dkangel000039 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 καλησπερα παιδια εχω ενα παπακι κλασσικα λιγο πειραγμενο και γυρνοντας απο διακοπες το πηγα για το κλασσικο service λαδια, μπουζι, ρυθμισμα βαλβιδες - καρμπυρατερ... μολις το πηρα απο το συνεργειο κ εκανα καποια αποσταση αρα κ ζεσταθηκε λιγο αρχισε να χτυπαει κατι στη κεφαλη σα ραπτομηχανη!!! ενω παραλληλα τα σκασιματα-μπερδεματα απο την εξατμιση μου ειχαν σπασει αυτια κ νευρα!! (ειδικες γνωσεις απο μηχανολογικα δεν εχω...) σκεφτηκα να παω πισω στο συνεργειο κ να κανω μανουρα αλλα λεω οτι δεν αξιζει να ασχοληθω με τον απατεωνα.. γνωριζετε καποιο συνεργειο της προκοπης ? δεν αντεχω να το ακουω ετσι:-( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Αν ειναι πειραγμενο βγαζει βλάβες ετσι κ αλλιως εκτος αν εχεις πολυ εμπειρία.. Ξερω ενα στο Βυρωνα παρα πολυ φτηνο και καλό.Βεβαια δεν ξερω τωρα για το δικο σου αν θα ειναι ενταξει αλλα που ξερεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.