Προς το περιεχόμενο

Σωστε τον εξωτερικο σκληρο μου!!!

BladeRunner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,αυτη την στιγμη ειναι πανω στο συστημα 7 εξωτερικοι σκληροι,οι 6 ειναι western digital my book και ενας maxtor one touch.

Το θεμα απτεται στον πρωτο σκληρο που ειχα αγορασει,ισως απο τους πρωτους εξωτερικους my book,ενας 500αρης my book pro.

Να μην μακρυγορω με οσα εχω τραβηξει μαζι του.

Βρηκα την λυση.Θελει αλλαγη ο μετασχηματιστης.Δεν θα με χαλαγε να αλλαξει και το usb cable.

ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ????

Ευχαριστω

Δημοσ.
Λοιπον,αυτη την στιγμη ειναι πανω στο συστημα 7 εξωτερικοι σκληροι,οι 6 ειναι western digital my book και ενας maxtor one touch.

Το θεμα απτεται στον πρωτο σκληρο που ειχα αγορασει,ισως απο τους πρωτους εξωτερικους my book,ενας 500αρης my book pro.

Να μην μακρυγορω με οσα εχω τραβηξει μαζι του.

Βρηκα την λυση.Θελει αλλαγη ο μετασχηματιστης.Δεν θα με χαλαγε να αλλαξει και το usb cable.

ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ????

Ευχαριστω

Mια ερωτηση... Γιατι τοσους εξωτερικους;

Δημοσ.

Οι mybook ειναι και μεγάλοι, οπότε δε νομίζω να τους πήρες για φορητότητα.

Οπότε, με βάση το παραπάνω, βάλ'τον ως εσωτερικο. Θα εχεις και πλεονέκτημα όπως η ταχύτητα ;)

Δημοσ.

Oχι,για φορητοτητα πηρα προσφατα εναν πασσπορτ.

Βασικα οι μybook ειναι κτηνοι σε μεγεθος.

Να τον κανω εσωτερικο δεν παιζει,ειδικα τον συγκεκριμενο.Εχω ολα τα backups.

Απλα κραταει στατικο,παρα του οτι τους εχω ολους πανω σε κορυφαιο πολυπριζο και φυσικα οι υπολοιποι δεν εχουν προβλημα.

Οποτε θελω να του αλλαξω τον μετασχηματιστη.Δεν υπαρχουν extra parts?

Οσο γιατι τοσοι σκληροι....γιατι μπορω :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:40 ----------

Αντε βρε παιδια,δεν υπαρχει κανεις reseller η επισημος αντιπροσωπος?

Δημοσ.

ενας ευκολος τροπος ειναι να παρεις μια θηκη και να μην ψαχνεις για ανταλλακτικα. αλλιως και σε μαγαζι με ηλεκτρονικα θα βρεις μετασχηματιστη

Δημοσ.
ενας ευκολος τροπος ειναι να παρεις μια θηκη και να μην ψαχνεις για ανταλλακτικα. αλλιως και σε μαγαζι με ηλεκτρονικα θα βρεις μετασχηματιστη

A ναι?Σε μαγαζι με ηλεκτρονικα?Μια χαρα,θα παω αυριο να κοιταξω.

Εκανα και ενα τεστ και οντως ειναι ο μετασχηματιστης.Τον δοκιμασα στους υπολοιπους σκληρους και καταρρεανε.

Οσο για το eshop που τους ειχα δωσει 300 ευρα τοτε για ενα σκληρο,ασχολιαστοι.Ισα που δεν με εβρισαν που τους ζητησα βοηθεια,να επικοινωνησουν με την εταιρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...