Physics_Rulez Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 (Σε ένα καταπληκτικό μπαράκι) άκουσα ένα τραγούδι που λεγόταν "You had in mind" και ο DJ μου είπε πως το συγκρότημα λέγεται Calendar και είναι Έλληνες. Δεν έχω βρει τίποτα στο Internet... Αν κάποιος/α ξέρει κάτι....
Material_Defender_1032 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 long shot, μήπως είναι αυτό?
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Εντάξει αυτοί είναι! Να σαι καλά man! Λέγονται "Your Hand In Mine"
Sellers Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλοί... Physics_Rulez σου προτείνω να ακούσεις όλο το δίσκο, ο οποίος δημιουργήθηκε για να ντύσει μουσικά την ταινία Every Night Dreams (Βουβή & Ιαπωνική, φαντάσου για τι κάψιμο μιλάμε) Και μιας που είναι και εγχώριος κάνε έναν καλό και αγόρασε τον αντί να τον κατεβάσεις. Ακόμα και στα μετρόπολις νομίζω ότι τον έχουνε στα 11,90 και έχει και φοβερό artwork... Μπατ δε τσόις ιζ γιόρς.
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλοί...Physics_Rulez σου προτείνω να ακούσεις όλο το δίσκο, ο οποίος δημιουργήθηκε για να ντύσει μουσικά την ταινία Every Night Dreams (Βουβή & Ιαπωνική, φαντάσου για τι κάψιμο μιλάμε) Και μιας που είναι και εγχώριος κάνε έναν καλό και αγόρασε τον αντί να τον κατεβάσεις. Ακόμα και στα μετρόπολις νομίζω ότι τον έχουνε στα 11,90 και έχει και φοβερό artwork... Μπατ δε τσόις ιζ γιόρς. Να σαι καλά! Συνήθως πρώτα ακούω και μετά αγοράζω... εκτός αν πρόκειται για μεγάλη και σίγουρη πώρωση.
Sellers Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Να σαι καλά!Συνήθως πρώτα ακούω και μετά αγοράζω... εκτός αν πρόκειται για μεγάλη και σίγουρη πώρωση. Σωστός... Αν έχεις πρόβλημσ στο να το βρείς πάντως π.μ me...
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Σωστός... Αν έχεις πρόβλημσ στο να το βρείς πάντως π.μ me... Αυτό ήταν προσβολή. Κρίμα δηλαδή για τα 94,6ΜΒ...
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Τελικά δεν τρελάθηκα με το σιντάκι.... το περίμενα καλύτερο. Το αρμόνιο με χάλασε λίγο, με τα synth μουσικά όργανα κι έτσι. Κατά τα άλλα καλό. Η ίδια μουσική με άλλη παραγωγή θα είχε αρκετά καλό αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.