Alexskot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 θέλω να με βοηθήσετε στην επιλογή motherboard, οθόνης, κάμερας, τροφοδοτικού και ηχείων για το μοντέλο σύγκρισης που προσπαθώ να φτιάξω. Τι είναι τόσο δύσκολο. Δεν έχει σχέση το στυλ απάντησης. Flying_Dutchman βρές μου έστω ένα post που να απαντάει σε κάτι από αυτά.
kfoynt Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 kfoynt γιατί μου λες να αγοράσω και κάρτα, αφού ο imac δεν αλλάζει κάρτα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:45 ---------- ρε παιδιά είναι τόσο δύσκολο να με βοηθήσετε σε αυτό που έχω ρωτήσει από την αρχή:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σου είπα να διαλέξεις ανάμεσα στις 3-4 κάρτες που μπορεί να σου βάλει η apple στο mac. Δεν σημαίνει αυτό ότι μπορεις να την αλλάξεις. Και σου παρέθεσα και το λινκ της nvidia για να δεις τι λενε χρήστες της gts 120. Αν το διαβάσεις προσεκτικά θα βγάλεις τα συμπεράσματα σου για της κάρτες γραφικών στα imac. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:58 ---------- Έλα, για Mac pro. Να πάρεις μία γνώμη: http://www.tomshardware.com/reviews/apple-mac-leopard-windows-vista,1985-2.html και αυτό: http://www.insanelymac.com/forum/lofiversion/index.php/t44026.html
Alexskot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Γιατί να ασχοληθεί να σου απαντήσει κάποιος σε κάτι που δεν έχει νόημα; Όλες αυτές οι απαντήσεις δεν σου αρκούν; Πάρε τετραπύρηνο φορτωμένο τούμπανο PC... Την απόδοση του mac δεν θα την έχει. τι ενοείς ότι δεν θα έχει την απόδοση του mac. Συγκρίνεται το μοντέλο που σκέπτομαι με ένα τετραπύρηνο pc. Μη τρελαθούμε και τελείως, προσέχουμε τη γράφουμε.
koumos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δεν τιθεται θεμα βοηθειας στην επιλογη σου...ειναι το τι θες να κανεις με αυτο το pc...παιζεις παιχνιδια?
Alexskot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δεν τιθεται θεμα βοηθειας στην επιλογη σου...ειναι το τι θες να κανεις με αυτο το pc...παιζεις παιχνιδια? είπαμε ότι έχω ήδη pc για παιχνίδια
Palp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ναι, τα Mac είναι πιο ακριβά από αντίστοιχα pc με τις ίδιες δυνατότητες και χωρίς τις ίδιες επιλογές στις αναβαθμίσεις. Αλλά παίρνεις ένα πιο όμορφο σχεδιασμό και 100% συμβατότητα με το MacOS. Περιμένεις κάποιος να σου πει ότι κοστίζει 157.52 ευρώ παραπάνω; Και δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα monitor-pc με ένα κλασσικό επιτραπέζιο γιατί δεν μπορείς να υπολογίσεις στην αξία και το σχεδιασμό - όπως δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα laptop με ένα επιτραπέζιο pc. Αν είσαι διατεθιμένος να δώσεις τα 100-200-400 ευρώ παραπάνω και θέλεις να περάσεις στο Mac τότε δώστα (ή αν απλά σου περισσεύουν και είσαι περίεργος πως είναι η άλλη πλευρά ). Btw, μπορείς να δεις ένα monitor-pc της HP για να κάνεις σύγκριση αν θες σε παρόμοια σχεδιασμού προϊοντα http://www.public.gr/products/computer/productDtls_2206_3.html
Alexskot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 η οθόνη του imac 24" σε τι επίπεδο κινείται γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια
koumos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 είπαμε ότι έχω ήδη pc για παιχνίδια ααα εχεις?? τοτε θες και ενα mac ετσι για να υπαρχει? τι να σου πω...αμα εχεις να διαθεσεις τοσα λεφτα χτυπα το....τα θετικα και τα αρνητικα λιγο πολυ αναφερθηκαν στο thread.
disqualified Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 είπαμε ότι έχω ήδη pc για παιχνίδια ε παρε Mac αν θες αλλο υπολογιστη για να παιξεις
Alexskot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 τον άλλο θέλω να τον συνδέσω με την hdtv, πραγματική απόλαυση να παίζω far cry 2 σε 40":-D:-D:-D. Τώρα αναγκάζομαι να τον πηγαινοφέρνω. Τον χρησιμοποιώ και ως media center pc αλλά δεν ελιναι ότι καλύτερο να τον πηγαινοφέρνω.:mad::mad:
disqualified Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 ωραια αστον διπλα στην tv και παρε ενα mac
Alexskot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 φαντάζομαι ότι τώρα με το snow leopard θα βγει καινούργια σειρά με καλύτερες επιδόσεις και μειωμένο κόστος. Γνωρίζετε κάτι; όσο για τη δικτίωση με windows και linux pc πως τα πάνε τα mac. και από θόρυβο ο imac. δεν έχει απαντήσει κάποιος για την ποιότητα της οθόνης του imac 24".
Palp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 φαντάζομαι ότι τώρα με το snow leopard θα βγει καινούργια σειρά με καλύτερες επιδόσεις και μειωμένο κόστος. Γνωρίζετε κάτι; http://buyersguide.macrumors.com/
flameboy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Κατα τη γνώμη μου η πιο σωστή συγκριση θα ήταν με αντιστοιχα all-in-one windows συστήματα (οπου κατα τη αποψη μου ενα iMac υπερτερει σε σχέση με τον ανταγωνισμό). Καταρχήν πρέπει να καταλειξεις στισ προτεραιοτητες σου, αν θέλεις compact design, ελάχιστο θορυβο και γενικότερα ενα συστημα λειτουργεί αψογα χωρις να σου προσφέρει κορυφαιες επιδοσεις σε games, benchmarks κλπ πάρε το mac. Αν παλι κυνηγας το τελευταιο fps ή είσαι απο αυτους που ψαχνοντε για αναβαθμήσεις κάθε 3 μήνες, ενα pc θα το ευχαριστήθεις περισσοτερο.
Alexskot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 θα ήθελα να μου πει κάποιος για την ποιότητα της οθόνης του 24άρη imac και για τα ηχεία που ενσωματώνει, έχουν ένταση ή χρειάζονται και εξωτερικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.