dimdesk Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Γεια σας παιδιά .. Αγόρασα πρόσφατα την Samsung LE 32 B 530 P7 WXXH και έχω ένα πρόβλημα με τα ψηφιακά κανἀλια. Δεν μπορεί να τα βρει.Στην άλλη τηλεόραση Philips που έχω τα δείχνει μια χαρά.Δεν έχω καταλάβει τι ρυθμίσεις χρειάζεται. Ευχαριστώ
artinpet Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Γεια σας παιδιά ..Αγόρασα πρόσφατα την Samsung LE 32 B 530 P7 WXXH και έχω ένα πρόβλημα με τα ψηφιακά κανἀλια. Δεν μπορεί να τα βρει.Στην άλλη τηλεόραση Philips που έχω τα δείχνει μια χαρά.Δεν έχω καταλάβει τι ρυθμίσεις χρειάζεται. Ευχαριστώ Γειά. Κι εγώ χθές την πήρα. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στον συντονισμό. Για να συντονίσεις μόνο τα ψηφιακά κανάλια μπές από το μενού στον αυτόματο συντονισμό και επέλεξε μόνο τα ψηφιακά. Θα τα βρεί μόνη της και θα τα βάλει πρίν από το PR01. Ελπίζω να βοήθησα. Υ.Γ. Αν πάλι δεν τα βρείς, τηλ. στο σέρβις.
dimdesk Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Γειά.Κι εγώ χθές την πήρα. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στον συντονισμό. Για να συντονίσεις μόνο τα ψηφιακά κανάλια μπές από το μενού στον αυτόματο συντονισμό και επέλεξε μόνο τα ψηφιακά. Θα τα βρεί μόνη της και θα τα βάλει πρίν από το PR01. Ελπίζω να βοήθησα. Υ.Γ. Αν πάλι δεν τα βρείς, τηλ. στο σέρβις. Φιλε μου σε ποια χωρα το εχεις ρυθμισμενο για τα ψηφιακα καναλια ;;;;;; Ευχαριστω...!!!
Twisted_Wicked Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Φιλε μου σε ποια χωρα το εχεις ρυθμισμενο για τα ψηφιακα καναλια ;;;;;; Ευχαριστω...!!! Εγω εχω την samsung T240HD και ειμαι στα ιδια.Δεν βρισκει ουτε ενα καναλι στην ψηφιακη.Αμα βρεις ακρη πεστο...
talisman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Εγω εχω την samsung T240HD και ειμαι στα ιδια.Δεν βρισκει ουτε ενα καναλι στην ψηφιακη.Αμα βρεις ακρη πεστο... Σας απαντησε ο φιλος ο dimdesk Οταν αρχιζεις να κανεις την εγκατασταση σου λεει χωρα.Εσυ πρεπει να επιλεξεις Ελλαδα.Αλλιως δεν θα τα βρει.
Nik0s Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 παιδια σκεφτομαι αν την παραγγειλω σημερα και ηεθελα να σας ρωτησω αμα μεινατε ευχαριστημενοι. Αμα ναι αν την παρω και εγω. Αποθ που και ποσο την πηρατε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μια ερωτηση για samsung...Εχω μια 32αρα μολις ενος μηνος και χθες ενας φιλος πηρε μια 40αρα. Για να παμε απο αναλογικο καναλι σε ψηφιακο ή το αναποδο πως γινεται ρε παιδια ???? Κατα τυχη ειδα οτι μονο αν παμε στο προγραμμα 1 και πατησουμε αυτο που αλλαζει πανω κατω τα καναλια τοτε μας παει σε ψηφιακο καναλι.Αλλη λυση που ειδα ειναι απο το κουμπι CHLIST αλλα και παλι δυσχρηστο. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος ??? Ευχαριστω.
Nik0s Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Στην ελλαδα πλεοιον ολα τα κανλαι δεν ειναι ψηφιακα? και αν δεν ειναι, αυτα που ειναι ψηφιακα ειναι κανενα full high definition?
stathakis21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Στην ελλαδα πλεοιον ολα τα κανλαι δεν ειναι ψηφιακα? και αν δεν ειναι, αυτα που ειναι ψηφιακα ειναι κανενα full high definition? τωρα πλακα κανεις??? προς το παρον κανενα δεν ειναι ψηφιακο(συντομα θα ειναι μερικα),παρα μονο κατι βλακειες της ερτ... οσο για ποιοτητα το τι fullHD???χειροτερα και απο τα αναλογικα ειναι:p
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 χειροτερα και απο τα αναλογικα ειναι:p Κι εγω αυτο εχω παρατηρησει στα ηδη 4 υπαρχοντα και δεν καταλαβαινω γιατι λενε οτι θα εχουμε καλυτερη εικονα...
Nik0s Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 πως γινεται ρε παιδια τηλεποτικο σημα fullHD να ειναι χειροτερο απο το νορμαλ αναλογικο? πλακα μου κανετε?!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 δεν έχουμε full hd ή HD τηλεοπτικό σήμα, μόνο ψηφιακό σε normal ανάλυση, αλλά το σήμα είναι χαλαρά καλύτερο
Nik0s Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μα πως ειναι καλυτερο ενα νορμαλ σημα απο ενα FullHD?!?!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 δεν είναι...εδώ το SD ψηφιακό είναι καλύτερο, δεν θα είναι το HD & full hd ψηφιακό?
Nik0s Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 αυτο λεω και εγω...οι αλλοιγ ιατι λενε το αντιθετο? το SD παλι τι ειναι? δεν καταλαβαινω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.