Προς το περιεχόμενο

Νέο router της Tellas (oxygen)

messltoI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το νέο router της Tellas και ήθελα να μάθω τις εντυπώσεις όλων μας για αυτό. Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος, αλλά περιμένω και τις απόψεις σας για τις δυνατότητες του. Έχει ψάξει κανείς το web του και τις εφαρμογές που έχει?

Δημοσ.

http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-310374.html

εδω εχοθυν γραψει διαφορα.παντως για μενα αλλο ενα αγνωστο ρουτερ που θα το παιρνουν 10 ευρω και θα βγαλει τα απειρα προβληματα.και ο ενας γραφει οτι το programmin εχει γινει απο ελληνες και θα λυνονται τα προβληματα πιο ευκολα.αυτο χλωμο.αν συμπερανω απο την crypto αστα να πανε.αυτοι εβγαζαν διαφορα για να παιξει το crypto αλλα κανεις δεν ειπε στην crypto Οτι το θεμα δενειναι μονο το software αλλα και το hardware.και τι να κανεις ενα ρουτερ οταν καιγονται ολα .να το βρασω μετα να μου λενε φτιαξαμε ta bugs.nai ftiaxte και το Hardware.το ιδιο και για το cl110 .γενικως εχω βαρεθει ολες οι ετερειες να δινουν οτι πιο φτηνο και αγνωστο υπαρχει.απο air ties μεχρι pirelli jetspeed 520+ και αλλα τοσα.

απο εκει και περα το αν καποιος ειναι ευχαριστιμενος ειναι με βαση τι το θελει.μπορει να εχει θεμα σε αδvanced ρυθμισεις μπορει να παραδωσει πνευμα μετα απο καποιους μηνες μπορει να μην παιζει καλα σε χαλια γραμμες.

Δημοσ.

Ναι κάτι είχα δει εκεί για το programming. Σίγουρα παίζει ρόλο και το hardware στα router.

Εγώ πάντως που το χρησιμοποιώ αυτό δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα και το πιέζω στα όριά του πιστεύω (δεν το κλείνω ποτέ, wireless, full torrent κλπ). Απλά ρωτούσα τις εντυπώσεις για features που δεν έχω δει ακόμα.

"Η crypto είναι ελληνική?"

Δημοσ.
Έχω το νέο router της Tellas και ήθελα να μάθω τις εντυπώσεις όλων μας για αυτό. Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος, αλλά περιμένω και τις απόψεις σας για τις δυνατότητες του. Έχει ψάξει κανείς το web του και τις εφαρμογές που έχει?

Μπραβο σου που εισαι ευχαριστημενος, βεβαια......... τι θα πεις οταν ανακαλυψεις τη Linksys, Zyxel & 3com, περιμενω να το δω

Δημοσ.

Το έχεις δοκιμάσει κι εσύ φίλε αλλά το άλλαξες με κάτι άλλο? Έχω ακούσει και για τα linksys κλπ, απλά τώρα δουλεύω με αυτό και δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.
Ναι κάτι είχα δει εκεί για το programming. Σίγουρα παίζει ρόλο και το hardware στα router.

Εγώ πάντως που το χρησιμοποιώ αυτό δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα και το πιέζω στα όριά του πιστεύω (δεν το κλείνω ποτέ, wireless, full torrent κλπ). Απλά ρωτούσα τις εντυπώσεις για features που δεν έχω δει ακόμα.

"Η crypto είναι ελληνική?"

το hardware Den fτιαχνεται ελλαδα αλλα ολα τα υπολοιπα στην ελλαδα στο μαρουσι επι κηφησιας ενα στενο πιο μεσα.η τραγικη ειρωνια να δινει το crypto f360 στην τιμη που εχει το zyxel>ενταξει μπορει με την χρησηπου του κανεις να μην εχεις ποτε θεμα.θα φανουν τα παραξενα του.βεβεα ολα τα router παντα εχουν κουσουρια το καθενα το δικο του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...