Προς το περιεχόμενο

p5e64 workstation kai q9950 kai thermalright 140

ibiza_fr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα...εχω εναν q9550 πανω στην p5e64 workstation με την thermalright 140 ψυχτρα και ενα cosmos rc1000 κουτι....και εχω κατι θερμοκρασιες οταν το κοιταω στο bios γυρω στους 50...ειναι λογικο???

• Super Moderators
Δημοσ.

βάλε το τελευταίο Core Temp για να δεις θερμοκρασίες

πόσα fans έχεις πάνω στη thermalright?

Δημοσ.
βάλε το τελευταίο Core Temp για να δεις θερμοκρασίες

πόσα fans έχεις πάνω στη thermalright?

1 x 120 στις 2200 στροφες...με το everest ston cpu τωρα σε idle εχω 47....

stock o Q9550;

ναι τελειως...

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι είναι αρκετά μεγάλη η θερμοκρασία...

η συγκεκριμένη ψύκτρα θέλει περισσότερους ανεμιστήρες (τρεις) για να αποδώσει σωστά αλλά και lapping :-(

Δημοσ.
πράγματι είναι αρκετά μεγάλη η θερμοκρασία...

η συγκεκριμένη ψύκτρα θέλει περισσότερους ανεμιστήρες (τρεις) για να αποδώσει σωστά αλλά και lapping :-(

δεν μπαινουν 3.....μονο εναν απο πανω παιρνει....

• Super Moderators
Δημοσ.

oops sorry, νόμιζα πως είχες την Thermalright IFX-14 και όχι την AXP-140 που λες...

για την συγκεκριμένη δεν γνωρίζω τι θερμοκρασίες έχει κανονικά :-(

Δημοσ.

παιζει μηπως επειδη εβαλα(νομιζω) πολυ παστα???παιζει να μην εχει κουμπωσει καλα(δεν νομιζω)????παιζει ρολο η μητρικη?

• Super Moderators
Δημοσ.

για τόσο πολύ πάστα δεν νομίζω...

αν είναι σταθερή τότε έχει μπει σωστά...

όχι δεν παίζει ρόλο...

Δημοσ.

Τετοιες θερμοκρασιες δεν εχεις ουτε με την στοκ. :P

Επανατοποθετηση της ψυκτρας (δες για οδηγιες για την τοποθετηση της παστας εδω). Προσοχη, μη μπερδευτεις. Οπως βλεπεις την μητρικη σου, η παστα μπαινει ΚΑΘΕΤΑ. Το λεω γιατι στο pdf φαινεται οριζοντια και πρεπει να προσεξεις της εσοχες του heatspreader για να το καταλαβεις.

Δημοσ.
για τόσο πολύ πάστα δεν νομίζω...

αν είναι σταθερή τότε έχει μπει σωστά...

όχι δεν παίζει ρόλο...

Kαλα μην το λες. Μου φεραν pc για επισκευη επειδη ειχε θερμοκρασιες και ο τυπος ειχε βαλει ολο το σωληναριο πανω... :P

Δημοσ.

Θα ηθελα μια πληροφορια απο οποιον ειναι σε θεση να γνωριζει.

Ποιες ειναι οι φυσιολογικες τιμες θερμοκρασιας για εναν stock q9550 με μαμα ψυκτρα σε κατασταση idle και σε "γονατισμα"?

• Super Moderators
Δημοσ.

ο Q9550 μου με stock ψύκτρα του Ε6600 (καλύτερη από τις ψύκτρες των 45nm Intel) έχει 44-45 βαθμούς idle τώρα...

Δημοσ.

Τώρα το καλοκαίρι 45-47 idle και σε full load 75-77 (μπορεί να λέω και πολλά αλλά σε μένα έτσι ήταν πριν κάνω o/c και αλλάξω ψύκτρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...