xalia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Έχουμε ένα site σε aspx, που πρέπει επείγοντος να γίνουν κοπής αλλαγές. Η εταιρεία που μας το έφτιαξε λείπει σε διακοπές και έτσι δεν έχουμε support! Το θέμα είναι ότι η αλλαγή είναι πανεύκολη, πρέπει να αφαιρέσουμε απλά ένα swf από την πρώτη σελίδα. Αλλά δεν υπάρχει πρώτη σελίδα! Στο root του server ανοίγω το default.aspx και το μόνο που περιέχει είναι: "This is a marker file generated by the precompilation tool, and should not be deleted!" Που μπορεί να βρίσκεται το αρχείο για να κάνω τη μία και μόνη αλλαγή?
djsolid Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Αυτό σημαίνει πως η εταιρία που το έφτιαξε το έκανε pre-compile και το ανέβασε με αποτέλεσμα να μην επιτρέπονται αλλαγές μετά το compilation. Συνεπώς είμαι σχεδόν σίγουρος πως για να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αλλαγή θα πρέπει να έχεις το source.
StavrosD Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Αυτή την τακτική (pre-compilation) χρησιμοποιώ και εγώ όταν παραδίδω ένα site. Συχνά κάνω embed και τα resources και μετά obfuscation. Υπάρχει πρόχειρη λύση για το πρόβλημά σου, αλλά όσο και να θέλω να σε βοηθήσω δεν μπορώ. Βλέπεις στις περισσότερες περιπτώσεις που μου έχουν ζητήσει τέτοιες αλλαγές, υπήρχαν οικονομικές εκκρεμότητες με τον προγραμματιστή και γι΄αυτό δεν τους τις έκαναν. Δεν λέω ότι ισχύει κάτι τέτοιο στην περίπτωσή σου, Αύγουστο έχουμε και κατά 99% λές αλήθεια, αλλά δεν θέλω να χαλάω την πιάτσα.
xalia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δεν αντιλέγω StavrosD, αυτό που μου τη δίνει είναι ότι μιλάμε για πολύ μεγάλες εταιρείες ( η κάθε μία στο χώρο της ) και η εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά! Επειδή τα nda είναι καθημερινότητα στο χώρο που δουλεύω έχουμε διάφορα στάδια ανάπτυξης, development, staging, production τα οποία και ελέγχει και προωθεί άλλη εταιρεία. Άρα για το πιο απλό είσαι άμεσα μπλεγμένος με δύο εταιρείες. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι στην παραμικρή περίπτωση λάθους γίνεσαι μπαλάκι από τον ένα στον άλλον! anyway ευχαριστώ για τις απαντήσεις! ps: StavrosD αν έχεις ή εργάζεσαι σε εταιρεία θα ήθελα κάποιες πληροφορίες με pm γιατί ψάχνουμε προμηθευτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.