Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το virtual dub 1.4.7

freespirit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδια

εκανα το πειραμα σε divx και στο 94% το pc εκανε ενα ακατανοητο (???) reset και η ταινια σταματησε εκει.Οταν προσπαθησα να βρω το frame που σταματησε ανοιγοντας την ταινια με το virtual dub παλι εκανε reset.

το θεμα ειναι τωρα τι μπορω να κανω.ανοιγω την ταινια και την κανω απο εκει μεχρι το τελος?αν ναι τι πρεπει να προσεξω ωστε να μην εχω προβλημα?θα εχω προβλημα με τον ηχο?

χρησιμοποιω PII 350MHz (που παω κι εγω και κανω divx με την μπαγατελα??) και 256ΜΒ ram.Λετε να ειναι προβλημα υπερθερμανσης?

ευχαριστω πολυ παιδια [email protected]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

epidei ontos ta perissotera (aprosdokita) reset ginontai logo yperthermansis (poso mallon an sto ekane 2 synehomenes fores) elegxe tin thermokrasia tis CPU otan sou kollaei. Mporei na min fteei sto finale to VirtuaDub kai apla na kollaei to anemistiri sou, kai to problima na bgenei se tetoies "baries" gia to pc sou douleies.

1ον.Γιατί χρησιμοποιείς ακόμα την έκδοση 1.4.7;Υπάρχει τώρα η έκδοση 1.4.12. Mάλιστα αν χρησιμοποείς τον 5.02 χρειάζεσαι την έκδσοση 1.4.9 και πάνω.

2ον.Όταν εγώ είχα ένα PIII 450, μόλις πήγα να δοκιμάσω τον 5.02 μετά από κανά 20λεπτο εκτοξεύθηκαν :shocked: :shocked: :shocked: τα πυκνωτάκια της μητρικής μου!!!

cinefreak66, το παλιό σου PIII450 δουλεύει μια χαρά στη δική μου μητρική με και χωρίς το 5.0.2.

Μάλλον η μητρική σου ήταν μπαχατέλα...

Όσο για το πρόβλημα του freespirit, δεν είναι λογικό να είναι υπερθέρμανση, ακριβώς επειδή έγινε και δεύτερη φορά στο ίδιο σημείο. Αφού τη δεύτερη φορά είχε κρυώσει 5-6 βαθμούς ο επεξεργαστής του (λόγω επανεκκίνησης), δεν θα έπρεπε να κάνει ξανά reset.

Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι το 1. του cinefreak66.

παιδια οντως χαζομαρα που δεν χρησιμοποιω το τελευταιο του virtual dub αλλα ετυχε να το εχω κατεβασει πακετο με το gordian knot.

βασικα εφτιαξα και το υπολοιπο 6% τωρα και προσπαθω να τα ενωσω αλλα μου βγαζει οτι ειναι διαφορετικα data format.Ομως με το avi devil βρισκω οτι η μονη τους διαφορα ειναι στο bitrate.εχετε καμια αλλη ιδεα η κανενα αλλο προγραμμα να τα ενωσω?τι πρεπει να προσεξω?

ευχαριστω

cinefreak66, το παλιό σου PIII450 δουλεύει μια χαρά στη δική μου μητρική με και χωρίς το 5.0.2.

Μάλλον η μητρική σου ήταν μπαχατέλα...<hr /></blockquote>

Kαι εγώ γι' αυτό το είπα..ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάθεις όταν ειδικά έχεις παλιό σύστημα και πας να κάνεις encoding με 5.02 (σε σύγκριση με 4.12 και 3.11 που χρειάζονταν πολύ λιγότερη επεξεργαστική ισχύ)..παρεπιμπτόντως η δική μου ήταν μια QDI ADVANCE 5..

MΠΛΙΑΧ :( :( :(!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...