dimitris2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Καλημερα παιδια, εφτασε ο καιρος να αλλαξω ελαστικα στο αυτοκινητο μου και καποιος γνωστος μου προτεινε τα toyo , ιαπωνικα. το θεμα ειναι οτι αυτα ειναι αρκετα πιο φθηνα απο τις καλες μαρκες που κυκλοφορουν στην αγορα και θα ηθελα να ξερω αν υστερουν πουθενα. τα εχει δοκιμασει κανεις, ξερει τιποτε για αυτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δε τα εχω δοκιμάσει αλλα γενικα αν δεν τρεχεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα... ακομα και το πιο χειροτερο λαστιχο.Αν δεν στριβεις σε πεταλα δηλαδη με 80 ,και γενικα δεν πας πάνω απο 120-130 κτλ δεν θα εχεις κανενα προβλημα για παραδειγμα. Πρεπει να δεις αν σκιζονται ευκολα.Εγω που το παω σε χωματοδρομους κτλ αποφευγω τα λαστιχα που σκιζονται κτλ... και σε χωματοδρομους να μην πας απεφυγε τα πολυ μαλακά λαστιχα γιατι με τις λακουβες σκιζονται αν δεν προσεχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 γενικα δεν τρεχω, μεσα στην πολη, στη χειροτερη 80(σπανια αυτο)χωρις καθολου κινηση ενω μεσα στο χρονο θα κανω 10 ταξιδια βαρια και τα 130 θα τα ξεπερασω πολυ δυσκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Θεωρω πως θα ειναι εντάξει.Αλλα δεν ξερω αν σκιζονται ευκολα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:32 ---------- Ως μαρκα ειναι καλα πιστευω τα χρησιμοποιουν και σε αγωνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenmachine Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Εχουμε βάλει toyo σε Corolla.., χρόνια με αρκετή χρήση απο τον αδελφό μου και δεν καταλαβαν τίποτα..Αν ενδιαφέρεσαι μπορω να τον ρωτήσω ποιο τύπο είχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 δεν ξερω για τι αυτοκινητο τα θελεις τα λαστιχα.. αλλα τα toyo proxes ειναι απο τα κορυφαια λαστιχα. πιστευω οτι ακομα και τα υπολοιπα λαστιχα τους θα κυμαινονται σε πολυ καλα επιπεδα ποιοτητας (φοραει ο αδερφος μου τα t1-r σε 205/50/15 χρονια τωρα και ειναι πολυ ευχαριστημενος). εγω παντως στο δικο μου εχω βαλει τα fulda carat exelero σε 225/40/18 και ειμαι επισης ευχαριστημενος...πολυ καλο ποιοτικα λαστιχο και οικονομικοτερο απο αλλα της κατηγοριας του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
com_hs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ολα τα λάστιχα για νορμάλ χρήση είναι το ίδιο στα 2 χρόνια χρειάζονται αντικατάσταση έτσι ότι και να βάλεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Ολα τα λάστιχα για νορμάλ χρήση είναι το ίδιο στα 2 χρόνια χρειάζονται αντικατάσταση έτσι ότι και να βάλεις... Είχα την εντύπωση ότι είναι τρία χρόνια, όχι δύο (ή 40.000 χιλιόμετρα). Τι ισχύει τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Είχα την εντύπωση ότι είναι τρία χρόνια, όχι δύο (ή 40.000 χιλιόμετρα). Τι ισχύει τελικά; Δεν είναι fixed αυτά τα πράγματα, δεν κοιτάς ούτε χρόνια ούτε χλμ. Κοιτάς φθορά και σκληρότητα των ελαστικών, έχει τύχει η ίδια μάρκα ελαστικών να χρειαστούν αντικατάσταση λόγω φθοράς στα 12000 χλμ (έμπενα σε πίστες) και τα τωρινά έχουν ξεπεράσει τα 40000 χλμ και νιώθω οτι θα βγάλουν άλλα 20000. Αν το αμάξι βρίσκεται σε κλειστό γκαράζ και κυκλοφορεί συχνά, ενδέχεται να ξεπεράσει τα 3 χρόνια ζωής, αφού ο κύριος λόγος για την σκληρότητα των ελαστικών είναι οι μεταβολές της θερμοκρασίας. Για τα Toyo τώρα ακούω χρόνια απο πολλούς ανθρώπους τα καλύτερα, και θα τα δοκιμάσω στην επόμενη αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Λες να πάω κι εγώ για Toyo; Γιατί ήρθε και για μένα η ώρα για αλλαγή. Θα τα δω κι αυτά. Πάντως είμαι υπερευχαριστημένος από τα Michelen μου. Μιλάμε βέβαια πάντα για normal χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Επειδή θα αλλάξω κι εγώ λάστιχα... Για τι διαφορά στην τιμή μιλάμε; Αν είναι κάπου στο πενηντάρικο για την τετράδα αξίζει να αλλάξω τα Michelin με Toyo? Αν είναι από 100 ευρώ και πάνω το συζητάμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Η toyo είναι από τις γνωστότερες κατασκευάστριες ελαστικών.Τα ελαστικα που παράγει είναι εφάμιλα με τις άλλες εταιρίες. Γενικά πάντως οι διαφορές είναι τόσο μικρές που μόνο σε πίστα θα τις δεις ή σε κάποια πολύ δύσκολη κατάσταση αλλά επειδή σπάνια επαναλαμβάνεται είναι δύσκολη η σύγκριση. Τώρα οι εταιρίες λένε για χρόνο ζωής και όχι απόσταση. Ξέρετε πόσα χρόνια ανακοινώνουν για αυτοκίνητα που παρκάρονται σε πάρκινγκ;;;(δυστυχώς δεν έχω κρατήσει τις επίσημες σελίδες αρκετών εταιριών ελαστικών) Για 8 χρόνια μετά την πρώτη τους επαφή με το δρόμο λένε μπορούν να διατηρήσουν τις ιδιότητες τους χωρίς αλλοίωση. Από εκεί και πέρα ο χρόνος μειώνεται στο μισό αν το παρκάρεις στον ήλιο (της Ελλάδας γιατί για τις βόρειες χώρες έγραφε 5 χρόνια). Ένα παράδειγμα τα προηγούμενα λάστιχα μου κράτησαν χωρίς πρόβλημα τέσσερα χρόνια, ενώ αυτά που έχω τώρα τρία είναι για πέταμα έχει σκληρύνει η γόμα έχουν κάνει τσακίσματα. Η διαφορά τους είναι ότι τα προηγούμενα τα είχα μέσα σε πάρκινγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velissarios1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Υπάρχει ένα site με σχόλια χρηστών διαφόρων ελαστικών.Ρίξε μια ματιά και εκεί.Σίγουρα θα έχει και το toyo που ψάχνεις.http://www.tyretest.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 λέω να πάρω τα toyo από την προσφορά της EKO τι λέτε?Έχω ενα vw polo 1.2 με λάστιχα από μαμά dunlop 165/70R14. γενικά λέτε να βάλω λίγο παραπάνω από 165 κάτι σε 175-180 είμαι άσχετος από αυτοκίνητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Aυτή την προσφορά της ΕΚΟ την έχω και γω. Είχα πάρει τηλ. στα μέσα του μήνα, και μου είπαν για 175/65/13 140 ευρά. Δεν ξέρω αν όντως κόβουν κάτι, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξω από Michelin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.