Προς το περιεχόμενο

KMPlayer και Windows 7

Cygnus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχώρησα σε εγκατάσταση των Windows 7 Professional 64bit και στο KMPlayer παρατηρώ "πιξελάρισμα" όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Το θέμα είναι ότι στην RC έκδοση που έχω σε άλλον υπολογιστή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Υπάρχει καμία πρόταση;

post-25379-129063020622_thumb.jpg

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

By default είχε το VMR9 και αρχικά άλλαξα σε overlay αλλά απενεργοποιούσε το aero. Με evr όλα οκ. Ευχαριστώ πολύ Tzimmys.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα με το που ανοίγω το kmplayer στο πλαίσιο που παίζει το video βλέπω σε backround to wallpaper μου. Επίσης η μπάρα με τον χρόνο εξαφανίστηκε και δεν μπορώ να το προχωρήσω ούτε μπροστά ούτε πίσω.... καμία ιδέα?

Δημοσ.
Να βάλεις τον adobe flash player αλλά μέσο internet explorer και όχι άλλου περιηγητή.

το ιδιο προβλημα ειχα και γω και δεν ηξερα τι γινετε.

Δημοσ.

Το χρειάζεται να να αποδώσει κάποια φλασάκια όταν δε παίζει ταινία, με αποτέλεσμα να συμβαίνει είτε αυτό που λεει ο Sanctu82 ή να λέει κάτι για glass problem.

Δημοσ.
Εμένα με το που ανοίγω το kmplayer στο πλαίσιο που παίζει το video βλέπω σε backround to wallpaper μου. Επίσης η μπάρα με τον χρόνο εξαφανίστηκε και δεν μπορώ να το προχωρήσω ούτε μπροστά ούτε πίσω.... καμία ιδέα?

Μηπως πειραξες το transparency?κανε δεξι κλικ-Screen Controls-Transparency-main window κ απο εκει επελεξε το 100%

Δημοσ.
Μηπως πειραξες το transparency?κανε δεξι κλικ-Screen Controls-Transparency-main window κ απο εκει επελεξε το 100%

Ολα λύθηκαν με τον τρόπο που είπε ο Tzimmys

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω και εγω προβλημμα με τα windows 7 και τον kmplayer

καθε φορα που βαζω ταινια να παιξει ανοιγει περιπου σε 30 δεπτερολεπτα διχνει την ταινια και το βελακι επανω του ειναι νεκρο για αλλα 30 δεπτερολεπτα περιπου,υστερα μου βγαζει συνεχεια το ιδιο μηνημα αυτο στη φωτο,μολις το κλεισω ολα οκ,εκανα οτι λεγατε παραπανω αλλα τιποτα,καμια ιδεα?

post-131624-129063027738_thumb.jpg

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ Windows 7 prof x64 και Kmplayer version 2.9.4.1435. Το pc διαθέτει επεξεργαστή Amd Athlon 64x2 5600+ στα 2,8 GHz με 4GB RAM και κάρτα γραφικών ASUS EAH2600 pro (256MB). Μαζί με την εγκατάσταση των windows seven άλλαξα και την οθόνη σε μια μεγαλύτερη, 24" (από 19") της LG (full HD) και χρησιμοποιώ 1920χ1080 ανάλυση.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι όταν βάλω κάποια ταινία να παίξει σε full screen mode στο kmplayer. Κολλάει η εικόνα, ενώ ο ήχος συνεχίζει κανονικά. Κάποια στιγμή ξεκολλάει η εικόνα, "τρέχει" και συγχρονίζεται με τον ήχο. Αρχικά θεώρησα ότι φταίει η κάρτα γραφικών μου σε συνδυασμό με την ανάλυση της οθόνης και ότι δεν επαρκεί προφανώς η RAM της. Δοκίμασα όμως να παίξω την ίδια ταινία με WMP σε full screen και όλα μια χαρά! Πρίν αλλάξω την κάρτα γραφικών (μιας και δεν μοιάζει λογικό τώρα), θεώρησα σωστό να σας ρωτήσω τί παίζει. Άν έχετε κάποια πρόταση/λύση, please be my guest... :-)

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...