Προς το περιεχόμενο

Leopard vs Windows 7

benZiDirK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατι που μου εκανε φοβερη εντυπωση και θελω να το μοιραστω μαζι σας και να ακουσω την αποψη σας... Εκανα προχθες εγκατασταση στο Pc της υπογραφης μου εγκατασταση τα Leopard 10.5.7 32bit. Εχω και μια εγκατασταση Windows 7 64bit στο ιδιο Pc. Εβαλα λοιπον ενα προγραμμα benchmark. Πιο συγκεκριμενα εβαλα το Geekbench. Το ετρεξα και στα δυο και μου εβγαλε στα Windows Score : 5030 και στα Leopard μου εβγαλε 6030. Και οντως βλεπω πως τα Leopard πανε αρκετα γρηγορα. Το ιδιο και τα Windows βεβαια.. αλλα αναρωτιεμαι.. πως ειναι δυνατον ενα λειτουργικο το οποιο δεν ειναι εξ'αρχης φτιαγμενο να παιζει σε αυτο το Pc να βγαζει μεγαλυτερο σκορ απο τα Windows...? Windows τα οποια ειναι και 64bit και επισης ειναι εγκατεστημενα σε hardware που ειναι υποτιθεται για Windows... Ακουω αποψεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα φιλε ειλικρινα περιμενεις εξηγηση γιατι ενα benchmark που τρεχει σε διαφορετικες πλατφορμες βγαζει διαφορετικο αποτελεσμα στην μια απο αυτες ? Και ποιοσ σου ειπε οτι επειδη δεν ειναι φτιαγμενο για το δικο σου ΠΙΣΙ δεν ειναι φτιαγμενα για να παιζουν σε Intel γενικα ? Και μαλιστα με καλυτερο optimization λογω της μικροτερης αναγκης για υποστηριξη hardware.

Ακυρο thread...

Με ποιο δικαιωμα ακυρωνεις thread φιλαρακο..; Αμα δεν σου αρεσει το θεμα ή δεν μπορεις να δωσεις μια απαντηση τοτε μην απαντησης καθολου..

Εγώ να κάνω μόνο μια διόρθωση :

Τα windows (καταχρηστικά, ακόμα και οι Αμερικανοί λένε "windows is an operating system".

To leopard

To linux κτλ.

Έλεος αγράμματους μας έχει κάνει αυτό το μονοπώλιο.

Σε ό,τι αφορά το θέμα, το κάθε benchmark - δυστυχώς - είναι βελτιστοποιημένο για να τρέχει σε συγκεκριμένη πλατφόρμα ή και hardware. Το μόνο πραγματικό benchmark για τον καθένα μας είναι σε πιο σύστημα (συνδυασμό hardware και OS) κάνουμε τη δουλειά μας πιο αποδοτικά.

Κατι που μου εκανε φοβερη εντυπωση και θελω να το μοιραστω μαζι σας και να ακουσω την αποψη σας... Εκανα προχθες εγκατασταση στο Pc της υπογραφης μου εγκατασταση τα Leopard 10.5.7 32bit. Εχω και μια εγκατασταση Windows 7 64bit στο ιδιο Pc. Εβαλα λοιπον ενα προγραμμα benchmark. Πιο συγκεκριμενα εβαλα το Geekbench. Το ετρεξα και στα δυο και μου εβγαλε στα Windows Score : 5030 και στα Leopard μου εβγαλε 6030. Και οντως βλεπω πως τα Leopard πανε αρκετα γρηγορα. Το ιδιο και τα Windows βεβαια.. αλλα αναρωτιεμαι.. πως ειναι δυνατον ενα λειτουργικο το οποιο δεν ειναι εξ'αρχης φτιαγμενο να παιζει σε αυτο το Pc να βγαζει μεγαλυτερο σκορ απο τα Windows...? Windows τα οποια ειναι και 64bit και επισης ειναι εγκατεστημενα σε hardware που ειναι υποτιθεται για Windows... Ακουω αποψεις...

φαντασου τι διαφορα θα υπαρχει αν συγκρινεις το snow leopard με τα windows 7.εγω τα windows 7 δεν τα εχω δοκιμασει καποιοι φιλοι ομως που τα εχουν μου ειπαν οτι τρεχουν με διαφορα καλυτερα απο τα vista.οπως και να εχει ομως δεν νομιζω οτι θα

μπορουν να ξεπερασουν το snow leopard ακομα και σε Mac OS X X86

Κανε καποιο real life benchmark..

Ειναι γνωστο οτι το geekbench δεν προσφερεται για συγκρισεις μεταξυ διαφορετικων λειτουργικων. (αρκει να δεις τι διαφορες εχουν τα επιμερους σκορ, πχ για cpu κλπ)

• Super Moderators
Κανε καποιο real life benchmark..

Ειναι γνωστο οτι το geekbench δεν προσφερεται για συγκρισεις μεταξυ διαφορετικων λειτουργικων. (αρκει να δεις τι διαφορες εχουν τα επιμερους σκορ, πχ για cpu κλπ)

Επίσης πλεον ούτε και το xbench μπορεί να χρησιμοποιηθεί (πλήρως) στο snow!

Όπως επίσης ούτε και το Photoshop μιας και για τα Windows υπάρχει στα 64bit, ενώ για το snow ετοιμάζεται...

B)

Χρησιμοποιωντας για μερικες μερες τα Leopard μπορω να πω πως δεν παρατηρω καποια υπερβολικη διαφορα στις ταχυτητες σε συγκριση με τα Windows 7. Εκει που βλεπω διαφορα ειναι οταν εχω ανοιχτα 5-6 προγραμματα... Εκει τα Leopard δειχνουν να αντιδρουν αρκετα καλυτερα απο τα Windows. Και αλλο σημαντικο ειναι οτι για καποιο λογο πιανω καλυτερες ταχυτητες στο download. Ισως τα Leopard σου δινουν περισσοτερες συνδεσεις προς τα εξω... δεν ξερω.. αλλα σιγουρα επιασα ταχυτητες σε download που δεν τις ειχα πιασει με τα Windows.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...