Skatiblaxos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 μου εγινε μια δωρεα ενος Clio 1200cc του '94 αλλα ειμαι ανεργος χωρις ταμειο η αλλο επιδομα και στη φετινη μου φορολογικη δηλωση θα φανει εισοδημα περι τα 1000 και κατι ευρω... μπορω να κανω τη μεταβιβαση στο ονομα μου χωρις να εχω προβλημα με τεκμηρια και λοιπα... με ολο το θαρρος θα ηθελα υπευθυνες απαντησεις για να μην τρεχω εκ των υστερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ναι δεν εχεις καποιο προβλημα(αν εξερεσεις τα τσουχτερα τελη που θα αναγκαστεις να πληρωσεις) αλλα τι σχεση εχει αυτο με τα home cinema και τα gadgets???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skatiblaxos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 εεεε το clio το θελω για να ακουω τα μπ3 μου νουμπας ειμαι ο ερμος και μονο εδω με αφησε να ποσταρω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:11 ---------- ευχαριστω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:12 ---------- Αλλα δεν υπαρχει ζητημα με τεκμηρια διαβιωσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Το τεκμηριο θα εφαρμοστει απο 2000cc και πανω,και δεν χρειαζεται να χεις καν εισοδημα,αφου το αμαξι στο χαριζουν δεν δινεις εσυ λεφτα που πρεπει να δικαολογησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.