wizzy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 To amazon.co.uk δέχεται παραγγελίες μέχρι τέλος Αυγούστου. Την 1η Σεπτεμβρίου, η τιμή γίνεται κανονική (πάνω από διπλάσια). Και βέβαια, στέλνουν και στην Ελλάδα. (Όχι το family pack). Δεν ξέρω αν απαντάς σε μένα, αλλά ήθελα ημερομηνία κυκλοφορίας του family pack.
Razor333 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Για το windows 7 Torrent Pack μαθαμε τπτ λεπτομερειες και ημερομηνια κυκλοφοριας?
Thruba Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Οι τιμές είναι τελικά 150 λίρες για την Αγγλία και 150€ για τις υπόλοιπες Ευρωπαικές χώρες που θα διατεθεί (Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Ολλανδία, Σουηδία). 150 λίρες = 170 ευρώ περίπου Και γιατί να το πάρει κανείς από amazon.co.uk (Αγγλία); Για να κάνει μάγκες τους Άγγλους; amazon.de ή amazon.fr για να το πάρουμε ακόμα πιο φθηνά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 150 λίρες = 170 ευρώ περίπουΚαι γιατί να το πάρει κανείς από amazon.co.uk (Αγγλία); Για να κάνει μάγκες τους Άγγλους; amazon.de ή amazon.fr για να το πάρουμε ακόμα πιο φθηνά. γιατί μπορεί να βαριέται να κάνει κάτι για να αλλάξει τη γλώσσα σε αγγλικά σε περίπτωση που δεν βρει αγγλικές versions σε αυτές τις χώρες
Primrose* Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Λογικά θα υπάρχει και στο amazon.de, .fr κτλ σε αγγλικά. Δεν είναι και Urdu ρε αδερφέ.
dwarves Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Προσωπικά έχω κάνει αίτηση εδώ http://www.acer.com/windows7upgrade/ μιας και αγόρασα πρόσφατα laptop και διάβασα ότι δικαιούμαι upgrade σε 7 δωρεάν... (περίεργο μου ακούγεται...) ποιο πολλές λεπτομέρειες στο site ποιο πάνω. (στο πρόγραμμα αναβάθμισης δεν είναι μόνο η acer...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Λογικά θα υπάρχει και στο amazon.de, .fr κτλ σε αγγλικά.Δεν είναι και Urdu ρε αδερφέ. για αυτό είπα σε περίπτωση, όχι ότι σώνει και καλά πως δεν θα τα βρουν στα αγγλικά σε άλλες χώρες...
piraiotis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 αν αναβαθμίσω τα windows xp σε 7 θα έχω προβλημα με τις υπενθυμίσεις στο outlook (θα σβησθούν?) μπορει καποιος να πει?
ahristos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 αν αναβαθμίσω τα windows xp σε 7 θα έχω προβλημα με τις υπενθυμίσεις στο outlook (θα σβησθούν?) μπορει καποιος να πει? Δεν γίνεται αναβάθμιση από τα XP έτσι όπως το εννοείς. Τα 7 θα ελέγξουν αν υπάρχει η κατάλληλη νόμιμη έκδοση εγκατεστημένη (τα XP δηλαδή) και μετά θα σβήσουν τα πάντα και θα κάνουν καθαρή εγκατάσταση. Πρέπει να σώσεις πριν ότι πολύτιμο υπάρχει. Μόνο από Vista μπορεί να γίνει αναβάθμιση όπως την εννοούμε.
EvilEyes Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν γίνεται αναβάθμιση από τα XP έτσι όπως το εννοείς. Τα 7 θα ελέγξουν αν υπάρχει η κατάλληλη νόμιμη έκδοση εγκατεστημένη (τα XP δηλαδή) και μετά θα σβήσουν τα πάντα και θα κάνουν καθαρή εγκατάσταση. Πρέπει να σώσεις πριν ότι πολύτιμο υπάρχει.Μόνο από Vista μπορεί να γίνει αναβάθμιση όπως την εννοούμε. Κάνεις λάθος. Εμένα μια χαρά μου έκανε αναβάθμιση από τα XP, και μέσα στο C: είχε ένα φάκελο με την ονομασία WindowsOld, όπου είχε κρατημένη την εγκατάσταση των XP μαζί με όλα τα αρχεία. Έκανα backup από εκεί και στη συνέχεια έκανα ξανά clean install τα Windows 7.
ahristos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Κάνεις λάθος. Εμένα μια χαρά μου έκανε αναβάθμιση από τα XP, και μέσα στο C: είχε ένα φάκελο με την ονομασία WindowsOld, όπου είχε κρατημένη την εγκατάσταση των XP μαζί με όλα τα αρχεία. Έκανα backup από εκεί και στη συνέχεια έκανα ξανά clean install τα Windows 7. Καλά έκανες και το ανέφερες το WindowsOld, το είχα ξεχάσει. Αλλά αυτό είναι λύση ανάγκης. Υποτίθεται ότι κάνεις backup πρίν αρχίσεις την εγκατάσταση του καινούριου λειτουργικού. Και εν πάσει περιπτώσει αυτό δεν είναι αναβάθμιση. Ούτε οι ρυθμίσεις στα διάφορα προγράμματα σώζονται, ούτε τα e-mail και οι λογαριασμοί περνάνε στο καινούριο πρόγραμμα (δεν έχουν εξ' άλλου e-mail client τα 7) και τα προγράμματα θέλουν επανεγκατάσταση. Είναι μια καθαρή εγκατάσταση με αυτόματο σώσιμο των παλιών αρχείων, ώστε αν έχεις ξεχάσει κάτι πριν, να το βρείς μέσα στον φάκελο WindowsOld.
FarCry Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μόνο από Vista μπορεί να γίνει αναβάθμιση όπως την εννοούμε. και οχι σε οτι εκδοση θελεις
mimis13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Τελικά με το θεματάκι αν ξέρουν ότι θα το μοιραστούμε με φίλους τι παίζει; Γιατί και ένα pc έχω σπίτι και θέλω να μοιραστώ τα έξοδα δια του 3...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα