val007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ... http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10022361
val007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 http://www.sharp.eu/cps/rde/xchg/scee/hs.xsl/-/html/lcd_tv.htm
Eluminator_91 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 made in Japan ή made in Αλβανοσκοπιά? +10000... Ποσα hz ειναι???...100hz??
iced Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Εσεις ειστε τοσο πισω που κοιτατε απο που ειναι? Να σας πληροφορησω οτι ειναι θεμα προδιαγραφων οπου και να φτιαχνονται
talos_2002 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Καλές οι προδιαγραφές αλλά άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας. Σαν να μου λες ότι ότι αν έχουμε τα ίδια υλικά μαγειρικής εγώ κι ο Μαμαλάκης, εγώ θα κάνω το ίδιο νόστιμο φαγητό. Θέλει μαστοριά και υπευθυνότητα στην εργασία/εκτέλεση.
kingofgreece Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Εσεις ειστε τοσο πισω που κοιτατε απο που ειναι? Να σας πληροφορησω οτι ειναι θεμα προδιαγραφων οπου και να φτιαχνονται Ολες οι Sharp LCD κατασκευάζοντε εδώ και μόνο εδώ... Kameyama Japan Εκτός απο λίγα κομμάτια που γίνοντε αλλου για εμπορικούς λόγους (Grade C market).
Litost Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Η σειρά sb είναι made in taiwan και πανάρχαια... Σεπτέμβρη σχεδόν πάντα οι εταιρείες προβαίνουν σε αλλαγή τιμοκαταλόγου και μειώσεις τιμών (για lcd μιλάμε). Θα συνιστούσα λοιπόν υπομονή...
clevercitizen Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Εσεις ειστε τοσο πισω που κοιτατε απο που ειναι? Να σας πληροφορησω οτι ειναι θεμα προδιαγραφων οπου και να φτιαχνονται Ναι. Πάρε παράδειγμα την κατασκευή ενός σκληρού δίσκου. Κατασκευάζεται σε αυστηρώς αποστειρωμένο περοβάλλον αλλιώς.....μάπα το καρπούζι. Λες στην ταιβάν να έχουν εργοστάσια με εξελιγμένα πχ φίλτρα αέρα??? Όσο για το θέμα προδιαγραφών. Εάν είχες να διαλέξεις, πριν 3-4 χρόνια, ανάμεσα έναν ibm και έναν acer με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά τί θα διάλεγες?(Ας μη γίνει το topic ibm vs acer, ένα παράδειγμα για την ποιότητα κατασκευής θέλω να φέρω).
betugias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Συζητάτε για κάτι που δεν γνωρίζετε... Κανείς μας δεν γνωρίζει την ποιότητα των εργοστασίων παραγωγής. δεν θα πρέπει να συγκρίνουμε σε καμία περίπτωση το ανθρώπινο δυναμικό με τα ρομποτικά συστήματα... ένα πράγμα είναι σίγουρο... η Sharp όπως και λίγες ακόμα μάρκες έχουν μείνει χρόνια στην κορυφή των ποιοτικών προϊόντων τεχνολογίας και δεν νομίζω να αφήσει το οποιοδήποτε σάπιο εργοστάσιο να κολλήσει το λογότυπό της πάνω μούφα τηλεοράσεις. τεσπά ότι και να'ναι αξίζει από την στιγμή που το προϊόν έχει εγγύηση και είναι full hd...
arxaggelos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά νέα τιμή στη Sharp, 100 ευρουλάκια κάτω, και το απαραίτητο συγκριτικό. Η αδερφή μου ψήθηκε ια καινούρια tv. Πως τη βλέπετε?
GeorgT. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ειναι κακη + τη σουπερ προσφορά του ΜΜ2 την ρίχνει κ κατά δυο ιντσες (samsung fullHD 40ara)
nikoskon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Παίδες την παρήγγειλα σήμερα. Την Παρασκευή έρχεται σπίτι. 500€ για 42" Full HD είναι καλά πιστεύω. Μπορεί να μην είναι 100Hz και να έχει και το τρελό constrast, πάντως στο Κωτσόβολο Ν.Ιωνίας που την είδα να παίζει, με ικανοποίησε τα δέοντα.
nikoskon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Παδιά η τηλεόραση είναι ο,τι πρέπει! Την συνιστώ... Μόνο την σύνδεση με PC μένει να δοκιμάσω. Όλα δουλεύουν άψογα και παρόλο που το δυναμικο contrast της είναι μόλις 10.000:1, εμένα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο! Το TV tuner άψογο! Και τα ψηφιακά και τα αναλογικά δείχνουν καμπάνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.