.:VenoM:. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Παιδια μολις πέρασα τους τελευταιους οδηγούς της κάρτας μου αλλα δεν ξέρω τι ρυθμίσεις να κάνω για να έχω τη μέγιστη απόδοση στα games. Μπορειται να βοηθησετε ?
pappous_soulis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Βαλ'τα default όλα και σε κάθε παιχνίδι βάζεις ξεχωριστά τις ρυθμήσεις που θες, ingame.
Ailuros Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Νηματική βελτιστοποίηση; ΄Ελα ***** στον τόπο σου....εμ επόμενο είναι με τέτοιες τσατσαρομεταφράσεις ποιός Χριστιανός μπορεί να καταλάβει περί τίνος πρόκειται LOL
liopyr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Aνέκαθεν πάσχει η ελληνική στα τεχνολογικά. Τι να σου κάνουν και οι μεταφραστές...
pappous_soulis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Λες και αυτός που ξέρει χρειάζεται μετάφραση. Ή τούμπαλιν, λες κι αυτός που δε ξέρει θα καταλάβει με τη μετάφραση.
activex Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Aνέκαθεν πάσχει η ελληνική στα τεχνολογικά.Τι να σου κάνουν και οι μεταφραστές... η μετάφραση φταίει...άκου νηματική! κωλο τριχίδια είναι το σωστό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 πράγματι δεν παλεύονται οι ελληνικοί drivers... αλλά ακόμα και αγγλικούς να είχες με την 7600GT τι ρυθμίσεις να κάνεις για ποιότητα γραφικών, χρειάζεσαι ότι fps μπορείς να πάρεις
Dark_Sage Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 για να καταλαβω... Threaded Οptimization στους Αγγλικους Drivers <-> Νηματική Βελτιστοποίηση στα Ελληνικα.... ειναι άκρως ευστοχη η μεταφραση γιατι σας φαινεται περιεργο?
nick#18 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 για να καταλαβω... Threaded Οptimization στους Αγγλικους Drivers <-> Νηματική Βελτιστοποίηση στα Ελληνικα....ειναι άκρως ευστοχη η μεταφραση γιατι σας φαινεται περιεργο? Εσενα δεν σε μπερδεβουν τα Ελληνικα σε σχεση με τα ινγκλις? εγω χανομαι...μονο το Photoshop εμαθα στα Ελληνικα...στα αλλα χανομαι (ενοητε στα συνθετα μονο...ενα nero το καταφερνω..) Επισης μια ιδεα...αν μπορεις ψαξε για διαφορα mods του παιχνιδιου...π.χ. το TDU εχει HDR mod και φτιαχνει καλητερα τα γραφικα...
Dark_Sage Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 βασικα το συγκεκριμενο εχει τοσο ευστοχη μεταφραση που δεν με μπερδεψε καθολου... για αυτο απορησα με οσα ειχαν γραφτει.... προφανως αν καποια 3d εφαρμογη εχει γραφτει με νηματα (threads) αυτο το οption χρησιμοποιει τα processor Units παραλληλα... να μου ελεγες οτι με μπερδεψε το λανθανουσα μνημη που ηταν η cache να σου ελεγα ναι!!
Nikosgiann Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 να μου ελεγες οτι με μπερδεψε το λανθανουσα μνημη που ηταν η cache να σου ελεγα ναι!! αυτο ειναι το πιο ευκολο..ολοι το ξερουν
Dark_Sage Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 αυτο ειναι το πιο ευκολο..ολοι το ξερουν την πρωτη φορα ομως που το ειδες και τελικως καταλαβες τι εννοουσε μην μου πεις οτι δεν χτυπαγες το κεφαλι σου στον τοιχο?
Nikosgiann Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 αν θυμαμαι καλα,τα χα μαθει ταυτοχρονα στο σχολειο (cache= λανθανουσα) γι'αυτο μαλλον δεν θα μου χε κανει εντυπωση η μεταφραση..
Dark_Sage Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 εγω το ειχα δει στο help των windows xp (δεν ειχε βγει ουτε καν sp1) και το διαβαζω επειδη κατι ελεγε για μια ασυμβατοτητα με κατι drivers που δεν εμπαιναν και διαβαζω λανθανουσα και λεω αμαν! τι drivers παω να περασω! και τους εβγαλα! χαχααχαχχα
nick#18 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 να μου ελεγες οτι με μπερδεψε το λανθανουσα μνημη που ηταν η cache να σου ελεγα ναι!! Ναι μεχρι να το μαθω κοπαναγα λιγο το κεφαλι μου αλλα τεσπα... 'νταξι οπως βολεβει τον καθενα... εδω ναι ειναι οκ αλλα σε ααααααλλες μεταφρασεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.