tempo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 γεια χαρά σε όλους, έβαλα τα WinXP και όταν πάω σε μερικές σελίδες εμφανίζεται ένα μήνυμα που με προτρέπει να κατεβάσω τον "Εικονικό μηχανισμό Java" για να μπορέσω να δω σωστά τις σελίδες. Παλιότερα είχα απαντήσει θετικά σε αυτή την προτροπή και όλα ΟΚ. Τώρα όμως μου αναφέρει ότι αυτό δεν είναι δυνατό απο το site της microsoft και ότι πρέπει να εγκαταστήσω το SP1. Καλά είμαστε σοβαροί? μπορώ να πάω στο επίσημο site της java και να κατεβάσω απο εκεί το Java Virtual Machine. Να το κάνω? είναι το ίδιο πράγμα?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Μπορείς να κάνεις ένα από τα εξής τρία: 1. Να εγκαταστήσεις το Java Virtual Machine από το επίσημο site της Sun. 2. Να κατεβάσεις από εδώ το Microsoft Virtual Machine, όπως υπήρχε παλιά στο site της Microsoft. 3. Nα κάνεις search στο forum αυτό (ή και στο Internet) για να βρεις καμιά 10αριά άλλα θέματα με το ίδιο περιεχόμενο. Searching is your friend!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Δεν ξέρω αν συνεβαινε μόνο σε εμένα, ή ήταν γενικο φαινόμενο, έτσι παραθέτω την εξής εμπειρία μου. Ενω η Microsoft Virtual Machine κολλούσε τέλεια με τα WindowsXP μου, η αντίστοιχη της Sun δημιουργούσε ένα τρελό flickering σε οτιδήποτε επικάλυπτε παράθυρο στο οποίο έτρεχε η Sun, ακόμα και στο Start menu όποτε το άνοιγα... Προσωπική γνώμη και μόνο, προτίμησε την μηχανή της "μαμας" του λειτουργικού σου
tempo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 κατέβασα το αρχείο απο την Microsoft αλλα δεν μου ανοίγει. δεν είναι έγκυρη εφαρμογή Win32 είναι το μήνυμα που βγάζει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Ρίξε μια ματιά σε αυτά τα Links ftp://ftp.visualware.com/pub/java/msjavx86.exe http://www.tech-know-angel.com/winxp/msjavx86.exe http://www.ddecirce.com/download/software/msjavx86.exe
tempo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 thanks paredwse. 8a to koita3w kai tha enimerwsw kai to forum
tempo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 ολα ΟΚ. ευχαριστώ πολύ paredwse για τα link. για να μην ψάχνετε εγω διάλεξα το 2ο link.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Ωραία, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Τουλάχιστον όποιος ψάχνει να το ξέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.