειώνουν αν εγκαταστήσω τον flash player στον internet explorer (αν και χρησιμοποιώ firefox) Δουλεύει τέλεια
Tzimmys Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αν μπεις στα forums του kmplayer θα δεις ότι η 1436 δεν βγήκε ποτέ. Την είχα κατεβσει και εγώ, αλλά δεν έκανε τίποτα διαφορετικό. Τα ίδια προβλήματα και φαίνεται και από το change log. Την έχω δει και σε άλλα sites, μέχρι και στο free-codecs.com το οποίο είναι από τα πιο αξιόπιστα, αλλά ξαναλέω διαψεύδεται ότι βγήκε τέτοια έκδοση. Οπότε περιμένουμε για καινούρια επίσημη.
Cygnus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Με Windows 7 Prof 64bit δεν έχω πλέον κανένα πρόβλημα μετά την αλλαγή του video renderer.
Cygnus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Enhanced Video Renderer (C/A) Να σημειώσω ότι έχω τον 2.9.4.1434
Tzimmys Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Για vista/win 7 είναι η καλύτερη επιλογή. Μήπως τελικά η 1434 δεν παρουσιάζει πρόβλημα στα 7 64? θα τη δοκιμάσω αύριο σε pc φίλου που κάνω format.
liopyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ σε 7x64 rc7100 κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω την εντύπωση πως χρησιμοποιώ 1434, θα επιβεβαιώσω όταν πάω σπίτι. Sanctu82, one of us MUST DIE. ____
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Αν μπεις στα forums του kmplayer θα δεις ότι η 1436 δεν βγήκε ποτέ. Την είχα κατεβσει και εγώ, αλλά δεν έκανε τίποτα διαφορετικό. Τα ίδια προβλήματα και φαίνεται και από το change log. Την έχω δει και σε άλλα sites, μέχρι και στο free-codecs.com το οποίο είναι από τα πιο αξιόπιστα, αλλά ξαναλέω διαψεύδεται ότι βγήκε τέτοια έκδοση. Οπότε περιμένουμε για καινούρια επίσημη. Και γω λέω για να το έβγαλε το filehippo δε θα είναι μούφα. Ιδού: Έχεις δίκιο Στο ίδιο forum όμως μιλάει για τη second beta του kmplayer. Μάλλον αυτή είναι.
Tzimmys Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δυστυχώς μετά από τόσο καιρό χρήσης και με την 1434, αν και στην αρχή φάνηκε να μην υπάρχουν κολλήματα, στη συνέχεια εμφανίστηκαν και σε αυτήν την έκδοση. Περιμένω πως και πως την καινούρια έκδοση του km.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.