Προς το περιεχόμενο

Java και Jaba (τζάμπα)

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά σε όλους,

έβαλα τα WinXP και όταν πάω σε μερικές σελίδες εμφανίζεται ένα μήνυμα που με προτρέπει να κατεβάσω τον "Εικονικό μηχανισμό Java" για να μπορέσω να δω σωστά τις σελίδες. Παλιότερα είχα απαντήσει θετικά σε αυτή την προτροπή και όλα ΟΚ. Τώρα όμως μου αναφέρει ότι αυτό δεν είναι δυνατό απο το site της microsoft και ότι πρέπει να εγκαταστήσω το SP1. Καλά είμαστε σοβαροί?

μπορώ να πάω στο επίσημο site της java και να κατεβάσω απο εκεί το Java Virtual Machine. Να το κάνω? είναι το ίδιο πράγμα?

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις ένα από τα εξής τρία:

1. Να εγκαταστήσεις το Java Virtual Machine από το επίσημο site της Sun.

2. Να κατεβάσεις από εδώ το Microsoft Virtual Machine, όπως υπήρχε παλιά στο site της Microsoft.

3. Nα κάνεις search στο forum αυτό (ή και στο Internet) για να βρεις καμιά 10αριά άλλα θέματα με το ίδιο περιεχόμενο. ;)

Searching is your friend! :)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν συνεβαινε μόνο σε εμένα, ή ήταν γενικο φαινόμενο, έτσι παραθέτω την εξής εμπειρία μου. Ενω η Microsoft Virtual Machine κολλούσε τέλεια με τα WindowsXP μου, η αντίστοιχη της Sun δημιουργούσε ένα τρελό flickering σε οτιδήποτε επικάλυπτε παράθυρο στο οποίο έτρεχε η Sun, ακόμα και στο Start menu όποτε το άνοιγα... Προσωπική γνώμη και μόνο, προτίμησε την μηχανή της "μαμας" του λειτουργικού σου :-)

Δημοσ.

κατέβασα το αρχείο απο την Microsoft αλλα δεν μου ανοίγει. δεν είναι έγκυρη εφαρμογή Win32 είναι το μήνυμα που βγάζει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ωραία, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Τουλάχιστον όποιος ψάχνει να το ξέρει. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...