Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό συγκρότημα "Your Hand In Mine"

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(Σε ένα καταπληκτικό μπαράκι) άκουσα ένα τραγούδι που λεγόταν "You had in mind" και ο DJ μου είπε πως το συγκρότημα λέγεται Calendar και είναι Έλληνες. Δεν έχω βρει τίποτα στο Internet...

Αν κάποιος/α ξέρει κάτι....

Δημοσ.

Τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλοί...

Physics_Rulez σου προτείνω να ακούσεις όλο το δίσκο, ο οποίος δημιουργήθηκε για να ντύσει μουσικά την ταινία Every Night Dreams (Βουβή & Ιαπωνική, φαντάσου για τι κάψιμο μιλάμε)

Και μιας που είναι και εγχώριος κάνε έναν καλό και αγόρασε τον αντί να τον κατεβάσεις. Ακόμα και στα μετρόπολις νομίζω ότι τον έχουνε στα 11,90 και έχει και φοβερό artwork... Μπατ δε τσόις ιζ γιόρς. ;)

Δημοσ.
Τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλοί...

Physics_Rulez σου προτείνω να ακούσεις όλο το δίσκο, ο οποίος δημιουργήθηκε για να ντύσει μουσικά την ταινία Every Night Dreams (Βουβή & Ιαπωνική, φαντάσου για τι κάψιμο μιλάμε)

Και μιας που είναι και εγχώριος κάνε έναν καλό και αγόρασε τον αντί να τον κατεβάσεις. Ακόμα και στα μετρόπολις νομίζω ότι τον έχουνε στα 11,90 και έχει και φοβερό artwork... Μπατ δε τσόις ιζ γιόρς. ;)

Να σαι καλά!

Συνήθως πρώτα ακούω και μετά αγοράζω... εκτός αν πρόκειται για μεγάλη και σίγουρη πώρωση.:mrgreen:

Δημοσ.
Να σαι καλά!

Συνήθως πρώτα ακούω και μετά αγοράζω... εκτός αν πρόκειται για μεγάλη και σίγουρη πώρωση.:mrgreen:

Σωστός...

Αν έχεις πρόβλημσ στο να το βρείς πάντως π.μ me...

Δημοσ.

Τελικά δεν τρελάθηκα με το σιντάκι....

το περίμενα καλύτερο. Το αρμόνιο με χάλασε λίγο, με τα synth μουσικά όργανα κι έτσι. Κατά τα άλλα καλό. Η ίδια μουσική με άλλη παραγωγή θα είχε αρκετά καλό αποτέλεσμα. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...