Προς το περιεχόμενο

Οθόνη 22'' για High Definition movies & surfing

bill_viper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Ψάχνω μία οθόνη 22'' για να βλέπω ταινίες/σειρές σε High Definition καθώς και για surfing. Επίσης να διαθέτει θύρα HDMI για να συνδέω και το Xbox 360. Πολύ βασικό να έχει ωραίο κι εντυπωσιακό design.

Διαθέτω μέχρι 200€ περίπου.

Μερικές έχουν ανάλυση Full HD 1920x1080 ενώ κάποιες άλλες "μόνο" 1680x1050. Προφανώς να στραφώ σε αγορά Full HD, σωστά;

Έχω τσεκάρει μέχρι στιγμής τις εξής:

LG W2253V (1920x1080 , με DVI & ΗDMI @ 199€)

LG W2261V (1920x1080 , με DVI & ΗDMI @ 199€)

LG M227WD (1920x1080 , με DVI & ΗDMI @ 221€)

Samsung P2270HD (1920x1080 , με DVI & ΗDMI - δεν την έχω βρει όμως πουθενά, υπάρχει μόνο η απλή Ρ2270 η οποία είναι μόνο με DVI)

Ποια θα μου προτείνατε και γιατί;

Έχετε κάποια άλλη υπ'όψιν σας για τα παραπάνω κριτήρια που έχω θέσει;

ΤΙΑ :)

Δημοσ.

Απ'αυτές τις δύο προτιμώ την 2361 ελέω design.

Αλλά βρε παιδιά δεν είναι υπερβολή τέτοιο μέγεθος όταν είμαστε 20cm από την οθόνη; Δεν είναι μεγάλες και κουραστικές;

Στην αρχή σκεφθόμουν για 20'' αλλά δεν υπάρχουν με ανάλυση Full HD 1920x1080!

Δημοσ.

για full hd θα πρέπει να πας σε 24" γιατί σε 22" όλα θα είναι λιλιπούτεια, με 200€ όμως δεν παίζει, μια φτηνή είναι αυτή Samsung SM-T240HD LCD-TV 24''

ενώ αν θές ποιότητα και ξεκούραστη εργασία αυτή Eizo S2402WE BK TFT Monitor 24''

αν και ξεφεύγω με τη δεύτερη οθόνη πολύ από τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις, θα σου έλεγα να αυξήσεις λίγο τα χρηματά σου, άλλωστε δεν παίρνεις και κάθε χρόνο οθόνη, και σχετίζεται άμεσα με την υγεία των ματιών σου, αλλά και τη σωστή απεικόνιση των χρωμάτων. Εγώ την έχω πάθει, έτσι και εγώ πήγαινα παλιότερα για τις φτηνές και σε 2 ώρες εργασίας με πόναγαν τα μάτια. Είναι κρίμα να δώσεις 200€ για μια φτηνή οθόνη και μετά άλλα 400 για μια καλή. Τώρα αν θες 22" που εγώ δεν θα σου τις πρότεινα πάρε Samsung LCD-TV 22'' SM-T220HD

ποιότητα samsung, δεν είναι full hd αλλά για αυτό ακριβώς στην προτείνω

Δημοσ.

Όπως μάλλον (δεν) κατάλαβες, έδωσα έμφαση στην ανάλυση της οθόνης, εννοώντας ότι και στα 720p να την δουλεύει το ίδιο πράγμα είναι. Και μεγάλα θα τα βλέπει όλα(εικονίδια, γραμματοσειρές κτλ) και την ίδια απόδοση θα έχει ουσιαστικά. Δεν του πρότεινα πουθενά να πάει σε λιγότερες ίντσες.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παίδες για τις γνώμες σας. Ωστόσο, το ερώτημά μου παραμένει, 24'' σε 20cm απόσταση δεν είναι πάρα πάρα πολύ;;!!

Αλλά βρε παιδιά δεν είναι υπερβολή τέτοιο μέγεθος όταν είμαστε 20cm από την οθόνη; Δεν είναι μεγάλες και κουραστικές;

Στην αρχή σκεφθόμουν για 20'' αλλά δεν υπάρχουν με ανάλυση Full HD 1920x1080!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...