Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Youtube videos

Mullenv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.χθες βραδυ εγκατεστησα την νεα εκδοση του μοζιλα 3,5 και καθως πηγα να μπω Youtube ειδα πως δν μπορω να δω τα video.το ιδιο συμβενει και με τον IE 7.κατι που παρατηρησα ειναι πως μου βγαζει το εξης μηνημα (για ie αναφερομε)((Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. )).το θεμα ειναι οτι παλαιοτερα εβλεπα videos απο το youtube οποτε το εχω εγκαταστημενο.κατι αλο που παρατηρησα το ανεβαζω σε φωτο.ειναι μια εφαρμογη που δν μπορω να εγκαταστησω λογο της εκδοσησ του μοζιλα....μηπως φταιει αυτη?

post-136467-129063020608_thumb.jpg

Δημοσ.

Όχι το add on που έχεις είναι του Nokia PC Suite νομίζω!!

Όσο για το πρόβλημά σου κατέβασε κατέβασε το Java και το Adobe Flash Player

Επίσης διέγραψε και τα cookies που έχεις στους browser σου!!

Δημοσ.
Όχι το add on που έχεις είναι του Nokia PC Suite νομίζω!!

Όσο για το πρόβλημά σου κατέβασε κατέβασε το Java και το Adobe Flash Player

Επίσης διέγραψε και τα cookies που έχεις στους browser σου!!

Μπααααα δν εγινε τιποτα τα ιδια οπως πριν >< ανεβασα μια φωτο να δειτε πως ειναι

post-136467-129063020616_thumb.jpg

Δημοσ.

Ολα αυτα που λετε παραπανω τα εχω δοκιμασει....εως και το μοζιλα διεγραψα και το ξανα εβαλα αλλα τιποτα....μετα εβγαλα το μοζιλα και το flash player τα ξανα περασα και παλι τα ιδια!τα ξανα εκανα εγκατασταση μετα (μοζιλα 3,5,2 και το flash player 10)αλλα και παλι τιποτα!τα νευρα μου!!!!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:18 ----------

Ολα αυτα που λετε παραπανω τα εχω δοκιμασει....εως και το μοζιλα διεγραψα και το ξανα εβαλα αλλα τιποτα....μετα εβγαλα το μοζιλα και το flash player τα ξανα περασα και παλι τα ιδια!τα ξανα εκανα εγκατασταση μετα (μοζιλα 3,5,2 και το flash player 10)αλλα και παλι τιποτα!τα νευρα μου!!!!!!!

Απο εκδοση java εχω την : 6update 15 μου λεει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...