MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 ο Q9550 μου με stock ψύκτρα του Ε6600 (καλύτερη από τις ψύκτρες των 45nm Intel) έχει 44-45 βαθμούς idle τώρα... καλη θερμοκρασια δεδομενης της εποχης. Βεβαια με προβληματιζει οτι του εχεις αλλαξει ψυκτρα, γιατι εγω τωρα που θα τον αγορασω, μαλλον θα πρεπει να μεινω με την τελειως stock. Ελπιζω να την παλευει στο γονατισμα, απο θερμοκρασιες. Κουτι θα μπει καλο παντως. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:24 ---------- Τώρα το καλοκαίρι 45-47 idle και σε full load 75-77 (μπορεί να λέω και πολλά αλλά σε μένα έτσι ήταν πριν κάνω o/c και αλλάξω ψύκτρα... wow 75-77 ειναι αρκετα υψηλη θερμοκρασια, αυτο δεν με χαροποιει ιδιαιτερα, καθως θα πρεπει να αρχισω να μπλεκω με aftermarket ψυκτρες, μετα την αγορα.
d3m0n Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Σίγουρα θα χρειαστείς μια καλή aftermarket ψύκτρα αν θες να βλέπεις χαμηλά νούμερα στις θερμοκρασίες σου...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Σίγουρα θα χρειαστείς μια καλή aftermarket ψύκτρα αν θες να βλέπεις χαμηλά νούμερα στις θερμοκρασίες σου... χμ αρα δεν ειναι και τοσο "true gemstone" cpu οπως μου ειχε δημιουργηθει η εντυπωση. Εχει τρωτα σημεια οπως η θερμοκρασια. Ναι ξερω με aftermarket λυνεται, αλλα ελα που κακοεμαθα με τον Ε4300 που μου δουλευει με 38 idle χωρις να τον εχω ακουμπησει ουτε σε ψυξη ουτε σε o/c και με 65C στα 4...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 άλλο dual core και άλλο quad core
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 άλλο dual core και άλλο quad core ε ναι αυτο διαπιστωνω, απλα επειδη ειχα φαει χοντρη ηττα με τον Prescott 3GHZ, ηθελα εκτοτε να αποφευγω παντα επεξεργαστες που ανεβαζουν ανω των 70C. Τουλαχιστον ο 9550 ανεβαζει 70+ αλλα δινει επιδοσεις...Και με μια ψυκτρα λυνεις και το προβλημα και τελος. Τι να κανουμε, θα μπω κι εγω στο club των aftermarket συστηματων ψυξης αν και το απεφευγα.
eSATA Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Εκτος απο τις αθλιες επιδοσεις που εχουν οι στοκ ψυκτρες κανουν και πολυ βουι βουι... Αληθεια η foxconn τις βγαζει τις στοκ της ιντελ μονο ή και καποια αλλη εταιρια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.