Προς το περιεχόμενο

ανεγερση σπιτιου

spyros_n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκατ ειναι μουφια εχω παει στην θεια μου απο παντου τρυπες..εγω εχω ενα ημιυπογειο 80τμ και 1ο οροφο 75τμ...ολα αυτα 150.000 αλλα μετα ανεβηκε παραπανω διοτι επαιρνα καλες κουζινες και τα γνωστα..20,000 παραπανω..MHN pAEREIS PROKAT

Δημοσ.

φιλε μου μπορω να σε ρωτησω απο ποια εταιρεια κατασκευασες το προκατ?

ειναι με ξυλο?με μπετον?

sorry αλλα με αυτα που εχω ρωτησει,εχω παει και σε εταιρειες προκατ σαν πολλα μου φαινονται τα 150000.

φυσικα παιζει ρολο οτι εκανες και υπογειο αλλα και παλι πολλα μου φαινονται

sorry κιολας για την διαπιστωση που σου κανω

Δημοσ.

Ηξερα οτι ο μονος λογος (αλλα σπουδαιος) που αξιζει κανεις να βαλει προκατ ειναι η αντοχη του στο σεισμο.Δεν ισχυει αυτό;

Δημοσ.
Ηξερα οτι ο μονος λογος (αλλα σπουδαιος) που αξιζει κανεις να βαλει προκατ ειναι η αντοχη του στο σεισμο.Δεν ισχυει αυτό;

Οι προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος για τον σεισμό είναι οι ίδιες και στα προκατ και στα χτιστά.

Δημοσ.

1.ποσο παει το τ.μ αντικειμενικη αξια στην περιοχη.ποσο κοστιζει σε σενα...ποσο πουλιετε μια μεζονετα ιδιων τ.μ. εκει γυρω για να δεις αν αξιζει να το φτιαξεις κ να προσπαθησεις να το πουλησεις...

2.μην κανεις παρανομιες,βαλε ρητρα στο συμβολαιο οτι θα πρεπει να εγκρινεις οτιδηποτε αλλαγες θελησει ο κατασκευαστης κ χρονικο οριο. αληθεια αυτα τα θεματα στα πε κανενας κατασκευαστης?

3.λιγο δυσκολο να βγαινει χτιστο και προκατ σε ιδια τιμη...

4.αυτος με τα 120χιλ θα σου βαλει ολα αυτα που γραψες?!

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχει δικιο παιδια ειναι η καλυτερη περιοδο για αυτον που εχει λεφτα να χτισει δεν υπαρχει δουλεια και ολη δουλευουμε ισα ισα να βγαλουμε τα εξοδα ειμαι γυψαδοροσ μεσα στην οικοδομη για αυτο το λεω

Δημοσ.

Όταν η διαφορά είναι συν ~4,2% για το χτιστό δε νομίζω να τίθεται καν θέμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...