Προς το περιεχόμενο

Output power

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είδα κάτι στο adslgr και μου κίνησε τη περιέργεια.

Είδα οτι το output power δε πρέπει να ξεπερνά το 19.

Το έψαξα και το δικό μου router(το οποίο το έβαλα προχθές λόγω adsl2 που περιμένω), δίνει ouput power τα εξής:

Output Power (dBm):

Downstream: 12.0

Upstream: 19.6

Μήπως υπάρχει πρόβλημα που το Upstream ξεπερνάει το 19;

Δημοσ.
Ποιος να πεσει?

Τα 19,6 dbm του Upstream. Οχι έτσι;

Το ρουτερ το εχω βαλει πανω απο τον κεντρικο μου υπολογιστή, και όποτε τον ανοίγω, του ρίχνει κατά πάρα πολύ τη θερμοκρασία(λόγω του μεγάλου ανεμιστήρα).

Δημοσ.

Έχει προβλήματα η συμπεριφορά της γραμμής (συχνές αποσυνδέσεις, συγχρονισμός σε πολύ χαμηλότερη ταχύτητα από αυτήν που θα έπρεπε, πολλά FEC/HEC errors); Αν όχι, τότε μην χολοσκάς για το output power του router...

Δημοσ.
Έχει προβλήματα η συμπεριφορά της γραμμής (συχνές αποσυνδέσεις, συγχρονισμός σε πολύ χαμηλότερη ταχύτητα από αυτήν που θα έπρεπε, πολλά FEC/HEC errors); Αν όχι, τότε μην χολοσκάς για το output power του router...

Όχι. Τίποτα από αποσυνδέσεις.

Εφόσον μου τα είπες έτσι, θα σταματήσω να το ψάχνω.

Αν καεί, κάηκε. Δόξασι ο θεός, δε θα πάρουμε οθόνη και θα πάρουμε ένα νέο router.(και ο πατέρας θα μείνει ευτιχισμένος. Έτσι Parsifal; :P)

Δημοσ.

ποιο ρουτερ εχεις?β.αν καει δεν θα καει λογω του Ouput power αλλα λογω οτι ηρθε η ωρα του η επειδη ειναι της πλακας.βλεπε crypto.β.σχεδον ολα τα ρουτερ οταν ειναι στα 24 mbit εχουν μεγαλο Output power λογω οτι δεν εισαι μεσα στο κτιριο του οτε.οποτε μην το ψαχνεις αδικα.px εγω εχω

Output Power (Up/Down) [dBm]: 13,0 / 0,0

στο down βεβεα δεν εχω μηδεν απλα δεν το αναφερει.στο down θα ειναι μεγαλυτερο γιατι προσπαθει να κλειδωσει οσο πιο ψηλα γινετε.ενω στο Up εχω ενα Mbit αλλα εχω maximum attainable παραπανω οποτε το ρουτερ δεν χρειαζχεια να δουλευει στο full.και ουτε οι γραμμες μας ειναι 100 μετρα χαλκος και τελεια ποιοτητα οποτε μην ανησυχεις τι λεει η θερωρια με την πραξη.και να στο πω και διαφορετικα.αν υπηρχε θεμα με μεγαλυτερο Οutput power απο 19 τοτε δεν θα αφηναν το ρουτερ να παει.ειναι σαν αυτο που λενε καλο ειναι να μην εχεις παραπανω απο 30 attenuation για να παιξει μια χαρα η γραμμη σου.στην πραξη ειναι κατι που δεν το πειραζεις ουτε το κανονιζεις εσυ ουτε γινετε να μικρινεις την αποσταση απο σενα μεχρι το αστικο κεντρο για να πεσει το output power kai to attenuation>γγια αυτο βλεπεις οτι κανεις δεν αναφερετε στο Output power διοτι μονο του το ρουτερ το πηγαινει εκει που θελει και δνε ξερω καν αν μπορεις να το πειραξεις αυτο συν οτι δεν θα ειχε νοημα.

Δημοσ.

δες το manual η θα το δεις οταν συγχρονιζει.φενεται στο πρωτοκολλο.αν ειναι g.dmt τοτε ειναι απλο adsl εκτος αν εχεις 2 Mbit συνδση.

Δημοσ.
δες το manual η θα το δεις οταν συγχρονιζει.φενεται στο πρωτοκολλο.αν ειναι g.dmt τοτε ειναι απλο adsl εκτος αν εχεις 2 Mbit συνδση.

2 έχω. Απλά περιμένω τα 8 σιγά σιγά...

Δημοσ.

οχτω αν και παιζει και σε g.dmt εντουτοις το βαζουν adsl2+ νομιζω.θα δεις με τι κλειδωνει η διαβαζσεισ το manual η τα specification toy και βλεπεις αν παιζει σε adsl2+.αν και αμα πας οχτω και σε g.dmt να παιξεις ενα και το ιδιο.ισως και λιγο καλυτερα απο Ping

Δημοσ.
Τα 19,6 dbm του Upstream. Οχι έτσι;

Το ρουτερ το εχω βαλει πανω απο τον κεντρικο μου υπολογιστή, και όποτε τον ανοίγω, του ρίχνει κατά πάρα πολύ τη θερμοκρασία(λόγω του μεγάλου ανεμιστήρα).

Βασικα 2 μονο τροποι υπαρχουν να πεσει το outpout pwr.

a) Να αλλαξεις τηλεφωνικη καλωδιωση απο τις πριζες σου μεχρι το ΑΚ σου και....

β)....... Να μετακομισεις :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...